פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים הוא מרצד בזמן לא מוגדר (מתי שבא לו) הריצוד לוקח פחות משניה אבל זה מעצבן מה יכולה להיות התקלה
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים יכולות להיות כמה סיבות לכך , תנסה לראות בקצב רענון של המסך בהתאם לרזולוציה . או רמקולים לא מסוכים שיושבים קרוב למסך . תנסה לעדכן את הדרייברי האחרונים לכרטיס מסך . איזה מסך זה ?
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים מחבר אני לא ממש יודע אבל זה 17' לא דיגיטלי ובצד שמאל שלו רשום באדום USלגבי עדכון הדריברים, אני לא יכול לעדכן אותם לגרסה הכי חדשה כי יש לה בעיות לגבי הרמקולים יש לי 6 וכולם תמיד היו ליד המחשב (מרחק של חצי מטר מהמסך)
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים רק רעיון לא ודאי , יכול להיות שמשהו מקצר בפנים המחשב או מחוצה לו כמו של מני חיבורים , אני מניח אולי שזה כרטיס הקול אולי . איזו רזולוציה המחשב מכוון ועל איזה קצב רענון ?
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים תוריד את הצבעים ל 16 ואת קצב הריענון ל75 ותראה איך זה מסתדר , ותודיע לי .
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים מחבר זה הסתדר אבל אי אפשר לחיות עם זה כך העיניים רועדות לי בגלל שזה 75HZ והWIN XP נראה כמו הת...ת בלי 32 צבעים
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים איזה כרטיס מסך זה ? וניסית להזיז רמקולים מהמסך או כל ציוד מסויים שיושב ליד המסך ?כמה זיכרון יש לך במחשב ?
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים מחבר איזה כרטיס מסך זה ? וניסית להזיז רמקולים מהמסך או כל ציוד מסויים שיושב ליד המסך ?כמה זיכרון יש לך במחשב ? זה המפרטואין לי כלום ליד המסך
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים אם אתה עובד עם סגנונות חזותייים ?תלחץ על מחשב שלי קליק ימני מאפייינים , מתקדם , באפקטים חזותיים תזמון מעבדים וכו' , בטבלה הזאת תלחץ על הגדרות , למטה ברשימה תסיר את ה וי ב השתמש בסגנונות חזותיים בחלונות ובלחצנים . אולי, לא בטוח אבל שווה לנסות . ותשתמש עם אותם הגדרות שאתה משתמש לגבי הרזולוציה וקצב הריענון .
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים וואי אני מכיר את החברה הזאתבלי להעליב זה הזבל בזבל של המסכים פשוט ככה זה המסך הכי גרוע שיכולת לקבל בעולם זה מסך בגרוש שמיוצר מסין והוא מרצד כי האמינות של שווה שתי גרושאני מתאר לעצמי שתוך זמן לא ארוך ילך לך המסך קפוט
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים מחבר יש לי אותו שנתיים, זה מספיק למסך כזה קניתי אותו לפני שהבנתי במחשבים
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים אם זה יסתדר אז שמחתי לעזור , בקשר למסך , המסך או כרטיס תקולים . צריך לראות במחשב אחר איך הכרטיס ומסך עובדים . אם הם בסדר ? אז יכולה להיות בעיה של זיכרון , אני ממליץ לך להגדיל את הזיכרון ל256 . ואז תוכל לעבוד עם סגנונות חזותיים . זהו :smoke:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.