עבור לתוכן

שאלות על מארזים:

Featured Replies

פורסם

א. מהי החשיבות של המארז? מהם תפקידיו?

ב. אם יש לי את אותו מפרט בשני מארזים שונים האם זה ישפיע על הביצועים? (אם לא אז אני לא מבין למה לקנות מארז יקר).

ג. האם כשאומרים מארז מתכוונים גם לספק או שספק קונים בנפרד?

ד. כשקונים מחשב חדש (ללא מסך) שמיועד למשחקים כבדים בסביבות 5000 ש"ח. איזה סכום יהיה נכון להשקיע במארז מתוך התקציב הנ"ל?

*אם יש לכם עוד משהו חשוב להוסיף על מארזים אז בשמחה.

תודה,

רועי.

פורסם

1) ליופי לנוחות ולקירור.

2) אם המארז שונה אולי גם הקרור שונה כמובן ש מארז שמקורר יותר יבא בצועים טובים יותר.

3)תלוי איזה מארזים כי יש שנמכרים עים ויש בלי.

4) את הסכום שנשאר.

מארז בוחרים )לדעתי( בסדר הזה:

קירור

נוחות

יופי.

פורסם
  • מחבר

ואם המארז משיג רק שיפור של 5 מעלות האם זה הבדל משמעותי?

כמו כן על איזה מארז הייתם ממלצים בסביבות 400 ש"ח? (לדרישות שלמעלה).

פורסם

כן.

פורסם

א. מהי החשיבות של המארז? מהם תפקידיו?

ב. אם יש לי את אותו מפרט בשני מארזים שונים האם זה ישפיע על הביצועים? (אם לא אז אני לא מבין למה לקנות מארז יקר).

ג. האם כשאומרים מארז מתכוונים גם לספק או שספק קונים בנפרד?

ד. כשקונים מחשב חדש (ללא מסך) שמיועד למשחקים כבדים בסביבות 5000 ש"ח. איזה סכום יהיה נכון להשקיע במארז מתוך התקציב הנ"ל?

א. קירור, נוחות התקנה ופירוק, סידור כבלים ורכיבים

ב. אם המארז הוא באמת גרוע ולא מאוורר במקרים מסוימים (יש הרבה יותר סיכוי במעבדי אינטל מבוססי פרסקוט) אתה יכול להגיע למצב שהמעבד עושה "סיבובי סרק" ולא מחשב כלום כדי להוריד טמפ' בגלל שהוא הגיע לטמפ' גבוהה. מארז מאוורר יותר ייתן לך לעשות יותר OC (כאשר החום מונע ממך להמשיך)

ג. לפעמים עם ולפעמים בלי ספק

ד. תלוי בדרישות ובמפרט, זה יכול להיות 330 שקל של Compucase 6A19 עם ספק כוח, וזה יכול להיות הרבה יותר

פורסם

ואם המארז משיג רק שיפור של 5 מעלות האם זה הבדל משמעותי?

כמו כן על איזה מארז הייתם ממלצים בסביבות 400 ש"ח? (לדרישות שלמעלה).

400 ש"ח עם ספק או בלי?

פורסם
  • מחבר

400 שח עם ספק. זה מחיר סביר לא? אם זה לא מחיר סביר עם ספק אז שיהיה בלי. (את הדרישות של המחשב כבר כתבתי - משחקים כבדים ותחשוב על מפרט בסדר גודל של 5000 שח בלי מסך).

ותודה ל R9547655G ו LiorP23 על התשובות :xyxthumbs:

ד"א בקשר לסיבובי סרק של המעבד, הרי יש למעבד מאוורר משלו, זה לא מספיק כדי שהוא לא יגיע למצב של "סיבובי סרק" כמו שליאור כתב?

במעבדים החדישים יותר זה גם יכול לקרות?

שוב תודה.

פורסם

כמו שאמרתי תלוי מאוד במפרט הספציפי

ולפעמים המאוורר פשוט לא חזק או מתקדם מספיק

פורסם

עד כמה חזק כבר יכול להיות המפרט שלך עם 5000 שקל???

אם אתה רוצה בלי ספק אז אני ממליץ לך על הטרנספורמר של sunbeam ( אבל אל תשכח להעיף את המאווררים שמגיעים איתו ובמקומם לשים מאווררים שקטים בגג, מקדימה ומאחורה ).

בנועה הוא עולה כ-320 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים