פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים שלום, לחבר שלי יש צורב של ימהה מהסדרה הדפוקה...מהירות כתיבה: 16Xשיכתוב: 10Xקריאה: 40Xדגם : CRW 2100, לא זוכר לגבי ה EVK, כלומר את סיומת המדויקת, אנ ירק יודע שהוא IDE.והוא לא מצליח לצרוב בכלל..פה ושם איזה דיסק צדיק !יש איזשהיא דרך לפתור את זה ?
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים קודם כל, לא חסרים ת'רדים על הנושא הזה. פשוט חיפוש. דבר שני, אנחנו לא יכולים לעזור לך אם לא תתן לנו את הפרטים. באיזה תוכנה הוא משתמש, מה הוא מנסה לצרוב, איזה הודעות שגיאה הוא מקבל... אנחנו לא נביאים.
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים מחבר המחשב שלו זה P3 1 GHZלוח ASUS CUV4Xזיכרון 256 ג'נריק 133 MHהארדיסק: #1: WD 6.4 GB #2: WD 60 GBהוא משתמש גם ב EASY CD Creator 4 וגם ב NERO ,וגם ב FireBurnerוכשהוא מנסה לצרוה דיסק מוזיקה, או דיסק מידע, או לשכפל, אז זה אף פעם לא מצליח לו....
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים ממ, אני מציע לך להעיף את ה6.4- יכול להיות שהוא גורם לבאפר אנדרראן ומאט את כל המחשב (דר"א, אין לך מזל... ה6.4 הזה דפוק לגמרי)
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים מחבר אני חושב שיש לו בכלל 10 גיגה ולא 6.4, לא זוכר..העניין הוא שרואי םשזה לא בגלל הארדיסק, הסידירום שלו טוב יסחית, של LG, וגם כשהוא מנסה לשכפל דיסקים, וגם דיסקים צורבים לכל החכמולוגים שחושבים שיש הגנות אז זה לא מצליח...
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים ת'אמת לא קראתי מה כתבו תגובות לפני כי אני כותב בלי קשריש לי את הצורב הזה הוא תורג גרוע דפוק ואמינות ברצפה לא שווה את הכסף שהושקע בו כרגע הוא דופק לי כל דיסק שאני צורב בצורה זו או אחרת...
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים אני חושב שיש לו בכלל 10 גיגה ולא 6.4, לא זוכר..העניין הוא שרואי םשזה לא בגלל הארדיסק, הסידירום שלו טוב יסחית, של LG, וגם כשהוא מנסה לשכפל דיסקים, וגם דיסקים צורבים לכל החכמולוגים שחושבים שיש הגנות אז זה לא מצליח...עוד יותר הגיוני-אם הוא צורב on the fly זה אומר שהצורב והסידירום לא באותו כבל IDE -> אחד עם ההארדיסק הקטן ואחד עם הגדול..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.