פורסם 2006 ביולי 719 שנים כרגע ONE כי YNET עושה לי בעיות הוא כל הזמן סוגר לי את הפיירפוקס מתי שאני נכנס אליואבל פעם זה הYNET להמון המון זמן למרות שהיו תקופות של גוגל וHW
פורסם 2006 ביולי 719 שנים about:blank כמובןאם יש משהו שמעצבן אותי זה לחכות לאתר כלשהו שיעלה (כי עד שהוא לא עולה הדפדפן לא זז) כשאני רוצה בכלל אתר אחר
פורסם 2006 ביולי 719 שנים בעיקרון הדף בית שלי הוא ברירת המחדל של הפיירפוקס, אבל אני משתמש ב session saver (ש kidney_stone הסביר עליו)
פורסם 2006 ביולי 719 שנים כמובן ש..about:blankאבל השאלה הגדולה היא האם אני יכול לקבוע שיעלה לוגו מסויים על הדף שלו ( כאילו במקום רקע לבן ) ? ?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים אני מצתרף^^אם זה אפשר זה טוב!!ועוד שאלה קטנה:אני יכול לעשות שדף הבית שלי יהיה עמוד אינטרנט שיושב לי במחשב??ז"א דף HTML שאני הכנתי או משהו כזה שיהיה לי כדף הבית
פורסם 2006 ביולי 719 שנים כמובן ש..about:blankאבל השאלה הגדולה היא האם אני יכול לקבוע שיעלה לוגו מסויים על הדף שלו ( כאילו במקום רקע לבן ) ? ? תכין לך דף שיהיה על המחשב שלך עם הלוגו המבוקש.ותבחר ב"השתמש בעמוד הנוכחי" (בתרגום מאנגלית)
פורסם 2006 ביולי 819 שנים Kidney Stone, זה באמת נוח..יש את זה ב Avant Browser, כשהשתמשתי בזה, היה ממש נוח.אמ, הדף בית שלי זהGoogle/firefox מאז שהתקנתי פיירפוקס לא שיניתי את דף הבית, כי זה לא ממש מזיז לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.