עבור לתוכן

המלצה למארז וספק "חרישיים" בסביבות 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המפרט שלו לא כ"כ זללן:

לוח מבוסס צ'יפסט 865

מעבד פנטיום 4 3.0 (פרסקוט)

כרטיס מסך מבוסס radeon 9600 pro

ללא אוברקלוק.

האם האופציה שליאור הציע, compucase + fsp 350 ghn , תהיה שקטה יותר מזה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2787

(בערך אותו מחיר).

מארז מאוד נחמד

אבל קח בחשבון שהמאווררים של הספק כוח הם 80 מ"מ, וכנראה שהם יהיו פחות שקטים מה-FSP

מצד שני כל מה שבתוך המארז עצמו יהיה שקט יותר

פורסם

מארז מאוד נחמד

אבל קח בחשבון שהמאווררים של הספק כוח הם 80 מ"מ, וכנראה שהם יהיו פחות שקטים מה-FSP

מצד שני כל מה שבתוך המארז עצמו יהיה שקט יותר

אני שוב אומר, יש לי את המארז ולא שומעים את המאוורר של המארז בכלל

פורסם

הקטע הוא שבד"כ הבעיה ברעש היא הספק ולא המאווררים של המארז כי הספק הוא זה שמרעיש יותר.

לכן אם ליאור אמר שהספק יכול להרעיש יותר מה-FSP אז עדיף שתקנה את הספק של FSP ואם יש לך את התקציב אז גם את המארז של ANTEC בלי הספק, ואם לא אז את המארז של HEC או אם יש לך את הכסף אז את המארז 6920 או 6919 של HEC שהם יותר גדולים ויותר עבים ( ככל שהמארז עבה יותר כך הוא יהיה שקט יותר ).

פורסם

הקטע הוא שבד"כ הבעיה ברעש היא הספק ולא המאווררים של המארז כי הספק הוא זה שמרעיש יותר.

לכן אם ליאור אמר שהספק יכול להרעיש יותר מה-FSP אז עדיף שתקנה את הספק של FSP ואם יש לך את התקציב אז גם את המארז של ANTEC בלי הספק, ואם לא אז את המארז של HEC או אם יש לך את הכסף אז את המארז 6920 או 6919 של HEC שהם יותר גדולים ויותר עבים ( ככל שהמארז עבה יותר כך הוא יהיה שקט יותר ).

וואו, הפונט שאני כותב בו בלתי נראה? יש לי את המארז של אנטק והספק לא עושה רעש בכלל

אני לא משער ולא מעריך, אני שומע אותו עכשיו בזמן שאני כותב את ההודעה...

פורסם

וואו, הפונט שאני כותב בו בלתי נראה? יש לי את המארז של אנטק והספק לא עושה רעש בכלל

אני לא משער ולא מעריך, אני שומע אותו עכשיו בזמן שאני כותב את ההודעה...

לא התעלמנו ממך, פשוט כתבתה שהמאווררים של המארז הזה הם שקטים, וזה לא נשמע לפי דבריך כאילו דיברתה על הספק, אז הינחתי ששאין לך את אותו ספק שמגיע איתו.

ובכלל, גם לליאור יש את ה-FSP וגם הוא אומר שהוא שקט מאוד.

מה אתה אומר ליאור?

פורסם

שלא שמעתי את ה-SmartPower 2.0

אבל הגיוני לי שבעומס זהה ה-SP 2.0 יהיה רועש יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים