פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים לא יודע מה הבעיה...אבל אני רואה הכל ואני אוהב מה שאני רואה!קבל ח"ח על הפרויקט!! יצא מדהים!רק תחליף תאוטו...במחיר של המחשב הזה יכלתה לקנות אוטו חדש... :-X
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אם כבר אז כבר ...אפשר להזמין סיבוב ? לראות את זה LIVE ?(לבדוק אם זה ממגנט בחורות ....)
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=8288הכל למכירה...למה מה קרה אחי למה אתה מוכר ?.. ???
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר ל-KETCHOP זה לא היתה מטרת המוד...את כל העבודה עשיתי מתוך הנאה של יצירה מודר אמיתי יודע במה מדובר...יום אחד מתחשק לעשות משהו ענק כמו מחשב ברכב ויום אחרי זה היות וכבר האתגר הושג מתקררים ...אני מתחיל שנה שנייה של לימודיי מחשבים לא יהיה לי זמן להתעסק עם הפרוייקט ברכב החדשהעלויות הגבוהות הסופיות והזמן הרב במחקר פיתוח ובנייה הם גבוהים יחסית למחיר המבוקש לכן אין פה רווח וזה לא מטרת המוד...
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אבל 150 שקל זה כלום כסף!!!הצג LCD עלה לך הרבה יותר, לא? שלא לדבר על העכבר וזה רק חלקים בודדים, אתה נותן מחשב שלם...
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אני אקח ב-160 ( למרות שאין לי בכלל רכב ),סתם. תגיד, מה המפרט שלהמחשב שמגיע עם הכול? כי אולי זה שווה את זה בלי שום קשר לרכב
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אני אקח ב-160 ( למרות שאין לי בכלל רכב ),סתם. תגיד, מה המפרט שלהמחשב שמגיע עם הכול? כי אולי זה שווה את זה בלי שום קשר לרכב תרשום תמחיר שאתה דורש על מחיר נוראמלי ..... אולי אנשים ירצו לקחת
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים אתם עיוורים או משחקים את עצמכם ?תסתכלו בעמוד המכירה , ותראו שהבחור רוצה 1500 שקל על כל המערכת .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.