פורסם 2006 ביולי 519 שנים אז ככה, חבר שלי רוצה לשאול אם לוח האם שלו טוב, זה שם הדגם:asus p4s533 mx acpi bios revision 1004תודה מראש..
פורסם 2006 ביולי 619 שנים :lol: למה תמיד אנשים שואלים "חבר שלי רוצה לדעת" "חבר שלי שואל" "חבר שלי אומר" אנשים מתביישים להגיד שהם שואלים? או שזה באמת חברים שלהם? ואם זה באמת חברים שלהם אז שימליצו להם על הפורום יותר חברים יותר טוב לקהילה שלנו
פורסם 2006 ביולי 619 שנים אז ככה, חבר שלי רוצה לשאול אם לוח האם שלו טוב, זה שם הדגם:asus p4s533 mx acpi bios revision 1004תודה מראש..כן בטח אם תצרף לו 4 גלגלים זה יהיה אחלה מיני סקיטבורד
פורסם 2006 ביולי 619 שנים היי אני זוכר שהיה לי את הלוח הזה עם האינטל 1.6 הישן שלילשעה עדיין יש לי בבית מחשב עם הלוח הזה (השלישי במפרט שלי)לוח תקציבי נקודה נקודתית ביותר!!עושה את העבדה שלו אם לא תציק לו הוא לא יציק לךסוקט 478אני מאמין שיש היום יותר טוביםאבל אם כבר יש לך (לחבר שלך) אותו אז רק שתדעלדעתי הוא לא בסדרלא למשחקים וניסויים
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר באמת חבר שלי שואל, כשזה היה בשבילי שאלתי ואמרתי שזה שלי.והוא לא נרשם כי הוא נעשה אתמול ולא הצליח זה כשל משום מה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.