עבור לתוכן

מחפש נגן MP3 או מולטימדיה 3000+-

Featured Replies

פורסם

מה לעזאזל אתה רוצה מה ZV:M המסכן?

אין לו שום באגים

אספו את המשלוח הפגום, כל מכשיר שיוצא כרגע למכירה תקין ב 100%

שום באג. ש-ו-ם באג. אין תלונות על באגים או בעיות מוזרות למיניהן יותר. קריאטיב הוציאו בהתחלה מעל 5000 מכשירים פגומים, משם גל התלונות, שכבר ח-ל-ף

ה ZV לא פחות טוב מה A2. יש לו יתרונות, ויש לו חסרונות. למשל זמן הסוללה שלו פחות בהרבה משל ה A2, אבל הסוללה שלו נשלפת, והמסך שלו ברזולוציה גבוהה בהרבה.

iPod קרוב לשלמות? רחוק מזה.

ואין היום דיסקמן שקורא דיסקים של DVD שאפשר לשים עליהם קבצי MP3. חשבו על זה כבר לפניך.

פורסם

שמע לדעתי אתה סתם מבלבל את המוח.אין נגן טוב יותר מZVM כיום :nixweiss:

פורסם

אז למה לעזאזל פתחת את הדיון הזה? :lol: דרך אגב איך אפשר למדוד "איכות" (איך שנמאס לי מהמילה הזאת) של נגן עם אוזניות של סוני, שעולות 100 שקל?

פורסם
  • מחבר

חח הגיעו לי האוזניות החדשות שלי שהם עלו לי בסביבות ה-150$ שאיתם אני מרגיש את ההבדלים ד"א לא ידעתי על זה שסוף סוף נגמרו כל הבאגים במכשיר הזה חשבתי שיש עדיין באגים כי עדיין אנשים ממתלוננים בפורומים שונים על הרבה באגים

ד"א יש דיסק-מן קורא DVD חח אחרי חיפוש קצר! מאוד גיליתי שיש והוא אפילו מראה סירטי DVD

http://froogle.google.com/froogle_cluster?q=dvd%2Bwalkman&hl=en&btnG=Search+Froogle&lmode=online&oid=10829503439402073084

ואני לא אמרתי שהIPOD קרוב לשלמות אמרתי שאם לא מכלילים את הZV: M הIPOD הכי קרוב לשלמות כמכשיר אם 30 ג'יגה והוא לא כזה רחוק!!! הוא קרוב

ויש לו יתרונות על הZV:M הZV:M יותר כבד מהIPOD ויותר גדול ממנו וזה חיסרון אבל! האיכות סאונד שלו יותר טובה (לא בהרבה תאמינו לי זה אחרי בדיקות של מומחים) ויש לו עוד כמה שטויות וכן זה שטויות 99.9% מהאנשים לא משתמשים ברדיו בנגן MP3 וגם לא רואים סרטים בנגנים האלה אולי אבל רק אולי קליפים (וגם לא) אז איכות המסך לא כל כך חשובה וכמה פעמים ראיתם אנשים צופים התמונות בנגן שלהם חוץ מהפעם הראשונה בשביל להתלהב מהמכשיר שלהם אז כן הIPOD יותר משתלם (בארץ! בחו"ל יש להם אותו מחיר +- 10 דולר) ויותר קטן אם אותו זמן בטרייה (+- שעה לא יותר מזה) ובשביל זה המון אבל המון אנשים קונים את הIPOD ולא את הZV: M (וגם בגלל שזה אפל חחח) אז דיי אם המכשיר המעצבן הזה כבר!!! ולא אני לא IPOD FANBOY

וכנראה שPika007 הוא ZV: M FANBOY שזה לא משו רע אבל ברגע שהמחירים יגיעו ל+- 50 ש"ח אז יהיה שווה לקנות את הZV:M

ד"א יש נגן יותר טוב קוראים לו דיסק-מן אבל הוא הרבה יותר גדול וצריך המון דיסקים ובגלל זה אף אחד לא קונה היום את הדיסקמנים וכן אין על האיכות של דיסקמן מכשיר פשוט גאוני אבל אני לא מבין מה הבעיה לעשות אותו דבר בנגני MP3 שיהיה אפשרות להגיעה לאותה איכות (תלוי מה איכות השיר) יש להם את היכולת אבל הם לא משתמשים בא משום מה וזה ממש מוזר

והדיון הוא על חיפוש הנגן מולטימדיה או MP3 המושלם שכניראה בMP3 זה (לצערי) הZV :M שאני לא יקנה בחיים

פורסם

בשם אלוהים וכל מה שטוב בעולם הזה, אני מצווה עליך להשתמש בסימני פיסוק!!!!!!!!!!

לא מבינים כ-ל-ו-ם ממה שרשמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואני לא ZV: M פאנבוי. זה פשוט שלך יש משהו נגדו. אם הייתי פאנבוי של המכשיר הזה, הייתי קונה אחד כזה. כסף יש לי.

*תגיד מה שבא לך, הוכח שמבחינת איכות סאונד- ה ZVM אוכל את האייפוד. יש לו DSP שקריאטיב מייצרים, שטוב פי 10 מה DSP האומלל שיש באייפוד.

פורסם

אה, אז זה עוד ת'רד מלחמתי בין הIPOD לZV: M. כן זה היה ברור. :lol:

חח הגיעו לי האוזניות החדשות שלי ...

לא שמעת את הZV: M.

האיכות סאונד שלו יותר טובה (לא בהרבה תאמינו לי זה אחרי בדיקות של מומחים)

כלומר מה שקראת באינטרנט.

99.9%

.SHUT THE FUCK UP אין כזה דבר 99.9, זה מספר מופלץ, והכללה מטומטמת.

המון אבל המון אנשים קונים את הIPOD

המון אנשים? פגשת אותם אישית? (לא. קראת איזה 'סקר' בפורום אחר או משהו בסגנון נכון?)

ולא אני לא IPOD FANBOY

קריאה קצרה של ההודעות שכתבת דרך הפרופיל שלך אומרת אחרת. ;)

וכנראה שPika007 הוא ZV: M FANBOY

הייתי אומר שהוא מציג את המידע בצורה נכונה ואובייקטיבית יחסית.

ד"א...

איזו התפלספות...

אני אוהב איך שאתה מרבה להשתמש בכל מיני 'עובדות' כדי לנסות להשמע כאילו אתה מבין משהו בנושא. :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים