עבור לתוכן

PREY - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

סיימתי אותו לפני כמה דקות והדעות שלי לגביו די חצויות, מצד אחד הוא חדשני עם כל טכנולוגית הפורטלים, הליכה על קירות, עיצוב שלבים מקורי,שינויי גרויטציה, ספינת חלל "חיה" שיכולה לפגוע בך, אתה בעצם לא מת, ההליכת רוח ועלילה טובה.

מצד שני נשקים סתמיים, שלבים שנראים אותו דבר, אין מגוון מספיק לאויבים, קרבות בוסים שחלקם סתמיים ועוד כמה דברים מינורים.

בסה"כ המשחק די ארוך יחסית לFPS אחרים, מספק הנאה טובה, פאזלים לא רעים גם כן, סאונד ופסקול בהחלט מספקים(אין על השדרן רדיו ארט בל הזה),עלילה בהחלט מספקת עם כמה טוויסטים,גרפיקה בהחלט מעולה שלא כבדה גם על מחשבים יחסית חלשים,חדשני בכמה מובנים, ציון כללי שלי הוא 8.5.

נ.ב

בסוף יש רמיזה שייצא המשך, אני לא יכול להגיד שאני לא יכול לחכות להמשך אבל הוא בהחלט יתקבל בברכה.

• תגובות 74
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחק נחמד, הגראפיקה ממש טובה (עובד על הכרטיס מסך שלי ברזולוציה 640x480 ו-Low עם FPS סביר).

פורסם

קצת SS לאלה שרוצים:

[attachment deleted by admin]

פורסם

עוד:

פורסם

אני תקוע פה

למישהו יש מושג מה עושים שם?

פורסם

לא ממש בעיה, תפעיל מצב רוח ואז אתה הולך לצד שני שיש שם בדיוק אותו מתג, אתה מפעיל אותו במצב רוח ואז מיד חוזר לגוף שלך, מפעיל מהר את המתג הזה וככה בעצם שניהם פועלים במקביל והמעלית יורדת ואז אתה מהר רץ אליה. :xyxthumbs:

פורסם

הגעתי לשלב שבו אתה עולה במעלית ורואה את המטוס קורס, אחר כך יורה על 3 הכפתורים הירוקים, מתהפך ונופל לחור תחת..אחר כך יש שם איזה ילדות מעצבנות שהורגים אותן והן ממשיכות לצוץ משום מקום..איך לעזעזל עוברים את זה ??? אני תקוע כבר כמה זמן שם..

פורסם

תודה, אני אנסה. ;)

פורסם

אני חייב להגיד שהנשקים במשחק הזה פשוט גרועים חוץ מזה משחק די נחמד.

פורסם

הגעתי לשלב שבו אתה עולה במעלית ורואה את המטוס קורס, אחר כך יורה על 3 הכפתורים הירוקים, מתהפך ונופל לחור תחת..אחר כך יש שם איזה ילדות מעצבנות שהורגים אותן והן ממשיכות לצוץ משום מקום..איך לעזעזל עוברים את זה ??? אני תקוע כבר כמה זמן שם..

כן גם אני תקוע שם ואין לי מושג מה עושים

תמונה:

prey1qe.jpg

פורסם

סיימתי.

משחק לא רע בכלל, הרבה יותר טוב מQUAKE 4.

חוזר מאוד על עצמו לקראת הסוף וחבל, לדעתי יכלו לסיים אותו שלב שניים לפני הסוף".

כמו שכבר אמרו מעליי נשקים סתמיים לחלוטין, ציפיתי לאיזה BFG15000 בסוף וקיבלתי רובה קפצונים.

מקווה שזה המשחק מדע-בדיוני האחרון שמבוסס על המנוע של D3 כי באמת נמאס - כולם(D3,Q4,PREY) נראים אותו דבר, לפי השלבים עם הסבא רואים שאפשר גם ליצור טופוגרפיות עם המנוע הזה ולא רק חדרים חשוכים וחבל שלא מנצלים אותו יותר גם לזה.

סה"כ נותן לו 8 - משחק לא רע בשביל לבזבז את הזמן, רק תדאגו שיש לכם כדורים נגד סחרחורת בצד :silly:.

פורסם

ממה שהבנתי יש בעיה ליצור טופוגרפיות אבל בQW ET יהיו סביבות פתוחות מתיאמות

פורסם

לא יודע , אני קיבלתי תג'ננה מהמשחק הזה , ה6800 שלי החליט שהוא מפרק לי אותו ל2 המסכים , ולא מצאתי שום דרך לבטל את זה בלי לבטל עבודה על 2 מסכים , וזה הטריף אותי .

מוזררר כזה , הכל מתוחחחח לצדדים .

קיצר , העפתי אותו . הוא גם ככה עיצבן אותי .

פורסם

ממה שהבנתי יש בעיה ליצור טופוגרפיות אבל בQW ET יהיו סביבות פתוחות מתיאמות

אני ממש מקווה כי באמת נמאס - זה פשוט חוזר על עצמו.

פורסם

אני דווקא אוהב את הגרפיקה

היא מספקת ריאליסטיות שאין באף מנוע אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים