עבור לתוכן

שאלות כלליות בקשר למסכי LCD

Featured Replies

פורסם

שלום,

ובכן... אממ... אני משוטט כבר זמן מה עם מסך CRT של MAG .. ויש לי כמה שאלות, שאולי יהיו טיפשיות, אבל בכל מקרה -

הבעיה העקרית שלי כרגע עם המסך, היא בתחום התדרים. יש ישומים (בעיקר משחקים), שמנסים לשנות את התדר, ברזולוציה של 1280x1024 (כשהמסך מגיע עד 60HZ) ואמ... קצת משגעים את המחשב המסכן.. :) האמת שזה דיי מטמטם אותי, וגם הקפיצות בין הרזולוציות.

לכן התחלתי להתעניין במסכי LCD....

את רוב המפרט/ההשוואות דיי הבנתי, אבל בכל זאת יש לי כמה שאלות קטנות -

1. WideScreen, יש לו אילו חסרונות מסויימים שצריך לדעת עליהם ? לדוגמא אם משחק רוצה להציג ברזולוציה שאינה WS, אז אני אקבל פסים שחורים בצד, או שזה לא יעבוד, או שאני אצטרך לבצע אי-אילו התאמות ?

2. מהירות תגובה ... 8 סטנדרט בימינו (אלא אם מישהו ממש רוצה לקנות צג של 2 MS).. אני מאמין שב-8MS המריחות, אם יש, ממש זניחות ובלתי מורגשות ?

3. מה יכול לפתור את בעיית התדירויות... האם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו יותר ?

4. מה דעתכם על הדגמים האלו -

http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=55

http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDE2/VA912.htm

לכל טעות שעשיתי, נא תקנו אותי :) תודה מראש.

פורסם

1. התמונה תראה מעוותת - יותר דחוסה מהצדדים.

2. 8 זה מספיק בהחלט, אבל תלוי באיזה מסך. רוב החברות לא מודדות את זמן התגובה על פי תקן אחד ואחיד לכולם.

3. לא הבנתי את הבעיה שלך בכלל.

פורסם
  • מחבר

1. התמונה תראה מעוותת - יותר דחוסה מהצדדים.

2. 8 זה מספיק בהחלט, אבל תלוי באיזה מסך. רוב החברות לא מודדות את זמן התגובה על פי תקן אחד ואחיד לכולם.

3. לא הבנתי את הבעיה שלך בכלל.

אני לא יודע איך זה בדיוק קורה, אבל - יש משחקים שפתאום מחליטים שהמסך שלי רוצה לרוץ על 1280x1024@110... כשהוא בקושי גורר את ה60hz

:P

המסך הוא 770pf של MAG, לא מצאתי האמת שום חומר עליו... הוא המסך "הישן" של אחי.. שהחליף את המסך שלי, שהוא היה יותר גרוע :) נראה כמו אקוואריום מרוב שהוא עגול... :P

פורסם

אני לא יודע איך זה בדיוק קורה, אבל - יש משחקים שפתאום מחליטים שהמסך שלי רוצה לרוץ על 1280x1024@110... כשהוא בקושי גורר את ה60hP

בעיה לא מוכרת :screwy:

תנסה אולי להסביר טוב יותר.

איך המסך יכול לרוצות לעבוד מעל מה שהוא יכול? במה זה מתבטא?

פורסם
  • מחבר

בעיה לא מוכרת :screwy:

תנסה אולי להסביר טוב יותר.

איך המסך יכול לרוצות לעבוד מעל מה שהוא יכול? במה זה מתבטא?

אממ..... נניח, נקח את הדבר הטיפשי ביותר,

אני רוצה לשחק ב-MapleStory וזה לא נותן לי . התדר גבוה מידי. המשחק רוצה להפעיל את זה ב-85@

וגם בבחירת המצבים שלו, הוא נותן רק הרצים יותר גבוהים מ-60.

כנ"ל לגבי X-men 3, לדוגמא. איכשהו כששינתי משהו במסך (יכול להיות דרייוורים), זה הסתדר.

אבל זה קורה עם דברים שונים, ברזולוציות שונות.

עכשיו אני חושש שזה איכשהו קשור לדריוורים של נ-ווידיה :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים