פורסם 2006 ביולי 519 שנים היום בבוקר הדלקתי תמחשב ואחרי כמה דקות שמחשב דלוק המסך מחליט להתכבות סתםוזה לא התסדר עד שמחקתי את הדריברים של Nvidia במצב בטוח ועכשיו המחשב עובד חלק אבל כל פעם שאני מתקין תדריברים (גם חדשים וגם ישנים) המסך מתכבה אחרי כמה דקות , מה הבעייה זה התחיל לי היום בבוקר ולא התקנתי שום דבר שגרם לזה או משהו
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר גם לי זה קרהזה מפני שהכרטיס מסך לא עובד טוב עם הדרבייריםאז איך סידרת את זה? זה תמיד עבד טוב רק היום התחיל סתםאהה ועוד משהו שהמסך מתכבה אי אפשר להחזיר אותו אלא אם אני מכבה תמחשב זה לא כמו שאני לא נוגע במחשב הרבה זמן אז המסך מתכבה ואז חוזר
פורסם 2006 ביולי 519 שנים שמע הכרטיס מסך שלך התקלקל הוא כבר לא יפעל טובמה שצריך לעשות במקרים כאלה הוא לקנות חדשזה הכי טוב
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים איזה כרטיס יש לך ואיזה גרסה של דרייברים התקנת? ולהבא אל תשלח שתי הודעות ברצף.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר ג'יפורס 4 וזה עם כל דרייברים, אין בעיית טמפרטורות כי המחשב לא למשחקים אבל מעצבן לעבוד עליו ב 60Hzאגב עכשיו שיש דרייברים שהווינדוס עולה המסך לא נדלק בכלל. זה לא בעיית תוכנה לדעתי כי ניסיתי גם לפרמט אבל זה לא עזר
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים הצלחת בשני משפטים להגיד 5 לא הגיוניים.מה זה "כל דרייברים"? שאלתי אותך איזה גרסא יש לך מותקנת. מה הקשר בין בעיות טמפ' למחשב למשחקים? אתה חושב שמחשבים מתחממים רק כשאתה משחק משחקים? מה לעזאזל קשור 60HZ? אני מניח שהתייחסת לקצת רענון, מה שבכלל לא נראה לי קשור. "עכשיו שיש דרייברים" הווינדוס לא עולה? קודם לא היו דרייברים? זה לא בעיית תוכנה כי פירמטת? מה אם התקנת אותם דרייברים בעייתים? הקיצר, אם אתה רוצה עזרה אז בשמחה. אבל תענה על השאלות אחרת אף אחד לא יוכל לעזור לך.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר לא הבנת אותי פשוט כמו שצריך"כל דרייברים" אומר שניסיתי גרסאות ישנות וחדשות והכל לא עבד, והתכוונתי שפשוט מעצבן לעבוד ב 60Hz.קודם היה לי את הדרייברים, פעם אחת כשעבדתי במחשב נהיה מסך שחור(לא עשיתי שום דבר חריג פשוט גלישה באינטרנט)ומאז התחילה הבעייה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אולי זה בעיה בכלל של המסך תנסה להפעיל אותו עם מסך אחרשל חבר או דוד או כל מישהו אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.