עבור לתוכן

הADSL והראוטר חמים [מאוד] מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

הכותרת אומרת הכל, אבל אם אתם רוצים אני אוסיף גם שהאינטרנט כרגע מאוד איטי, ושלפני זה הוא התנתק בלי סיבה נראית לעין [למרות שלדעתי אפשר להרגיש את הסיבה - חום]

ניתקתי את שניהם לכמה דקות, חיברתי מחדש, וזה מוריד לי סרט במהירות של 20 KB לשנייה יותר לאט ממה שזה היה קודם...

אה - ויש גם מכשיר שכל מה שהבנתי זה שהוא קולט מה שהוא קולט ומשדר את זה יותר חזק או משהו כזה (בלעדיו האותות לא נקלטים במכשיר שמחובר למחשב שלי שאחראי על זה, Acess point?)

תודה למושיע

איל

נ.ב.

מה זה אוברלוקינג?

והמהרה זה לעשות משהו יותר מהיר? ???

מצטער על הבורות

פורסם

תשים עליהם קירור חנקן נוזלי.

וזה יסתדר לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

עכשיו אפשר לדעת איפה אני משיג את זה/כמה זה עולה/ מה זה בכלל? [מערכת קירור? או שסתם משהו חד פעמי כדי לקרר אותם?]

פורסם

הוא לא היה רציני ביכלל

חנקן נוזלי זה נוזל שבא בטמפרטורה של מינוס 196

קיצור אתה יכול אולי לעשות איזה מוד לשים איזה מאוורר קטן על המודם שלך או כל דבר אחר שיצליח לקרר אותם

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחח הוא לקח את זה רציני...

שים עליהם מאוררים...

ואוברקלוקינג זה העלאה של המהירות של המעבד זכרונות וכרטיס מסך...

:xyxthumbs:

פורסם

חחח, אוברקלוק למודם?? :kopfpatsch:

תעשה למודם שלך אוברקלוק ותגיד לנו אם האינטרנט שלך נהיה יותר מהיר. :lol:

פורסם

משיקומי, נוספה לך אזהרה על ספאם. זו אזהרה 1 מתוך 3. בשלישית תנעל. אם אתה מרגיש צורך משום מה לענות לי, תעשה את זה בפרטי או שתקבל מיוט אוטומטי.

פותח הת'ראד, מה גורם לך לחשוב שהם חמים מדיי? תנסה בתור התחלה לכוון על המודם והראוטר מאוורר ולוודא שאין שום דבר מונח עליהם או מקור חום (כמו הספק של המחשב) לידם.

פורסם

תעשה מה שאני עשיתי קימבנתי להם מארז מתכת עם 3 מאוררים של 120 מילמטר אחד מלעמה מוציא אוויר ו2 מהצדדים שזורקים אוויר על המודם + ראוטר

מוד פשוט מאוד

צריך קצת אלומניום שהביא לי אבא שלי הרכבתי ממנו קוספא בה הוספתי יציאות לכבלים של החשמל+כבלי רשת+כבלים

הוספתי חורים לתפוס תמאוררים ושנאי ולחבר לחשמל

אחלה מוד ועושה תפתרון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים