עבור לתוכן

Assassins Creed יגיע גם למחשב ול360

Featured Replies

פורסם

לא עדיף כבר hitman?

המשחק נראה וויזואלית לא משהו בכלל!

פורסם

גדול :jump: 8) :jump:

סוני מאבדים את הבלעדיות כמעט על כל המשחקים התותחים, כמעט הכל נמצא באיקס בוקס 360!

אני מפנטז על האיקס בוקס 360 כבר הרבה זמן ורק מחכה לרגע שיצא צ'יפ נורמלי כדי לקנות את המכשיר.

לפי דעתי, אני מעדיף את האיקס בוקס 360 מאשר לשדרג את המחשב כל שנה באלפי שקלים רק כדי לשחק משחקים.

אני כבר לא יכול לחכות לרגע שאני אקנה את המכשיר...

פורסם
  • מחבר

גדול :jump: 8) :jump:

סוני מאבדים את הבלעדיות כמעט על כל המשחקים התותחים, כמעט הכל נמצא באיקס בוקס 360!

אני מפנטז על האיקס בוקס 360 כבר הרבה זמן ורק מחכה לרגע שיצא צ'יפ נורמלי כדי לקנות את המכשיר.

לפי דעתי, אני מעדיף את האיקס בוקס 360 מאשר לשדרג את המחשב כל שנה באלפי שקלים רק כדי לשחק משחקים.

אני כבר לא יכול לחכות לרגע שאני אקנה את המכשיר...

הם לא מאבדים שום בלעדיות אוליי קצת , למייקרו כימעט ואין בלעדיות כל המשחקים שלה יש גם על המחשב , ותלמד להגיד XBOX ולא איקס בוקס :| אתה אפילו לא יודע איך קוראים לקונסולה ואתה עוד רוצה לקנות אותה :kopfpatsch:

פורסם

לא עדיף כבר hitman?

מה הקשר?

אתה בכלל יודע באיזה תקופה המשחק? :kopfpatsch:

פורסם

המאה ה12 לספירה

פורסם

מה הקשר?

אתה בכלל יודע באיזה תקופה המשחק? :kopfpatsch:

אז? זה שהוא שונה בתקופה לא הופך אותו לטוב יותר לדעתי הוא יהיה פחות טוב מhitman .

פורסם

ווואיייי לא ראיתם את הטיזר של המשחק ?!

זה כזה ענקקקקק !!!!!

תראו בעצמכם איך שאתה הולך בין האנשים אתה דוחף אותם תוך כדי ואתה מזהה את המטרה שלך מרחוק (:

http://www.gamespot.com/ps3/action/projectassassins/media.html

פורסם
Ubisoft announced that Assassin's Creedwill also be released for PC and Xbox 360,
פורסם

Sweet ;D

פורסם

לא עדיף כבר hitman?

המשחק הוא בישראל .

וזה רק שמועות אל תתלעבו.

פורסם
  • מחבר

המשחק הוא בישראל .

וזה רק שמועות אל תתלעבו.

נכון זה רק שמועות Ubi עדין לא אישרו כלום , והמשחק הזה והיטמן זה משחקים שונים ביכלל מה קשור " עדיף Hitman ?" , זה כמו שאני יביא כתבה על NeedForSpeed ויגיד : "עדיף NBA ?"

פורסם

אז הוא בישראל אז מה?זה הופך אותו לטוב יותר?

לא

נכון זה רק שמועות Ubi עדין לא אישרו כלום , והמשחק הזה והיטמן זה משחקים שונים ביכלל מה קשור " עדיף Hitman ?" , זה כמו שאני יביא כתבה על NeedForSpeed ויגיד : "עדיף NBA ?"

דוגמא קצת לא טובה כי שנהם סוגי ספורט אז אתה מעדיף כדורסל על ספרט מוטורי

פורסם

אז הוא בישראל אז מה?זה הופך אותו לטוב יותר?

לאדוגמא קצת לא טובה כי שנהם סוגי ספורט אז אתה מעדיף כדורסל על ספרט מוטורי

זה לא הופך אותו לטוב.

אני גם לא התלהבתי ממנו ולא מהנסיך הפרסי(לא יודע למה)

פורסם

ברור שכן, כמו השלב בירושלים בספלינטר סל 2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים