עבור לתוכן

איך להוסיף תמונה או אייקון במאפייני מערכת

Featured Replies

פורסם

בכניסה למאפייני מערכת נפתח חלון, בכרטסת General מופיע הלוגו של windows, האם מישהו יודע איך אני מוסיף מתחת הלוגו של windows תמונה או אייקון כלשהו ? (כמו למשל בחברת בזק ישימו שם לוגו שלהם)

צירפתי תמונה כדי להראות על מה אני מדבר.

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

שאלה מעניינת...

אני חושב שהחברות עושות זאת בעזרת התעסקות עם קובצי המערכת ו"כיוון" התמונה למקום שאתה רוצה למקם אותה בתמונה.

איך הן עושות את זה, אני לא יודע, אבל זה יהיה מעניין לדעת, מקווה שמישהו יענה לך ( : :jump: )...

פורסם

עכשיו נכנסתי למקום הזה ולהפתעתי הרבה גיליתי שיש לי שם תמונה[האווטר הנוכחי שלי באתר הזה]

אני לא זוכר ששמתי אותו פה, וגם אם כן אז אני בטוח שזה לפי מדריך שמישהו כתב פה[יש סיכוי שזה מילפורד קיוביקל? אני פשוט זוכר משהו איתו...]

תריץ חיפוש

פורסם

שמע אני יודע ש WINDOWS XP SP2 GOLD EDITTON 2\

זה בא ישר שם אפשרות אם האיקון אבל אני זוכר איתה לי פעם תוכנה שהאתי יכול להחליף שם תאיקון אמממ אחי שמע אני יחפש אבל לא בטוח שאני ימצא אם כן אני יתן לך לינק בהמשך....

פורסם
  • מחבר

שמע אני יודע ש WINDOWS XP SP2 GOLD EDITTON 2\

זה בא ישר שם אפשרות אם האיקון אבל אני זוכר איתה לי פעם תוכנה שהאתי יכול להחליף שם תאיקון אמממ אחי שמע אני יחפש אבל לא בטוח שאני ימצא אם כן אני יתן לך לינק בהמשך....

תודה ומקווה שתמצא

פורסם
  • מחבר

עכשיו נכנסתי למקום הזה ולהפתעתי הרבה גיליתי שיש לי שם תמונה[האווטר הנוכחי שלי באתר הזה]

אני לא זוכר ששמתי אותו פה, וגם אם כן אז אני בטוח שזה לפי מדריך שמישהו כתב פה[יש סיכוי שזה מילפורד קיוביקל? אני פשוט זוכר משהו איתו...]

תריץ חיפוש

אתה יודע איך רושמים את זה באנגלית? זה בטח מדריך באנגלית

פורסם
  • מחבר

תודה רבה Kidney_stonE

ראיתי את האתר, נראה שזה מה שחיפשתי

עוד לא ניסיתי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים