עבור לתוכן

סוף סוף תגובה הולמת של משטרת ישראל :)

Featured Replies

פורסם
כמו כן, מכיוון שמדובר באירוע ירי בו מעורב שוטר, הועבר הטיפול בנושא למחלקה לחקירות שוטרים במשרד המשפטים.

השוטר עוד עלול לצאת הפושע בכל הסיפור הזה..

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שיהיה בסדר. אני מאוד מאוד מקווה שיהיה בסדר. אם השוטר יצא מזה בזול - זה יעודד שוטרים לפעול בהתאם בפעם הבאה. כל הכבוד :xyxthumbs:

עריכה :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3270984,00.html

(המשפחה טוענת כי ירו בו בגלל שהוא ערבי)

פורסם

תגובה הולמת? כן, אבל מעניין מה היה קורה עם היו קוראים לו צביקה, וזה היה מבצע אכיפה באזור גוש דן.

פורסם

נו באמת, איך בדיוק השוטר היה אמור לדעת שהוא ערבי? היה לו שלט על הראש?

מצד שני, כבר היו מקרים בהם שוטרים ירו באזרחים ללא הצדקה ואח"כ ניסו לטעון שזו היתה הגנה עצמית. נראה מה ימצא בחקירה.

פורסם
  • מחבר

אם היו קוראים לו צביקה, והוא היה מנסה לגנוב רכב ולדרוס שוטר - הייתי שמח באותה מידה (למרות שאיכשהו יש לערבים "שם טוב" (ומוצדק) בגניבות רכב - וכשזה ערבי זה מסמל את ה"מכה" כלפי אלה שמהווים "מכה" בעצמם... ;) )

אבל שוב, כמו שאמרתי - אני שונא את המקרים שיש בארה"ב שפורץ תובע את המשפחה אליה פרץ בגלל שהוא נופל מסולם לא יציב בבית, או דוגמת המקרה שהיה בישראל, של אחד ששני פלסטינים גנבו ממנו בקר כל הזמן והמשטרה התעלמה, עד שהוא טיפל בהם בעצמו ונכנס לכלא ושילם להם פיצויים של 100K ש"ח - זה פשוט כואב לי לדעת שגנבים ראו שזה מאוד משתלם להם לגנוב במיוחד אם תופסים אותם... ::)

בכל מקרה, אני שמח שסוף סוף יש לפושעים האלה (שבמקרה של גניבות רכב, גם פעמים רבות רוצחים על הכביש תוך בריחה מהמשטרה) ממה לפחד - ואני מקווה שהתופעה תתרחב (כן, גם כלפי גנב הרכב שמואל מרמת אביב ג').

פורסם

בהתחלה בכלל לא ציינו את שמו או את מקום מגוריו, וגם ככה הייתי מרוצה..

פורסם

אני חושב לפי מה שקראתי שירו בו סתם

הרכב לא היה גנוב

וגם ירו בו מהחלון מאחור

מה הוא ניסה לדרוס את השוטר ברוורס ?

בקיצור

כנראה שהשוטר לא היה צריך לירות בו- ולהרוג אותו (גם להם יש דם אדום עד כמה שזכור לי)

פורסם

נו באמת' date=' איך בדיוק השוטר היה אמור לדעת שהוא ערבי? היה לו שלט על הראש?

מצד שני, כבר היו מקרים בהם שוטרים ירו באזרחים ללא הצדקה ואח"כ ניסו לטעון שזו היתה הגנה עצמית. נראה מה ימצא בחקירה.

[/quote']

אולי הוא נראה כמו ערבי טיפוסי?

לדעתי תיהיה כאן עוד מלחמת גירסאות!

תחושת הבטן שלי אומרת שהשוטר סתם השתמש בכוח מופרז.

פורסם
  • מחבר

אני חושב לפי מה שקראתי שירו בו סתם

הרכב לא היה גנוב

וגם ירו בו מהחלון מאחור

מה הוא ניסה לדרוס את השוטר ברוורס ?

בקיצור

כנראה שהשוטר לא היה צריך לירות בו- ולהרוג אותו (גם להם יש דם אדום עד כמה שזכור לי)

יכול להיות שהוא ניסה לדרוס שוטר וחבר שלו ירה בו (היה מאחורי הרכב).

פורסם

ל"מ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים