פורסם 2006 ביולי 319 שנים מפרט בצדסך הכל הטמפ' של המחשב שלי טובות:מעבד 39כרטיס מסך 45אבל הגוף קירור שעל הצ'יפסט חם מאוד,איפה אני יכול להשיג קירור טוב,אולי אפילו מאורר 40 מ"מ לחבר עליו.הכי חשוב שלא תהיה הרכבה מסובכת.תודה.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים כמה אתה מוכן להשקיע??כי אתה יודע שאתה גם צריך לקנות משחה טרמית בשביל זהויכול להיות שרק לרענן משחה אתה צריך וחבל לקנות בלוק קירור חדשכמה זמן אותו לוח אצלך??ומתי רעננתה משחה??
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר כמה אתה מוכן להשקיע?? סביבות 50 שקלכי אתה יודע שאתה גם צריך לקנות משחה טרמית בשביל זהיש לי בבית 2ויכול להיות שרק לרענן משחה אתה צריך וחבל לקנות בלוק קירור חדשכמה זמן אותו לוח אצלך??חודשייםומתי רעננת משחה??NEVER
פורסם 2006 ביולי 319 שנים קודם כל תנסה לרענן משחהואחר כך תסתכל על הקירור הזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=9790אם לא בא לך על המאוורר אז קח את זה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר תודהשתי שאלות:1.האם ידוע לך אם המאורר רועש? 23DB זה עדיין שקט לפי מיטב ידיעתי ושקט מאוד חשוב לי,אך גם הביצועים.2.האם ההרכבה של הגוף של זלמן דורשת פירוק של הלוח אם או רק הרכבת תושבת וברגים?
פורסם 2006 ביולי 319 שנים זה לא כ"כ רועש אבל אל תשכח שזה יהיה בתוך המארז שלך אז אתה תשמע את זה פחותאני לא חושב שצריך לפרק את הלוח יש שתי קליפסים שנתפסים בלוח ועם כפיץ לוחצים את הקירור על ההצ'יפסט.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר סבבה נראה לי אני אלך על המאורר,גם נראה לי יותר יעיל מבחינת קירור. איזה בעסה שאי אפשר לדעת מה הטמפ' של הצ'יפ...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים כן זה בעסה למרות שההצ'יפסט עמיד בחוםהמאוורר יעשה את העבודהאבל אתה תצתרך לפרק את הלוח כדי להוציא את הגוף הקיים אם אתה לא רוצה לשבור לו את השיניים מתחת ללוח!!(אתה יכול לראות את העיקרון של החיבור הזה בכרטיסי מסך אם אתה רוצה)
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר כן זה בעסה למרות שההצ'יפסט עמיד בחוםהמאוורר יעשה את העבודהאבל אתה תצתרך לפרק את הלוח כדי להוציא את הגוף הקיים אם אתה לא רוצה לשבור לו את השיניים מתחת ללוח!!(אתה יכול לראות את העיקרון של החיבור הזה בכרטיסי מסך אם אתה רוצה)טוב נראה לי לבינתיים אני מוותר על העסק הזה,אנסה להשיג מאורר ולשים אותו על הגוף הקיים או איזה קומבינה בדלת של המארז.תודה רבה בכל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.