עבור לתוכן

האם במציאות העכשווית שווה להתחייב לחבילת אינטרנט משולבת 3MB?

Featured Replies

פורסם

טוב אז סיפורון קצר כהקדמה,

עד לפני שבועיים הייתי מחובר ל1.5 מגה ב 39 לספק ו69 לכבלים. (סה"כ 108).

החלפתי חבילה לחבילת ה 3MB עם 150K אפלואד בהתחייבות לחצי שנה לנטויזן (59 ש"ח) ובשנה לכבלים (79 ש"ח) - סה"כ 138.

הציעו לי מחברת הכבלים חבילה משולבת עם נטוויז'ן ב 148 ש"ח לחודש הכוללת ספק ובמהירות 3MB עם אפלואד 278K.

החבילה הנ"ל בהתחייבות לשנה, האם בימינו שווה להתחייב לשנה?

החבילה בסה"כ יקרה ב 10 שקלים ממה שאני משלם היום הבעיה שלי היא שנראה לי שבעוד חצי שנה 3 מגה יעלה כמו פיסטוקים,

האם שווה להתחייב? גם הסכום יחסית הוא לא אטרקטיבי מי יודע מה...

מה אתם אומרים?

פורסם

איך מישהו אמור לענות על השאלה הזאת? זה תלוי במצבך הכלכלי בעיקר. אף אחד לא יודע מה יהיה עוד חצי שנה ובטח לא כמה שזה יעלה. אני יכול להגיד לך שאני באופן התחייבתי לאותה חבילה שאתה עשית (3M על 278K).

פורסם
  • מחבר

בקיצור שכנעתם אותי

קיבינימט הכסף :)

למרות שאני לא מי יודע מה צריך UPLOAD גבוה אבל לא מזיק...

מחר אני אתחבר!

תודה...

פורסם

רק לידיעה כללית אני מקנא בשלושתכם לי יש חבילה של 2 מגה ,UPLOAD הישן הרגיל נדמה לי 96K ,במחיר מעת נמוך יותר אך יש לי התחייבות לעוד כמעט כשנה. לכן לדעתי כך את זה בשני ידיים ,מדובר סך הכל בשנה (ביג דיל). :xyxthumbs:

פורסם

רק לידיעה כללית אני מקנא בשלושתכם לי יש חבילה של 2 מגה ,UPLOAD הישן הרגיל נדמה לי 96K ,במחיר מעת נמוך יותר אך יש לי התחייבות לעוד כמעט כשנה. לכן לדעתי כך את זה בשני ידיים ,מדובר סך הכל בשנה (ביג דיל). :xyxthumbs:

חחח, אחרי שהוא י"כך" את זה, הוא גם ידפק כמו שאתה נדפקת, אז מה הקטע ? :)

פורסם

חחח ואני בנתיים עם 5 מגה ו1 מגה אפלואד!

פורסם

חחח ואני בנתיים עם 5 מגה ו1 מגה אפלואד!

אני חייב לציין שאתה גב-גבר שבגברים... אם כבר להיות ילד קטן ומתלהב, אז לפחות תגיד איפה, כמה זמן התחייבות וכמה בתים צריך למשכן בשביל החיבור הזה (והאם בפועל הוא מנוצל טוב בחיבורים לחו"ל למשל וכו')...

פורסם

טוב, תירגעו.

אני התחייבתי לחבילה הזו בידיעה שהיא שיפור רציני ממה שהיה לי, במחיר שאני יכול לחיות איתו ובהחלט מספיקה לצרכים שלי. לא מעניין אותי אם עוד יומיים תצא חבילה של 10 מגה הורדה ו2 מגה העלאה. אני לא שואף ללכת על החבילה הטובה ביותר, כי תמיד יבוא משהו חדש. החבילה הזאת מתאימה לי בול, ואני יכול לחיות עם המחיר הזה. במשך הזמן תמיד תמצא חבילות יותר זולות, אבל לעבור כל כמה שבועות או חודשים ספקית זה התעסקות שאין לי כוח אליה, וזהו.

פורסם

זה נשמע לי לא הגיוני ה שילוב של ה 5MB עם ה UPLOAD 1 MB אני עשיתי בירור לא קטן עם חברת HOT הכבלים והם טוענים שאצלם הכל עובד לפי חבילות

משמע שאני רציתי לעשות את מה שלכאורה יש לך עכשיו הם לא אפשרו לי מכיוון שהם נותנים רק חבילות מוכנות שמתוכננות עם הספקים. ולי יש גם 5MB כבלים וספק בזק בילאומי ולי הם לא רצו לתת 1 MB UPLOAD אלא אם כן הייתי מוכן להתפשר ולהוריד את החבילה ל 1.5MB

אבל מצד שני אם יש לך קשרים שמה אז זה עניין אחר לגמרי.

פורסם

טוב, תירגעו.

אני התחייבתי לחבילה הזו בידיעה שהיא שיפור רציני ממה שהיה לי, במחיר שאני יכול לחיות איתו ובהחלט מספיקה לצרכים שלי. לא מעניין אותי אם עוד יומיים תצא חבילה של 10 מגה הורדה ו2 מגה העלאה. אני לא שואף ללכת על החבילה הטובה ביותר, כי תמיד יבוא משהו חדש. החבילה הזאת מתאימה לי בול, ואני יכול לחיות עם המחיר הזה. במשך הזמן תמיד תמצא חבילות יותר זולות, אבל לעבור כל כמה שבועות או חודשים ספקית זה התעסקות שאין לי כוח אליה, וזהו.

כן גם אצלי יש את הבעיה הזו שאין חשק ולעיתים גם אין זמן לשנות ספק אינטרנט כל שנה אם כל מה שמשתמע מזה ,דבר שגורם לפעמים על התפשרות על מחיר פחות אטרקטיבי ,מאשר המוצא באותו זמן בשוק!

לדעתי ספקי אינטרנט שיש להם לקוחות ותיקים יחסית (מספר שנים) צריכים לתת ללקוחות אלה צופרים בצורת חבילות טובות יותר במחיר נמוך מאשר נצמא באותו זמן בשוק ,למרות שאני מבין שזה בניגוד לאינטרס שלהם ,כמובן הם מעדיפים לקוח חדש שישלם גם עבור התקנה חדשה ,וגם לקחת תשלום עבור מודם חדש ,דבר שלקוח ותיק לא זקוק לו ,דברים כאלה מרגיזים מאוד! :s07:

פורסם

הכי טוב, תמצאו עבודה טובה שיש דרכם מבצע אינטרנט של חצי מחיר אצל ספק שרות או משהו...

כמו כן, תאמין לי שלחברות אינטרנט אין סימפטיה ללקוחות ותיקים, ולא איכפת להם...

פורסם
  • מחבר

אמת. אחרי 6 וחצי שנים הציעו לי את חבילת ה 3MB עם אפלואד 150 ב 90 שקל. ללא פשרות.

אומנם גם לי אין כוח לעבור בין ספקים אבל זה היה קץ כל הקיצים, מדובר ב 40 שקלים יותר מהמחיר הממוצע בשוק...

שיתאפסו ויכנסו למציאות!

אני בכל מקרה עברתי

פורסם

טוב לכול מי ששאל אממ בעקרון אני משלם 140 שקל כול חודש כן יש לי שמה אחלה קומבינה

והחיבור אני חייב לציין דרך ברק כספק והוט כתשתית

אממ החיבור מנוצל חבל''ז בין אם זה הורודת מחו''ל דרן האימיול וההביטורנט, משחקי רשת ET/AA, אכסון כמה אתרים של העסק בבית, העלה מטורפת אני כבר לא צריך לזייף בביטורנט ואני תמיד על יחס של 0.900-1 ואין באנים כבר, בוא נגיד ככה

יש לי שרת שמאכסן תאתרים ונותן מענה לכול הכניסות לאתרים ומספק הורדות + מעלה גיבוי של כול 3 המחשבים בבית ושל עצמו לשרת אחר מרוחק במיאמי + מחשב 1 רצים בו האימיול והביטרונט וכמה הורודות מפאבים והכול מוריד בסבהה ככה על 120-150 וגם מעלה בביטורנט ובאימול + במחשב השני סתם אח שלי על האיסי והאיטנרנט גולש ואין ביעיות + אני על המחשב שלי משחק ET בחו''ל והפינג סבבה ככה על 70-50 ואין לאגים ואין קפיצות פינגים והכול מתקתק כמו שעון

בוא נגיד שווה מאוד תמחיר שאני משלם ולפי דעתי זה שווה ת200 בחודש לפחות אבל המחיר בלי קומבניות לא מצדיק ת400 שקל לחודש

פורסם

לא הבנתי איך הפינג 50-70 לחו"ל קשור לחיבור שלך, אבל נגיד.. אתה פשוט כלכך מגניב עם הגיבויים שלך למיאמי, ואווו...

בכל מקרה, יפה לראות שאנשים עדיין משחקים ET במקום להתקמצן על משחקים פי אלף יותר טובים כמו bf2 (חוץ מהבאגים כמובן :) ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים