עבור לתוכן

מחשב נייד , קצת דחוף לי זה מתנה ליומולדת של אחותי

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מחשב נייד מאיזה חנות יד שנייה מסוג קומפאק ארמדה M300.

המפרט:

מחשב אולטרא-נייד מסוג COMPAQ ARMADA M300.

מפרט:

מעבד סלרון 300 מגה"צ.

זכרון 128 מ"ב.

כונן קשיח 4 ג"ב.

עכשיו, יש עליו מנדרייק 9.2 ואני רוצה להחליף את המנדרייק 9.2 באיזה גרסת לינוקס יותר מתקדמת ולהשים סביבת עבודה יותר נוחה כמו XFCE למשל שלא תיהיה כבדה על המחשב שיעבוד חלק.

הבעיה! אין לי כונן CD על המחשב הזה יש רק חיבור לרשת לאינטרנט, ויש לו גם כונן דיסקטים חיצוני שמתחבר כמו מדפסת עם כזה חיבור רחב.

השאלה איזה לינוקס להתקין ואיך אני עושה את זה?

חשבתי לקחת איזה התקנה שעובדת דרך האינטרנט ולקובץ ההתקנה לעשות בוט מהדיסקט או משהו

פורסם

בשביל XFCE

יש את ה xubuntu

לגבי התקנה ברשת אתה יכול לחפש בגוגל, או בויקי של xubuntu

כי זה אמור להיות קיים.

פורסם
  • מחבר

XUBUNTU לא עוזר לי ... יש מצב לפתוח את הלפטופ להוציא תא ההארד דיסק לחבר למחשב שלי הרגיל במקום כונן CD שיש שם ואז להתקין איזה מערכת כמו ווינדוס 98/אובנטו או משהו כזה ולהחזיר ללפטופ?

פורסם
  • מחבר

טוב שינוי בתוכנית אין רשת, ואני כנראה אצטרך להשיג תחנת עגינה אז בעיה אחרת היא איך לשחזר את הסיסמת ROOT?

פורסם

thאי פשר

פורסם

חשבת להעלות בוט דרך DOK.?

פורסם
  • מחבר

טוב חזרנו לנקודת ההתחלה פרצתי את הסיסמה של הROOT בנייד עכשיו אין לי מושג איך הוא הגידיר להחליף בין העברית לאנגלית כי קונטרול שיפט לא עובד...

פורסם

טוב חזרנו לנקודת ההתחלה פרצתי את הסיסמה של הROOT בנייד עכשיו אין לי מושג איך הוא הגידיר להחליף בין העברית לאנגלית כי קונטרול שיפט לא עובד...

תחת איזה ממשק ?

ולא תמיד צריך לשחזר סיסמאת root, אפשר לעשות boot דרך הפצה של live-cd או משהו, לעשות mount למחיצה, ולשנות/למחוק את הססמא של root בלי יותר מדי סיפור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים