עבור לתוכן

חוטפי החייל לישראל: היענו לדרישות עד מחר ב-6:00

Featured Replies

פורסם

מי שמחלק כרוזים של החמאס שקוראים לפלשתינים להתגייס לשורות הארגון ולהפוך למחבלים מתאבדים איננו טרוריסט?

• תגובות 84
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני כבר אמרתי מיהו טרוריסט

אדם המעורב בתכנון וביצוע פעולות טרור (או בניסיון לבצע פעולות כאלו).

כמישהו שקורא לאנשים שבכלל לא מכיר טיפשים וגם כאלו שלא כדי להם לעשות פסיכומטרי וככזה שהבנת הנקרא כל כך גרועה שעדיין לא הבין שההגדרה לא שלי יכול להיות שתצליח להבין את זה או שעדיין מתקשה? :-\

פורסם

אם הוא לא ביצע מעשי טרור/היה מעורב בתכנון מעשי טרור או ניסה לבצע פעולות טרור הוא לא טרוריסט וזה לא יעזר כמה שאתה רוצה שהוא יהיה אחד כזה :nixweiss:

אדם המחלק כרוזים אינו מבצע בפועל מעשה טרור, אינו מעורב בתכנון מעשה טרור ולא מנסה לבצע שום מעשה טרור. לכן, לפי הגדרתך, הוא אינו טרוריסט. אני מבין נכון?

פורסם

על פי ההגדרה הזאת

אדם המעורב בתכנון וביצוע פעולות טרור (או בניסיון לבצע פעולות כאלו).

נראה שלא.

פורסם

אבל הוא כן מעורב בתכנון וביצוע פעולות טרור. זה שהוא לא ביצע אותן בעצמו לא אומר שהוא לא מעורב. מי שמגייס מחבלים מתאבדים מסייע באופן ישיר ומובהק לביצוע פעולת טרור, גם אם הוא לא מבצע אותה בעצמו.

פורסם

די כבר חבורת קרציות

רוצים הגדרה? תפתחו אבן שושן. יאללה חזרה לנושא הדיון.

פורסם

אני כבר אמרתי מיהו טרוריסט

כמישהו שקורא לאנשים שבכלל לא מכיר טיפשים וגם כאלו שלא כדי להם לעשות פסיכומטרי וככזה שהבנת הנקרא כל כך גרועה שעדיין לא הבין שההגדרה לא שלי יכול להיות שתצליח להבין את זה או שעדיין מתקשה? :-\

ההגדרה לא שלך? בסדר, של מי היא? נא להביא מראה מקום.

פורסם

ת'אמת זה הייה סתם הגזמה שלצערי לא תתגשם... והמחיר אגב, נקבע לפי עלות הדלק למטוס+ עלות הפצצה, ובאמת שזה לא יוצא כל כך יקר...

ונגמר הדבק מגע... וגם הטיפקס :-[

תנו לצה"ל לנצח!!!!11 :D

חחחחחחחחחחח פצצה-מיליון דולק +/- בערך. דלק-כמה אלפי דולרים(כמויות מטורפות פלוס אוקטן גבוהה...)אבל בקטנה.....

פורסם

הגזמת עם המיליון דולאר לפצצה... טיל פטריוט עולה מיליון דולאר וזה חתיכת טיל גדול...

פורסם

חחחחחחחחחחח פצצה-מיליון דולק +/- בערך. דלק-כמה אלפי דולרים(כמויות מטורפות פלוס אוקטן גבוהה...)אבל בקטנה.....

מה אוקטן גבוה? אתה יודע באיזה דלק בכלל משתמשים למטוסים? O_O (רמז- זה לא "נטול עופרת" בתחנת פז הקרובה)

תאמין לי, צה"ל בקלות מרים הפצצה שמוחקת חצי מעזה. עזוב עלות. יש לנו פצצות (קונבנציונליות) שמשתמשים בהן פעם ב 50 שנה. נזרוק אחת, לא נצטרך לקנות עוד אחת חזרה, אז העלות לא כזו מפחידה. אם יעזו לגעת בילד ולא להחזיר אותו לישראל- אני עם כולם פה. להיכנס בהם פעם אחת כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים