עבור לתוכן

חוטפי החייל לישראל: היענו לדרישות עד מחר ב-6:00

Featured Replies

פורסם

חדש לא חדש,יש חוקים,כבד אותם.

עכשיו,מה שאתה בעצם אומר שכל חבר בארגון טרור כלשהו שעוד לא הוכח שהוא טרוריסט בפועל,הוא זכאי?

• תגובות 84
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש חוק איך צריך לצטט?

עכשיו,מה שאתה בעצם אומר שכל חבר בארגון טרור כלשהו שעוד לא הוכח שהוא טרוריסט בפועל,הוא זכאי?

תקרא לזה איך שאתה רוצה אבל על פי ההגדרה הוא לא טרוריסט ועל זה אני מדבר עכשיו.

פורסם

טוב,הוא לא טרוריסט.הוא חבר בארגון בשביל ימי כיף בבריכה השכונתית בבעלות אחמד אל מוחמד. :screwy:

פורסם

אם הוא לא ביצע מעשי טרור/היה מעורב בתכנון מעשי טרור או ניסה לבצע פעולות טרור הוא לא טרוריסט וזה לא יעזר כמה שאתה רוצה שהוא יהיה אחד כזה :nixweiss:

פורסם

יש חוק איך צריך לצטט?

כן. אתה לא יכול להגיב לציטוט בתוך הציטוט. זה מקשה מאוד על כתיבת התגובה.

אם אתה רוצה להתייחס בכמה חלקים לנושא מסויים, סגור כל פעם את הציטוט ותפתח מחדש

או בקיצור תפעל כמו בדוגמא הזאת של בורג:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175184.msg1502256#msg1502256

אם הוא לא ביצע מעשי טרור/היה מעורב בתכנון מעשי טרור או ניסה לבצע פעולות טרור הוא לא טרוריסט וזה לא יעזר כמה שאתה רוצה שהוא יהיה אחד כזה :nixweiss:

וזה שהוא תרם כסף?

או זה שהוא השיג נשק לטרוריסטים?

פורסם

אם הוא השיג לטרוריסטים נשק(ששומש בפעולות טרור)וגם תרם כסף לפעולות טרור אז הוא בלי כל צל של ספק טרוריסט!

פורסם

למה להסתבך? מי שחבר באירגון טרור הוא טרוריסט.

באותה מידה, מי שמשרת בצבא הוא חייל. לא משנה אם הוא מסתער על עמדות האוייב, מתקן את מנועי הטנקים, מבשל ארוחת צהריים או יושב במשרד ומתכנן את מסיבת הפרידה של האלוף הפורש - כולם חיילים.

פורסם

באותה מידה, מי שמשרת בצבא הוא חייל. לא משנה אם הוא מסתער על עמדות האוייב, מתקן את מנועי הטנקים, מבשל ארוחת צהריים או יושב במשרד ומתכנן את מסיבת הפרידה של האלוף הפורש - כולם חיילים.

יש אפילו כאלה שחותכים עוגות בקריה, או מוכרים כרטיסים להצגות בטלפון ואפילו הם נחשבים חיילים :smile1:

פורסם

לפי ההגדרה הוא לא רק אם הוא עשה אחד מהדברים שציינתי הוא טרוריסט.

פורסם

היא לא שלי, ואם הוא לא מתאים לה אז הוא לא טרוריסט.

פורסם

מה-אתה-אומר.

כל אדם המשתייך לארגון טרור הוא טרוריסט, כי בעצם השתייכותו לאותו ארגון הוא מסייע בצורה ישירה או עקיפה לביצוע פעולות טרור.

אולי כדאי שתוותר על הפסיכומטרי..

פורסם

מה-אתה-אומר.

כל אדם המשתייך לארגון טרור הוא טרוריסט, כי בעצם השתייכותו לאותו ארגון הוא מסייע בצורה ישירה או עקיפה לביצוע פעולות טרור.

אולי כדאי שתוותר על הפסיכומטרי..

אם הוא לא ביצע משהו מי מה שציינתי הוא לא ולא יעזור לכם כמה שלא תרצו הוא לא.

ואני בכל מקרה לא הולך לעשות פסיכומטרי ולא מהסיבות שאתה חושב ;)

פורסם

וואי אתה ממש טיפש.

לפי ההגדרה שלך גם מי שמתקן נגמ"שים בצה"ל הוא לא חייל כי הוא לא משיג נשק לחיילים, לא משלם להם ולא יורה בערבים. פשוט גאוני.

פורסם

אל תיקרא לי טיפש כי אתה בכלל לא מכיר אותי.

וזאת בכלל לא ההגדרה שלי וגם מה הקשר עכשיו חייל? אני מדבר על מהו טרוריסט נקודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים