עבור לתוכן

חוטפי החייל לישראל: היענו לדרישות עד מחר ב-6:00

Featured Replies

פורסם

התוצאה זהה, זה באמת לא משנה כרגע איך.

• תגובות 84
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, בינתיים התעדכנתי ואני צריך לתקן את מה שכתבתי קודם:

מאחר שהחוטפים לא אמרו שהם יהרגו את גלעד אם תביעותיהם לא יעזו אלא רק שהם "ינתקו מגע", מה שזה לא אומר, כנראה שהם פחות לחוצים מכפי שחשבתי. ועדיין האולטימטום מעיד שהם לחוצים, כלומר שאנחנו בכיוון הנכון.

פורסם

תראה מבחינה טקטית זה לא בטוח. יכול מאוד להיות שלא לכולם יש את הכוח לחכות אז הם אמרו "אנחנו רוצים את זה ועכשיו!!!!!" ולכן הם הציבו אותו.

והם בכלל אמרו "תיק סגור" וזה ביטוי די ידוע באמריקה וכשאומרים את זה בו נגיד את זה ככה "אתה לא תראו אותו כמו שהוא היה" :-\

פורסם

זה יכול לומר כל דבר, מ- "נהרוג אותו" ועד "נהיה מבואסים", כך שמצד אחד זה לא אולטימטום חזק במיוחד ומצד שני לא יגרם לאמינות שלהם יותר מידי נזק אם לא יכרה כלום מחר בשש.

פורסם

תלוי אם הם ירצו(ואני בטוח שכן :-\) לחטוף עוד אנשים אז יהיו להם קלפים חזקים יותר כי ידעו שהם לא משחקים משחקים אלה עושים את מה שהם אומרים.

פורסם
  • מחבר

תלוי אם הם ירצו(ואני בטוח שכן :-\) לחטוף עוד אנשים אז יהיו להם כלפים חזקים יותר כי ידעו שהם לא משחקים משחקים אלה עושים את מה שהם אומרים.

לא בדיוק התוצה של כל הפעולה זה 4 הרוגים מיצד ישראל ויותר הרוגים מהצד הפלסטיני

אם לא ישחררו אסירים זה גם עוד אסירים ולא פחות ככה שמהצד שלהם לפוצץ אוטובוס הרבה יותר מישתלם

אם כן ישחררו אסירים זה יתן להם מוטיבציה מאוד גדולה לחטוף עוד חילים ואזרחים

כי זה מקדם אותם מדינית

ביגלל זה אני אומר אסור לשחרר אסירים זה רק יזיק לנו מאוד בעתיד

ואין מה לעשות אדם אחד לו שווה הרבה אחרים כמה שזה עצוב

החייל אבוד וצריך לחשוב איך לחסל תמעורבים בפיגוע

פורסם

משום מה יש לי דחף חזק לצעוק "אמרנו לכם"! שבטוב לא ילך עם הערבים, ושכל וויתור והבלגה רק יחזקו את הטרור, ושלתת נשק זו טעות, ועוד אינספור התראות של הימנים לגבי היחסים עם הערבים... אז...

אמרנו לכם!!!!

זהו... נרגעתי...

אני רק מקווה שיהייה אפשר לתקן את המצב אחרי שנשחרר את החייל (אם בכלל :-\), כי לפי איך שזה נראה עכשו רק פצצות נאפלם על עזה אולי יגרמו לערבים להתחיל לחשוב בכיוון של פיתרון לא צבאי לסיכסוך.

גולם, עשה טובה תחליף כינוי.. זה מביך לכתוב "גולם" למישהו...

וחיסול המעורבים לא יועיל... זה חלאות שהגיעו מתוך בור בלתי נלאה של חלאות... תמיד ימצאו להם מחליף. צריך לגרום להם לפחד לצאת מהבתים, שיסתכלו כל הזמן לצדדים ברחוב, ויפחדו מטיזה טיל שיכול ליפול עליהם בכול רגע. שלא יוכלו לישון בלילה, עד של"תמימים" ימאס לחיות בפחד והם יחליטו לעשות מעשה, כי אנחנו לא יכולים לחסל את הטרור לבד.

פורסם
לא בדיוק התוצה של כל הפעולה זה 4 הרוגים מיצד ישראל ויותר הרוגים מהצד הפלסטיני

רק שחכת דבר אחד שהם טרוריסטים פנאטים לא אכפת להם למוד לכן הם כל כך מסוכנים!

יש משהו בזה שזה לא ישתלם להם כי לפוצץ אוטבוס יהיה טוב יותר בשבילהם אבל וזה אבל כדול הכל תלוי עכשיו(וגם בעתיד :-\) בממשלה ואם עכשיו היא לא תנהל משא ומתן וירצחו את החייל זאת נ"ק לכל צד אבל אז כשהממשלה תראה את המחיר הכבד+עוד חטיפות ועוד דרישות אז יש סיכוי גבוה שישחררו אסירים ולכן נ"ק לזכות הטרוריסטים.

2-1 להם.

ביגלל זה אני אומר אסור לשחרר אסירים זה רק יזיק לנו מאוד בעתיד

ואין מה לעשות אדם אחד לו שווה הרבה אחרים כמה שזה עצוב

בזה אני מסכים ב100% איתך.

פורסם
  • מחבר

אני לא מחליף תשם אני גיבור ;D

פורסם

זה כי אתה גולם! ;)

מקווה שהכל יגמר על הצד הטוב ביותר למשפחת שליט ושאת גופות החוטפים ינקרו עורבים בכיכר העיר.

פורסם

אני בעד שיחרור 1000 אסירים.

נקבל את החייל בריא ושלם.

ניכנס יום אחרי נהרוג להם 2000.

לא? :nixweiss:

פורסם

לא צודק,לדעתי זה צריך להיות 4000. ;D

פורסם

יא קמצנים...

דעתי: להחזיר את כל האסירים... להחזיר את החייל...

ואז להשמיד את כולם :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

כן אני יודע אני בנאדם חולני :smile1::screwy::silly::yelclap::xyxthumbs::hat:

פורסם

אני בעד שיחרור 1000 אסירים.

נקבל את החייל בריא ושלם.

ניכנס יום אחרי נהרוג להם 2000.

לא? :nixweiss:

ה1000 אסירים יום אחרי שישתחרו ויעשו חאפלה עם המשפחה,יחזרו לארגוני הטרור.התוצאה-1000 מחבלים נוספים ברשות.
פורסם

לדעתי צריך להמתין, לתת לצה"ל לאסוף מידע מודיעיני ולקוות שיש לו את היכולות המבצעיות לחלץ את גלעד שליט (לא סיירת מטכ"ל שוב :-\).

בכל מקרה, אסור שבטווח הארוך ייחתם האירוע כמוצלח לחוטפים. צריך שחטיפת חייל ישראלי תהיה במובהק לא משתלמת לפלסטינים באשר הם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים