פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים כן, עוד בעיה.אני משתגע.צורב SAF 24X4X4, כן ענתיקה, צרב די טוב עד עכשיו אבל עכשיו לא מצליח לסגור דיסקים הוא צורב את כל הדיסק בסדר אבל אז אני מקבל בנרו:Could not perform EndDiscוהדיסק לא קריא בשום מקום.Help please:|
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים תנסה לעכדן לו את Firmware באתר של ימאהה לפי הדגם של הצורב. קצת מסוכן אבל אין לך מה להפסיד
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים מחבר זה לא מסוכן, ואם זה היה יאמהה אז סבבה אבל כמו שכתבתי זה SAF AKA Smar & Friendly, חברה שנסגרה לפני כמה שנים ואין להם עדכוני frimware לדגם שלי. בכל מקרה, לפני שהלכתי לישון הלילה שמתי צריבה והיא הצליחה. מוזר. כנראה שהצרוב שלי גוסס ופשט כל דיסק שני הוא יהרוס לי או משהו.
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים כן, עוד בעיה.אני משתגע.צורב SAF 24X4X4, כן ענתיקה, צרב די טוב עד עכשיו אבל עכשיו לא מצליח לסגור דיסקים הוא צורב את כל הדיסק בסדר אבל אז אני מקבל בנרו:Could not perform EndDiscוהדיסק לא קריא בשום מקום.Help please:|היה לי פירמטתי עבר לי
פורסם 2002 באוקטובר 823 שנים מחבר עכשיו הצורב נתן לי איזה ארור אחר אבל הצריבה יצאה בסדר.. אני אנסה באמת דיסק ניקוי אולי זה יעזור.בקשר לפירמוט, נשאיר את זה בינתיים כברירה אחרונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.