עבור לתוכן

STEPPING של מעבד AMD

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מזה בדיוק הסטפינג הזה..מה ההשלכות שלו..

ויש לי מעבד AMD 3800 DC בסוקט 939 ובאוורסט אני רואה שהסטפינג שלי .

JH-E6

עכשיו השאלה אם זה טוב? (אם אפשר לקרוא לזה ככה)

פורסם

סטפינג בא לידע את שבוע היצור של המעבד ובעולם המחשבים נעזרים לזה בשביל לדעת לכמה המעבד יגיע למשל הסטפינגים החדשים ה-06XX הם ידועים ביכולות אובר קלוק גבוהות.

ו-jh-e6 זה לא הסטפינג המלא שלך בשביל לדעת את הסטפינג שלך אתה צריך להוריד את הקירור שעל המעבד בשביל לדעת.

הנה תמונה(זה במקרה של המעבד הישן שלי אז לא אכפת לי שתראו את הבר קוד כי הוא כבר לא אצלי):

הסטפינג זה מה שמסומן מתחתיו קו.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

סטפינג בא לידע את שבוע היצור של המעבד ובעולם המחשבים נעזרים לזה בשביל לדעת לכמה המעבד יגיע למשל הסטפינגים החדשים ה-06XX הם ידועים ביכולות אובר קלוק גבוהות.

ו-jh-e6 זה לא הסטפינג המלא שלך בשביל לדעת את הסטפינג שלך אתה צריך להוריד את הקירור שעל המעבד בשביל לדעת.

ז"א שזה משפיע רק על יכולות OC?

כרגע אז המעבד שלי הוא באותה מהירות ו"איכות" כביכול כמו מעבד עם סטפינג אחר ההבדלים רק ביכולת ה-OC?

פורסם

כן.

אגב הוספתי לך תמונה שיהיה לך יותר ברור איפה זה נמצא.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

וכאשר יהיה לי את הסטפינג המלא אז איך אני מברר אם הוא בעל יכולת OC גבוהה או נמוכה?

פורסם

כן תריץ את השם המלא של הסטפינג ב-google אוו ב-xs ושם תמצא תוצאות של הסטפינג הזה.

פורסם

למה באמת שנותנים תמונה של המעבד מסתירים את הבר קוד תמיד זה סיקרן אותי למה זה?????

פורסם

ניצול אחריות

פורסם

לא הבנתי מה ניצול אחריות?

פורסם

משתמשים במספר הסידורי (שהוא אמור להיות סודי ורק לך אמור להיות אותו) כדי לנצל אחריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים