עבור לתוכן

זה רק אני או שהSTAR TREK הישן היה הטוב ביותר

Featured Replies

פורסם

IG

ראיתי את רוב הפרקים שלה וכן השחקנים מעולים ויש לה אמנם אפקטים לא משהו אבל היא לא מתקרבת ל גלקטיקה החדשה והיא קצת דומה לה מבחינת הרעיון

תראה את גלקטיקה ואז נדבר .....

• תגובות 70
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי כמה פרקים... משעמם רצח כל הסיפורים שלהם על ה50 ומשו אלף וה"למי יש גדול יותר" בין הקפטנים של הספינות... וכל הסיפורים המפגרים על הבחורות האלה (אנדראידיות או משהו כזה..) זה ממש פגיעה באינטליגנציה... כאילו, יש שם איזה קצין שהבחורה שמה לו משהו בראש ומתקשרת איתו או משהו כזה, אז יוצא שהוא מדבר אל עצמו כל הזמן... מי נתן לו להיות קצין???

בקיצור, סידרה משעממת... מכול הפרקים שראיתי לא הבנתי מה הפואנטה שלהם (בסביבות 10 פרקים...). ואני אשמח לדעת מה היא... שלא יצא שבזבזתי איזה 8 שעות המחיים שלי על כלום..

פורסם

פורסם

ראיתי כמה פרקים... משעמם רצח כל הסיפורים שלהם על ה50 ומשו אלף וה"למי יש גדול יותר" בין הקפטנים של הספינות... וכל הסיפורים המפגרים על הבחורות האלה (אנדראידיות או משהו כזה..) זה ממש פגיעה באינטליגנציה... כאילו, יש שם איזה קצין שהבחורה שמה לו משהו בראש ומתקשרת איתו או משהו כזה, אז יוצא שהוא מדבר אל עצמו כל הזמן... מי נתן לו להיות קצין???

בקיצור, סידרה משעממת... מכול הפרקים שראיתי לא הבנתי מה הפואנטה שלהם (בסביבות 10 פרקים...). ואני אשמח לדעת מה היא... שלא יצא שבזבזתי איזה 8 שעות המחיים שלי על כלום..

בוא נגיד שזה יותר מסובך ממה שתיארת את זה העניין הוא שכשאתה רואה את הסידרה תנסה להקשיב לעלילה אחרת אתה סתם מבזבז את הזמן אין שום ויכוח בין הקפטנים היות ויש רק אחד (לזמן אחד היה שם קפטנית אבל היא נרצחה ) בכל אופן אם לא נכנסת לעומק של זה אז כנראה לא לקחת את זה ברצינות

פורסם

יש שם כמה שמנסים כל הזמן להשתלט על גלקטיקה (נראה לי...) וראיתי איזה פרק שהם כמעט התחילו להילחם בינם לבין עצמם...

פורסם

סטארגייט-אטלנטיס- סידרה חביבה רק העונה ה 3 ממש מותחת העונות הראשונות חביבות

אטלנטיס עוד לא נכנסה לעונה 3, תפסיק לבלבל במוח.

פורסם

בקשר ל-B5 - זו באמת הייתה הסדרה הטובה ביותר.

לפני מספר חודשים החלטתי להראות את הסדרה לחברים שלי בבסיס, שלא סובלים מד"ב. פשוט לא סובלים. השם "מסע בין כוכבים" עושה להם בחילה. בעונה הראשונה הם לא הפסיקו לרדת על הסדרה. צחקו על הכל - תפאורה, משחק, עלילה, אפקטים. אבל מהעונה השנייה הם התחילו להתחבר לסדרה. בעונה השלישית הם היו כל כך מרותקים למסך שמי שהעז להפריע להם חטף צעקות. אחרי פרק הסיום של העונה שלישית הם אמרו שבבילון 5 זו הסדרה הטובה ביותר שהם ראו אי פעם. עכשיו הם דורשים שאני אביא את העונה הרביעית בהקדם האפשרי. כן, דורשים. אנשים שלא סבלו מד"ב הפכו לחנונים מד"ב. זה הכוח של בבילון 5. למסע בין כוכבים אין רבע מזה.

בקשר לסדרות אחרות:

TNG - סדרת מסע בין כוכבים הטובה ביותר. עלילה מעניינת (בשביל מסע בין כוכבים), שחקנים מעולים (פטריק סטיוארט, מישהו?) ואפקטים טובים.

DS9 - גועל נפש של סדרה. חיקוי עלוב של B5. עונות ראשונות זוועתיות, משתפרת בהמשך. הרבה חורים בעלילה, משחק גרוע, אפקטים שמיצו את עצמם ב-TNG.

VOYAGER - עונות ראשונות זבל כימי. משתפרת בהמשך כמו כל סדרת מסע בין כוכבים. יותר טובה מ-DS9.

CRUSADE - אין צורך לקטול את הסדרה. מדובר רק בחצי עונה ראשונה. היו מספר פרקים טובים. להזכירכם, גם העונה הראשונה של B5 הייתה מחורבנת.

פורסם

זה עושה לי חשק לראות עוד פעם את בבילון 5 (נראה לי בפעם החמישית בחיים, את כל העונות מהתחלה עד הסוף)

אבל אין לי פאקינג זמן לזה...

פורסם

אטלנטיס עוד לא נכנסה לעונה 3, תפסיק לבלבל במוח.

טעות שלי עונה ראשונה לא משהו שנייה השתפרה הרבה יותר בעיקר בגלל שהוסיפו לריית אישיות ולא סתם אוכלי אדם

פורסם
  • מחבר

טוב לפני שהדיון יהיה ישן מידי אני יתן ביקורת חלקית על וויגר

בעיקרון הגעתי לפרק שקאס חוזרת שזה אחד מהפרקים האחרונים בעונה השישית (יש 7 עונות)

מיתחת לשורה הזות יהיו כמה ספוילרים-

ספוילרים זהירות

טוב אז ככה

מיצד אחד הסידרה ילדותית ולמרות שאני אוהב סידרות ילדותיות בסידרה הזות יש עודף ילדותיות

אבל מיצד שני יש יותר אקשן ואפקטים טובים

יש בעיה אחת די גדולה שזה השחקנים

חוץ מיקאס לא היה איכפת לי ביכלל מאף דמות -אומנם שבע מתישע סקסית אבל שוב לא היה איכפת לי מה קורה לדמויות וזה מקלקל

בהדור הבא היו כמה דמויות שהיה איכפת לי מהם כמו פיקרד\דטה\הסגן\והטלפטית -את אלה אני זוכר לפחות

היה גם תבעיה שהם פיספסו דמויות שהיו יכולות ליתרום לסידרה

לדוגמה יש פרק שהם מוצאים תטיסת שנעלמה מעל האוקינוס והם מגלים שחיזרים חטפו אותה ושמו אותה בסוג של שימור

הם החיו אותה אבל בימקום שהיא תיצתרף לצוות היא נישארת שם

או היה פרק שיש ילדים לטום ולקפטנית (לא בני אדם אבל מאותו גנים-דומים ללטאות) והם עוזבים אותם בכוכב

וכל מיני מצבים כאלה

בעיה אחרת זה שבדרך כלל עלילות מיתפתחות וניגמרות באותו פרק למרות שזה בעיות חמורות

ככה שיודעים שבסוף הפרק הכל יפתר

יש תבעיה של היסוק יתר בזמן וגנים

ממש הסידרה מוצפת בדברים האלה וחבל

חוץ מיזה יש נקודות אור כמו מיפגשים אם הבורגים ויחסית לסידרה של 7 עונות גיוון סביר

ככה שהם לא ממחזרים יותר מידי -יש יותר מידי עיסוק בזמן וגנים אבל יש גם גיוון

באופן כללי הסידרה עד הכשיו די טובה

על תצפו למשהו ברמה של סירטי STAR WARS הישנים

אבל לסידרת טלויזיה היא בסדר

רגע יש עוד דברים שניזכרתי באחד הפרקים הם ניתקלים בפצצה חכמה שמזכירה קצת את R2D2 בהתחלה

אבל זה מיתחרבש לפרק משעמם וחבל שהם לא שינו תעלילה והוסיפו איזה R2D2 מישלהם

וגם בהתחלה שקאס חוזרת היא מזכירה מאוד ג"די או איך שכותבים את זה אבל גם תפרק הזה הם דופקים

גם תעינין שדמויות ראשיות לא מתות לצמיתות די פוגע וגם חבל שלא ריעננו חלק מהשחקנים

למה לעזזל לא העיפו את הקפטנית (אני יודע שזה לא כל כך אפשרי אבל היתי מאוד רוצה שיחליפו את הזקנה)

אולי היו כותבים בעלילה משהו שהיה משנה לה תגנים ודוחפים שחקנית נורמלית

בקיצור עד עכשיו 7 מיתוך 10 למרות כל הבעיות וזה ביגלל שאין כל כך מיתחרים

מה שיש בטלוויכסה זה כוכב נולד השגריר אודטה שידורים חוזרים ברוב הערוצים

כדורגל בתשלום וכו

אם הם היו נותנים יותר רגש וצחוק כמו נארוטו לדוגמה הם היו מקבלים 9 מיתוך 10

גם ככה העלילות שלהם כל כך דימיוניות אז שילכו על עלילות מקבילות לאנימה עד הסוף ;D

פורסם

רגע, נו, איך נגמר הקטע עם הבורג? פספסתי את הפרק אחרי זה שהם מצאו דרך להתנגד לחייזרים שחיסלו את הבורג, ובתמורה הבורג היו צריכים לא לגעת בהם עד שהם היו עוברים את הטריטוריה שלהם... מה נגמר עם זה?

פורסם
  • מחבר

רגע, נו, איך נגמר הקטע עם הבורג? פספסתי את הפרק אחרי זה שהם מצאו דרך להתנגד לחייזרים שחיסלו את הבורג, ובתמורה הבורג היו צריכים לא לגעת בהם עד שהם היו עוברים את הטריטוריה שלהם... מה נגמר עם זה?

ספוילר

הם הצליחו ליברוח ולחטוף את שבע מיתישע

קאס עזרה להם אם הכוחות המיוחדים שהיא קיבלה ועזבה את התוכנית

פורסם

טוב אז למי שלא ראה הנה ספויילר ענק

בפרקים האחרונים לייתר דיוק שני הפרקים האחרונים

מה שקורה זה ככה

הקפטנית חוזרת מהעתיד של 25 שנה קדימה עתיד בו בני האדם יותר חזקים והיא עוזרת לקפטנית של היום ומביאה לה הגנות נגד כל הכלי נשק של הבורג

וגם כלי נשק שבירייה מפוצץ כל חללית בורג

ו אז אחרי שהם ממגנים את הספינה הם עושים איזה מלכודת נותנים לקפטנית הזקנה להיתפס

ואז הוויג'ר נכנסת ללב המערכת של הבורגים שנותנת להם אפשרות לזוז לכל מקום בגלקסיה הוויג'ר הורסת את המערכת הזאת ובעצם הורסת את כל הלב של מערכת התקשורת של הבורגים בעוד הפטנת שנתפסה הישנה מדביקה את המלכה האם של הבורגים בוירוס וזה הורג אותה ואת המוח שלהם

בסוף כשהוויג'ר נמצאת בלב המערכת היא נכנסת לספינת בורג כדיי שהיא תגן עלייה מהפיצוץ של המערכת ואז הם נוסעים לכיוון כדור הארץ בשניה האחרונה כמובן

המערכת של הבורגים מתפוצצת ויוצאת הספינה של הבורג מול כדור הארץ , באותו זמן הפדרציה הבחינה בזה ושלחה את כל הצי להגן על כדה"א ואז ברגע שהחללית יוצאת ליד כדה"א לוקח כמה שניות ואז היא מתפוצצת ויוצאת מתוכה הוויג'ר וזהו אחרי 7 שנים הם בבית

אני מקווה שזכרתי נכון עברו יותר מ 3 שנים מאז שראיתי את הפרקים האלו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב לקח לי קצת זמן ולא קראתי תספוילר מעלי לפני שראיתי את כל הסידרה

ואני חיב להגיד ה2 פרקים אחרונים מאוד מאכזבים ציפיתי לסיום מוחץ אבל הסיום די אידיוטי

בכל מיקרה סידרה נחמדה אבל לא יותר מיזה

והשחקנים פשוט עלובים

חוץ מיזה אני חיב לצין שבאחד הפרקים 7 עם מחשוף עמוק ולפי מה שרואים יש לה ביגנז מאוד עסיסים

טוב אני יצפה בסרטים אם אני יצליח להשיג

פורסם

אם כבר הקפצת ::)

אני בבעונה השלישית של B5, והיא פשוט גרועה!

ספויילר

המהפכה הזו בברית הארץ הולכת לאנשהו או שהם ממשיכים בארועים המשעממים האלה למשך כל העונה? זה מתחיל להמאס :sleep:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים