עבור לתוכן

זה רק אני או שהSTAR TREK הישן היה הטוב ביותר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גולם לא צריך להיסחף...

אני מודע למצב הTV בארץ.. אבל למען האמת את DS9 התחלתי לראות בTV שבארצנו.. ורק לאחר מכן "קניתי" את מה שהכי אהבתי..

טוב.. עכשיו ששנינו מודעים לדרכים שכל אחד השיג את מבוקשו (חוץ מהעובדה שאתה צעקתה את זה ואני לא..) רוצה לחלוק איתי את אינפורמציה?

sausage, בזמנו הקטעים האלה עשו לי את הסידרה! צחוק ללא הפסק !@ :lol:

אני לא אהבתי את חלל עמוק 9 אבל עד כמה שאני זוכר שידרו איזה פרק אחד בשבוע וזה היה בערוץ 2

אני מעדיף ליראות מתי שנוח לי ובלי פירסומות

את וויגאר אני לא זוכר ששידרו בארץ ביכלל (יכול להיות שאני טועה)

• תגובות 70
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואוו... מישהו פה הזכיר את בבילון כסידרה טובה.... אתם רציניים? זה הסידרה הכי מצועצעת שיצא לי לראות! פגיעה באינטליגנציה זה עוד מחמאה בשבלה... אפקטים שהתעקשו שיראו ממוחשבים, עלילה דבילית, דמויות בלי שום דימיון... ביזבוז של כסף.

בחיי אני לא מבין מאיפה הבאת את זה

בחיים לא ראית רבע פרק של בבילון 5

זאת סדרת המד"ב הכי מוערכת בכל הזמנים, יש לה את הסיפור הכי יפה והדמויות הכי מצחיקות וחכמות

רבות נכתב ונאמר עליה, היא גולת הכותרת של סדרות מד"ב, זכתה בכל פרס אפשרי

מייקל סטרז'ינסקי (היוצר) לא יכל לעשות לה סדרה "בת" נורמלית כי אי אפשר להתעלות על מה שכבר יצר

רבים השוו את בבילון 5 ל"שר הטבעות"

http://www.numenore.org/articles/a0016.htm

http://www.numenore.org/babylon5/

יש בה כ"כ הרבה יותר חכמה משאתה תוכל אי פעם להבין, אם אתה משמיץ אותה ככה בלי לראות ובלי להבין

אפקטים זה הדבר היחיד שחשוב לך ? התלת מימד ? אז זאת סדרה ישנה, שנראית לא משהו באפקטים שלה, אבל לזמנה הייתה בשיא הטכנולוגיה

והסיפור הכולל שלה, וגם הסיפורים הקטנים בכל פרק - הם מה שעושים אותה.

אני מצטער בשבילך שלא ראית וכנראה גם לא תראה אותה

מכנה משותף בין כל האנשים שאני מכיר שראו את בבילון 5 ואהבו אותה : את כולם אני מעריך כאנשים בעלי אינטיליגנציה אמיתית

אולי זה אומר משהו עליהם, אולי לא...

תראה עונה אחת בשביל הקטע, ואז תדבר.

פורסם

אני חולה Sci-FI...

ראיתי את בבילון 5 פעמיים (כול הסרטים וכול העונות)

Star Trek TNG ראיתי

Voyager ראיתי

DS9 ראיתי

Farscape ראיתי

עדיין רואה את Stargate SG-1 וAtlantis.

ובבילון זה המד"ב (ואחת הסדרות בכלל) הטובות ביותר אי פעם.

עריכה: נזכרתי שראיתי גם את כל אנדרומדה ורואה עדיין את BSG.

פורסם

ראיתי 3 פרקים. כשראיתי את הפרק הראשון (בכלל, של הסידרה) חשבתי שהוא גרוע כי זה רק ההתחלה, לכן המשכתי לראות... מצטער, אבל הדמויות שם היו יותר מידי מטופשות :nixweiss:

כאילו, מה הקטע של השגריר השמן (לא זוכר מאיפה... זה עם השער המוזר) שהוא כל הזמן משקר ומנסה להרביץ ליצור הירוק, והיצור הירוק משקר ומכסה על חיסול העל של השמן ע"י הממשלה שלו, ויש את הצוות של התחנה שלא הבנתי למה הוא קשור בכלל, חוץ מלעשות לכולם נו נו נו...

השיעמום הזכיר לי יותר מידי את DS9 (שראיתי ממנו 6 עונות ע"י דילוג על הקטעים המשעממים והפרקים הלא קשורים... ככה זה אחלה סידרה ;)) אבל נראה כמו הST הראשון, רק בלי הדמיון בעיצוב הדמויות (מתרבויות שונות, עובדים ביחד ומנצלים את היתרונות שיש לכול אחד... כל הזמן מגלים תרבוויות חדשות, יש עלילה מעניינת, מפתחים חברויות וכו...)

ומישהו ראה את "חלל מעל ומעבר"?

פורסם

אתה אומר DS9 ובבילון באותו פוסט ? זה באמת עלבון

בכל מקרה, תנסה לראות, אני מבטיח לך שאם תראה את כל הסדרה אתה תמצא את עצמך ממליץ עליה לכל אחד...

מה שיפה בה, זה הסיפור הכללי, הדמויות המצחיקות (יותר ויותר ככל שאתה מכיר אותן) והאמת האוניברסלית שאתה רואה שם,

מה שיפה שיחסי אנוש (או חייזרים) בסדרה הזאת, הם הכי ריאליסטיים שיש.

מה גם, שאתה באמת חווה שם אימה, פחד, צחוק - כל רגש עובר ב 100% למי שצופה, אחרי המון זמן ששמעת על ה SHADOWS פתאום אתה רואה ספינה שלהם, זה מעביר בך אימה אמיתית.

בהשוואה לבבילון 5, כל סטארטרק זה פשוט זבל (ותבין, אני אוהב את סטארטרק)

נ.ב ההפקה בכלל לא דומה מבחינת הסט והמראה לסטארטרק הראשון, זה הרבה יותר מתקדם , הגזמת לאללה כאן, באמת.

סה"כ יותר מדי יורדים על האפקטים שם, לא שהם הדבר הכי חשוב, אבל עדיין , כבודם במקומם מונח.

פורסם

דבר ראשון, אמרתי DS9 בלי הקטעים המשעממים. ובלי הקטעים האלה שהקפטן עושה את עצמו מתעצבן, זה אחלה סידרה!

אם יהייה לי זמן (עכשו תקופת בחינות, ואם אני מתחיל לראות משהו, אני מסיים... עונה שלמה של DS9 בפחות מיומיים סיימתי פעם... 26 פרקים... :silly:) אני אראה עונה של בבילון...

ולא אמרתי שהסדרות (בבילון וST) דומות מבחינת הראה, כאילו בבילון זה חיקוי... התכוונתי למראה הכללי... סתכל על וויאג'ר לדוגמא ועל בבילון ותראה עד כמה בבילון נראה מצועצע ולא אמיתי (עד כמה שזה יכול להיראות אמיתי...)

פורסם
  • מחבר

אתה אומר DS9 ובבילון באותו פוסט ? זה באמת עלבון

בכל מקרה, תנסה לראות, אני מבטיח לך שאם תראה את כל הסדרה אתה תמצא את עצמך ממליץ עליה לכל אחד...

מה שיפה בה, זה הסיפור הכללי, הדמויות המצחיקות (יותר ויותר ככל שאתה מכיר אותן) והאמת האוניברסלית שאתה רואה שם,

מה שיפה שיחסי אנוש (או חייזרים) בסדרה הזאת, הם הכי ריאליסטיים שיש.

מה גם, שאתה באמת חווה שם אימה, פחד, צחוק - כל רגש עובר ב 100% למי שצופה, אחרי המון זמן ששמעת על ה SHADOWS פתאום אתה רואה ספינה שלהם, זה מעביר בך אימה אמיתית.

בהשוואה לבבילון 5, כל סטארטרק זה פשוט זבל (ותבין, אני אוהב את סטארטרק)

נ.ב ההפקה בכלל לא דומה מבחינת הסט והמראה לסטארטרק הראשון, זה הרבה יותר מתקדם , הגזמת לאללה כאן, באמת.

סה"כ יותר מדי יורדים על האפקטים שם, לא שהם הדבר הכי חשוב, אבל עדיין , כבודם במקומם מונח.

ראיתי כמה פרקים אם הSHADOWS בזמנו

ולא צמרמורת ולא כלום פשוט פיאוק ארוך

יכול להיות שאתה צודק וזה סידרה לאנשים שמעדיפים דברים יותר רצינים אבל מה לעשות אני מעדיף יותר אקשן וילדותיות

פורסם

נו באמת.....

בבילון 5 זה המציאות שלנו אבל בעוד 200 שנה

STAR TREK זה אוטופיה

שכל אחד יעדיף מה שמוצא חן בעיניו...

גם ב- STAR TREK יש דמויות טובות (למשל DATA) אבל בכללי הסיפור פחות טוב מאשר בבילון. אבל לא צריך להיסחף....

כשכוחות הפדרציה ניסו לפרוץ לDS9 במהלך המילחמה בהחלט היה שם מתח ולא קטן בכלל.... :xyxthumbs:

פורסם

עזוב זה...

*ספויילר למי שלא ראה את סוף העונה השישית*

בסוף העונה השישית דוקאט סוגר את חור התולעת והורג את דאקס... וחוץ מזה שיש דאקס חדשה בעונה השביעית אני לא זוכר מה קורה שם.... :jump:

זה מתח :errrr:

פורסם
  • מחבר

עזוב זה...

*ספויילר למי שלא ראה את סוף העונה השישית*

בסוף העונה השישית דוקאט סוגר את חור התולעת והורג את דאקס... וחוץ מזה שיש דאקס חדשה בעונה השביעית אני לא זוכר מה קורה שם.... :jump:

זה מתח :errrr:

איזה מזל חשבתי שאתה מדבר על וויגאר ושקאסט או איך שקוראים לה חזרה פיתאום

פעם הבא תיכתוב ככה ספוילר

ספוילר

פורסם

א, באחד הפרקים היא חוזרת... לפרק אחד... והיא עצבנית :smile1:

פורסם
  • מחבר

א, באחד הפרקים היא חוזרת... לפרק אחד... והיא עצבנית :smile1:

עזוב אותי אני בסוף העונה ה5 כבר

על תקלקל :pissed:

פורסם

היי

בתור אחד שראה את רוב הסדרות המד"ב אני יכול להגיד לכם כמה דברים על הסדרות הללו

B5 אחת הסדרות הכי טובות שהיו אי פעם סידרה שמערבת מד"ב עם פנטזיה עם פוליטיקה סדרה גאונית שרק בעונות מאוחרות אתה מבין מה ראית בעונות הראשונות

TOG - סידרה יפה וחביבה אבל אי אפשר לראות יותר מידי

TNG בזמנו הייתי חוזר מהחטיבה וישר הולך לראות אותה סידרה מעולה מבחינת אפקטים ופרקים לא קשורים

DS9 - חרא של 3 עונות ראשונות העונות האחרונות מעולות במיוחד מאז שה DOMINION נכנס לתמונה

VOYAGER - עונות ראשונות לא משהו אבל הפרקים האחרונים מעולים במיוחד מה שקורה בסוף או שני הפרקים האחרונים

אנטרפרייז - אהבתי את הפרקים שקורים בעתיד ובעבר אבל העונות הראשונות משעממות

FARSCAPE - אחלה סידרה מצחיקה רק בגלל השחקן הראשי

אנדרומדה - זוועה של סידרה

SPACE ABOVE AND BEYOND - סידרה חביבה קצת מזכירה את גלקטיקה הישנה אבל לא יותר מזה

גלקטיקה משנות ה70 - אחלה סידרה מפחידה רצח

גלקטיקה החדשה סידרה מדהימה לדעתי הסידרה הכי טובה שמשודרת היום מומלץ לכל מי שלא ראה את הסידרה הזאת

סטרגייט-SG1 סידרה מעולה רק בעונות 7-9 שאר העונות משעממות רצח

סטארגייט-אטלנטיס- סידרה חביבה רק העונה ה 3 ממש מותחת העונות הראשונות חביבות

FIREFLY- סידרה מעולה הסידרה הכי טוב שהייתה ב4 שנים האחרונות סידרה איכותית חבל שיש רק עונה אחת

EARTH2 - העונה הראשונה הייתה מעולה חבל שהעונה השנייה היתה זוועה אבל היו רק שני עונות

CRUSADE - ספין אוף של בבילון 5 זוועה של סידרה לא החזקתי מעל 4 פרקים פשוט חרא של דבר

בכל אופן אני חושב שמיציתי את כל מה שראיתי יכול להיות ששכחתי משהו אבל אני מקווה שזה הכל בכל אופן לדעתי למי שלא ראה הסדרות שחייבים לראות היום זה

FIREFLY

GALACTICA החדשה

ולמי שלא ראה עדיין TRIPPING THE RIFT שזה אמנם מצוייר אבל מעולה !!

פורסם

עזוב אותי אני בסוף העונה ה5 כבר

על תקלקל :pissed:

Resistance is Futile :smile1:

כשתגיע לפרקים עם החייזרים שחסלים את הבורג ספר לי איך זה נגמר... אני לא מצליח למצוא את הפרק הסופי של הסיפור הזה :-\

עדכון לגבי בבילון: ראיתי עכשו עוד פרק, ועדיין אני חושב שהעלילה נאיבית מידי... זה נראה לי כמו איזה אוסף חייזרים לא קשורים שהתרבות שלהם זה ב"כאילו".. לדוגמא בST מראית את עולם הביית של כל מיני חייזרים, מראים ציים שלהם, יש תוכניות אסטרטגיות, גבולות... בבילון נראה לי יותר מידי... תקוע במקום אחד :-\

אני אראה עוד כמה פרקים בקרוב (אני מקווה...)

ha_miki, "חלל מעל ומעבר" זו סידרה גדולה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים