עבור לתוכן

ראוטר אלחוטי לגיימרים

Featured Replies

פורסם

אהלן!

רציתי לשאול איזה ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת הייתם ממליצים למשחקי רשת כדי להימנע מהתנתקויות ואיטיות...?

תודה מראש על התגובות...

פורסם

כרטיסים - אם תקנה נתב MIMO של BELKIN אז כמובן כרטיסים תואמים שלהם. זה נכון לכל חברה אחרת שממנה אתה קונה רכיבי MIMO או PRE-N.

בקשר לרשת G רגילה - חכה למשתמשים האחרים. אני שמעתי שTRENDNET לא רעים, 3COM וD-LINK יכולות להיות גם אופציות טובות, וכמו כן גם לינקסיס.

פורסם

אני יודע של-D-link יש נתב ייעודי לגיימרים. הוא עושה QOS לפרוטוקולים שאתה בוחר. הוא אפילו קיבל ביקורות טובות:

http://firingsquad.com/hardware/d-link_dgl-4300/

פורסם

מה זה ROUTER? :-[

פורסם

[ltr]I don't exactly know what you mean by gamer's router, but if you're talking about QOS then the dynalink ("rotal") RTA1025W which you can get from bezeq has QOS and TOS along with tons of other features like upnp, adsl 2 support, dynamic dns clients (built in into the router's firmware) and tons of other stuff.[/ltr]

פורסם

ניסיתי הרבה משחקים על הלינקסיס ועם הדי לינק הקודם שלי..

כל המשחקים עובדים באינטרנט חופשי חוץ מc&c generals כך שאם אתה לא מתכנן לשחק את זה באינטרנט רוב הראוטרים יהיו לך טובים

ואם אתה בכל מקרה חושב שתרצה הראוטר של 2 WIRE שמקבלים מבזק הוא היחיד שראיתי שעובד עם המשחק הנ"ל ועוד רבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים