פורסם 2006 ביולי 219 שנים איזה שהוא סקריפט של סקרולר טובאני צריך שבתוך הדף יהיה לי מקום לשים בו טקסט ובמקרה שהטקסט גדול מהתבנית אז שיהיו חצים למעלה ולמטה כדי לדפדף בו...
פורסם 2006 ביולי 219 שנים אתה יכול עם DIV. לא זוכר איך עושים את זה. תריץ חיפוש בפורום, כבר ענו על השאלה הזו.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר אבל אני רוצה שרק חלק מהדף יהיה לו גלילה אבל שזה לא יהיה עם פריימים..נכון למשל יש פה אתה החדשות הרצות למעלהאז אני רוצה משהו כזה רק בהרבה יותר גדול שלא ירוץ לבדרק מתי שאני ילחץ על חץ למטה זה ירד עוד קצת למטה...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר כן יכול להיות שלא ראיתי את מה שהתכוונת בדיוק...תעתיק את זה לפה אם אתה יכולואני לא ממש יודע להתעסק עם פלאש ואני לא רוצה שיהיו בעיות בחיפוש של גוגל...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים <div style="position: absolute; top: 30%; bottom:30%; left: 30%; right: 30%; overflow: auto;"><p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן<p>גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן</div>ד.א. המקור לא שלי.עריכה: למה שלא תצפה בקוד המקור של הפורום? תראה את מאפייני הCSS של קוד(כשאתה רושם [code]
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר הקטע הוא שאני לא רוצה את הסקרולר הרגיל של האקספלורראני רוצה שתי חצים קטנים שאני יכול לעצב
פורסם 2006 ביולי 319 שנים טעות לעזור לו... ברור לכם שמדובר באיזה ילדון שמחפש לעשות כסף מכל מני פרסומות וכו'...הוא משתמש בין היתר בפורום הזה כדי לזהם את הדירוג שלו במנועי החיפוש ע"י הוספת keywords לחתימה שלו ולינקים לאתרים שלו (והוא בטח עושה זאת בעוד מקומות).
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר זה לא כסף מפרסומת זה האתר שבניתי למישהו....אתה יכול לבדוק את הקרדיט של האתר שהוא של עפר אריאל שאולי במקרה אבל זה השם שלידבר שני אף אחד מהמנהלים לא אמר לי להוריד את הפרסומת או משהו או אף משתמש אחר....ומה אתה בא בגישה כזאת?אני כולה מבקש עזרה בלבנות אתר...טוב ועכשיו לנושא שלי...אני לא יודע css בכלל....וזה לא עובד בIE...במקרה שלי ז הIE7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.