פורסם 2006 ביולי 219 שנים טוב אז יש לי בעיה בכרטיס קול שלי כשאני מתקין תדריברים.... אז אני מתקין הואר מבקש ריסט אני עושה לו ריסט וכשהמחשב עולה הוא מראה לי תהודעה הבא ובעצם לא מתקין אותם עד הסוף ולא עובד הקול: ואם אני מוריד דרייברים מהאינטרנט איתם אין בעיה בהתקנה אבל המיקרופון לא עובד בהם אם אני מדבר ככה אני שומע תצמי מהרמקולים... אבל למשל בשום תוכנה אף אחד לא שומע אותי לא סקייפ לא אי סי קיו לא קונטר סטרייק לא מסנגר לא שום דבר... האתי רוצה שתעזרו לי לסדר את אחת מהבעיות לא אכפת לי אם איזה דרייברים להיות הכי חשוב שהמיקרופון יעבוד.... יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ-ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1 קיצר אנשיים אתם חייב לעזור לי....
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר בן אדם תחושב לא ניסתי את כול זה אין לא עובד ניסתיע כבר הכול פירמטתתי 3 פעמים נמיסתי מה לא
פורסם 2006 ביולי 219 שנים ניסית להתקין את הדרייברים מהדיסק ? - יש לך שם עידכון של XP שאתה צריך להתקין לפני שמתקינים את הדרייברים האלה - זה אמור לפעול אוטומטית אבל לפעמים נדפק (גם אצלי, אותו לוח) ... אם תצטרך אני יעלה את העידכון לפה.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר ואללה בן אדם אם תעלה לפה זה ממעוד יעזור לי ואם יש לך אי סי קיו שתוכל לתדרך אותי זה ביכלל יעזור לי...
פורסם 2006 ביולי 219 שנים http://briefcase.walla.co.il/data/s/u/p/e/r/m/a/n/m/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200505191927041120/200607021443136610/Install.zipתלחץ על הקובץ BAT שיש בפנים - את זה אתה מריץ אחרי שדאגת להסיר את הדרייברים הקודמים !* אין לי אייסקיו - מסנגר.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר תודה זה עבד התקנתי תדריבירים הישנים אבל עדיין אותה בעיה של המיקרופון....
פורסם 2006 ביולי 219 שנים הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהVOLUME של המיקרופון נמוך מידי(אני מניח שחיברת אותו מאחורה לחיבור הוורוד).תנסה ללחוץ(דאבל קליק) על הסמל של הרמקול שיש לך ליד השעון.OPTIONS->PROPERTIESתשנה שם לREALTEK HD AUDIO REAR INPUTתלחץ OKאתה אמור לראות שהחלון שהיה מקודם השתנה לחלון שאיפשהו כתוב שם MICROPHONE - תלחץ SELECT שם ותשחק קצת עם VOLUME שלו.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר לא אחי תחושב אני עד כדי כך דפוק אני אומר לך ניסתי כבר כול דבר שרק יכול להיותת שום דבר לא עוזר לי אין זה פאק אטיפשהו ואני לא מצליח למצוא ניסתי להתקין דריבירים של C-MEDIA ולא הולך רושם לא איזה שגיאה בהתקנה...
פורסם 2006 ביולי 219 שנים יכול להיות שהמיקרופון דפוק ?ניסית את מה שכתבתי למעלה ?מה הקשר לדרייברים של CMEDIA ?
פורסם 2006 ביולי 219 שנים תנסה בדיקה של dxdiag תראה מה נירשם לך שם אני מאמין שאתה יודע איך עושים, התחל>הפעלה > dxdiag >אישור >ותעבור לבדיקה קול מיקרופון..
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר בטח שאני יודע והמיקרופון לא דפוק אבל סידרתי כבר בדרך אחרתהתקנתי תדריבירים של ה BUS של גירסא חדשה יותר ודריבירים של הכרטיס קול עצמו של גירסא ישנה יותר והככולך עבד קיצר באמת תודה לכול מי שעזר ליאבל עכשיו הכול בסדר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.