עבור לתוכן

[בעיה] בכרטיס קול Realtek

Featured Replies

פורסם

טוב אז יש לי בעיה בכרטיס קול שלי כשאני מתקין תדריברים....

אז אני מתקין הואר מבקש ריסט אני עושה לו ריסט וכשהמחשב עולה הוא מראה לי תהודעה הבא ובעצם לא מתקין אותם עד הסוף ולא עובד הקול:

aasa5np.jpg

ואם אני מוריד דרייברים מהאינטרנט איתם אין בעיה בהתקנה אבל המיקרופון לא עובד בהם אם אני מדבר ככה אני שומע תצמי מהרמקולים...

אבל למשל בשום תוכנה אף אחד לא שומע אותי לא סקייפ לא אי סי קיו לא קונטר סטרייק לא מסנגר לא שום דבר...

האתי רוצה שתעזרו לי לסדר את אחת מהבעיות לא אכפת לי אם איזה דרייברים להיות הכי חשוב שהמיקרופון יעבוד....

יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ-ASUS p5gd1

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1

קיצר אנשיים אתם חייב לעזור לי.... :kopfpatsch:

פורסם

תנסה להתקין דרייברים של הצ'יפסט מחדש

פורסם

תעיף את הדרייברים הנוכחים שקיימים אצלך ותנסה להתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

בן אדם תחושב לא ניסתי את כול זה אין לא עובד ניסתיע כבר הכול פירמטתתי 3 פעמים נמיסתי מה לא

פורסם

ניסית להתקין את הדרייברים מהדיסק ? - יש לך שם עידכון של XP שאתה צריך להתקין לפני שמתקינים את הדרייברים האלה - זה אמור לפעול אוטומטית אבל לפעמים נדפק (גם אצלי, אותו לוח) ... אם תצטרך אני יעלה את העידכון לפה.

פורסם
  • מחבר

ואללה בן אדם אם תעלה לפה זה ממעוד יעזור לי ואם יש לך אי סי קיו שתוכל לתדרך אותי זה ביכלל יעזור לי...

פורסם
  • מחבר

תודה זה עבד התקנתי תדריבירים הישנים אבל עדיין אותה בעיה של המיקרופון....

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהVOLUME של המיקרופון נמוך מידי(אני מניח שחיברת אותו מאחורה לחיבור הוורוד).

תנסה ללחוץ(דאבל קליק) על הסמל של הרמקול שיש לך ליד השעון.

OPTIONS->PROPERTIES

תשנה שם לREALTEK HD AUDIO REAR INPUT

תלחץ OK

אתה אמור לראות שהחלון שהיה מקודם השתנה לחלון שאיפשהו כתוב שם MICROPHONE - תלחץ SELECT שם ותשחק קצת עם VOLUME שלו.

פורסם
  • מחבר

לא אחי תחושב אני עד כדי כך דפוק אני אומר לך ניסתי כבר כול דבר שרק יכול להיותת שום דבר לא עוזר לי אין זה פאק אטיפשהו ואני לא מצליח למצוא ניסתי להתקין דריבירים של C-MEDIA ולא הולך רושם לא איזה שגיאה בהתקנה...

פורסם

יכול להיות שהמיקרופון דפוק ?

ניסית את מה שכתבתי למעלה ?

מה הקשר לדרייברים של CMEDIA ?

פורסם

תנסה בדיקה של dxdiag תראה מה נירשם לך שם אני מאמין שאתה יודע איך עושים,

התחל>הפעלה > dxdiag >אישור >ותעבור לבדיקה קול מיקרופון..

פורסם
  • מחבר

בטח שאני יודע והמיקרופון לא דפוק

אבל סידרתי כבר בדרך אחרת

התקנתי תדריבירים של ה BUS של גירסא חדשה יותר ודריבירים של הכרטיס קול עצמו של גירסא ישנה יותר והככולך עבד קיצר באמת תודה לכול מי שעזר לי

אבל עכשיו הכול בסדר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים