פורסם 2006 ביולי 219 שנים פשוט אני לא רוצה לקנות סתם ואני לא יודע מאיפה להסיגאז מאיפה אתם חושבים אני יכול להשיג ווינדוס??
פורסם 2006 ביולי 219 שנים פשוט אני לא רוצה לקנות סתם ואני לא יודע מאיפה להסיג אז מאיפה אתם חושבים אני יכול להשיג ווינדוס?? אסור לדבר פה על דברים לא חוקים תיקרא תחוקי פורום
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר אני יודע שלא מדברים על ללא חוקיים אבל אני ראיתי את המחיר זה 500 שקל..וזה יקר אז חשבתי אוליי יש דרך חוקית אחרת....למה אני לא מבין בזה...לא משנה תודה
פורסם 2006 ביולי 319 שנים הסתדרות המורים WINDOWS XP PRO + OFFICE 2003 PRO ב120 ש"ח. מספיק זול? (משם הוינדוס שלי)
פורסם 2006 ביולי 419 שנים אל תיקנה עכשיו... תקנה כאשר יצא ויסטה, ואז יהיה לך אפשרות לקנות את ויסטה או ש-XP יעלה הרבה פחות (לפחות זה דעתי).אני יודע שזה עוד הרבה זמן, אבל זה משתלם.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים להזכירכם, אנחנו לא מדברים פה על warez, העתקות תוכנה וכו'.אני משאיר את הדיון פתוח כי עלו פה כמה רעיונות מעניינים (כמו קניה דרך הסתדרות המורים וכו').
פורסם 2006 ביולי 419 שנים עלו פה כמה רעיונות מעניינים (כמו קניה דרך הסתדרות המורים וכו').אתה עושה צחוק?זה אמנם לא ווארז אבל זה בטח ובטח עבירה על חוקי מדינת ישראללא סתם קוראים לזה "קומבינה". זאת לא דרך חוקית אם זה לא לצרכי לימוד בבתי ספר.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים אתה עושה צחוק? זה אמנם לא ווארז אבל זה בטח ובטח עבירה על חוקי מדינת ישראל לא סתם קוראים לזה "קומבינה". זאת לא דרך חוקית אם זה לא לצרכי לימוד בבתי ספר. אתה עושה צחוק? הוא התכוון שזה מבצע דרך הסתדרות המורים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.