עבור לתוכן

השוואה בין המשחקים של פעם למשחקים של היום

Featured Replies

פורסם

ולגבי עלילה... איזה כבר עלילה יש בNBA...

בNBA LIVE 93

היה שחקן בשם ג'ון שהיה צריך כסף כדי לתקן את הTV אז הוא נהיה שחקן כדורסל.... זאת עלילה מקורית

ב 2006 שאקיל אוניל או קובי בריינן או מי שזה לא יהיה, נהיה שחקן כדורסל כדי להרויח המון כסף כי חטפו את אשתו ואת בנו התינוק... OMG...

זה עלילה שחוזרת על עצמה בסרטים ומשחקים (כמו מקס פיין ומילה של גבר, למרות שזה סרט ענק שממש אהבתי אותו)...

WTF???

על מה אתה מדבר???

ומה הקשר בין עלילה לבין משחק ספורט??? בואנה, עכשיו הגזמתה, למה שתהיה עלילה במשחק ספורט? אני לא זוכר שהיתה עלילה ב-NBA לפני 15 שנה, וגם לא תהיה בעוד 15 שנה!!!

זה שאתה מחפש להראות שאין עלילה כיום, זה לא יוכיח כלום שתיקח סתם משחק ותגיד שאין בו עלילה, ובטח שלא משחק ספורט, יש מלא משחקים עם עלילה, אבל חלקם לא מצליחים, כי בוא נודה בזה, לא לכולם יש כוח לעלילה, ולמי שכן, לא חסרים לו משחקים חדשים עם עלילה.

ובכלל, זה נכון שמשקיעים המון בגרפיקה, אבל יש סיבה לכך, כי זה מה שרובנו רוצים, כמה כבר אנשים תראה משחקים במשחק ישן משנת 2000??? אפס! ולמה? כי הגרפיקה שלו מחורבנת!!! בטח שהגרפיקה חשובה, ומאוד!!! אבל זה לא אומר שלא משקיעים במשחקיות ובעלילה, אולי יחסית לשיפור הגרפיקה אז זה השתפר פחות, אבל בלי שום קשר לגרפיקה, גם המשחקיות והעלילות במשחקים שיש להם עלילה השתפרו!!!

ועוד דבר, אני לא זוכר שהיתה כלכך עלילה במשחקים של פעם, יותר מכיום, אתם סתם מחפשים לשחק דנים על נושא מטומטם ( בלי להעליב, כן? )

אני חייב לומר... אתם סתם מתלוננים!!!

פורסם

זה היה בצחוק, בוקר טוב

פורסם

הבנתי שזה היה בצחוק אבל חשבתי שהתכוונתה שאמור להיות יותר עלילה במשחק.

אני חייב לומר, הבהלתה אותי לרגע :lol: :lol: :lol:

פורסם

חחחחחחחחחחח.......... עלילה בNBA, אני חייב לראות את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים