עבור לתוכן

מנכ"ל סוני: המתחרים יתיישנו מהר

Featured Replies

פורסם

מישהו הזכיר פה את.. גוד אוף גיימס?

גם אם זה לא הוא, כנראה שהוא המחליף שלו[וזה ידוע שהוא פתח לפחות 5 משתמשים אחרי הבאן הראשון..]

עזבו, לא רבים עם פאנבויז..

מה ת'רוצה רעבק איתך עוד הפעם אתה נדבק אליי אם הגוף אף גיימס יאללה תשחרר מישהוא קרא לך לפה ? פאנבויז חברים שלך סתכל על עצמך בהתחלה ,ולא קיבלתי שום באן ולא היו לי שום 5 משתמשים זה המשתמש הראשון שלי כאן , אין לך תגובה לנושא סע בחזרה לדיונים המשעממים שלך .

רעבק מה הבעיה שלכם לא מבין ! לכו תכנסו קצת לפורומים אחרים ותראו מה זה קונסולה שם לא כמו פה כולם נהיו חיילים של מחשב , אפילו ביקורות אחת טובה או כתבה אחת טובה לא ראיתי פה באתר על קונסולות הכל שיט על כרטיס מסך והשוואה בין doom3 לfar cry :nixweiss:

נ.ב שמתי לב שאתה בן 12 אתה עדין ביסודי לך תחזור לילמוד את לוח הכפל ואז תדבר על מחשבים וקונסולות , לא פלא שאתה לא מבין בשיט ! ,דבר שני איתך אני ביכלל לא רוצה לדבר אני לא מגיב לנושאים שלך אל תגיב לשלי כל מה שישלך לך להגיב הכל שיט לא קשור (צריכים לחטוף על זה באן לא ?) ספאמר זה מה שאתה ! קיצר כמו שאמרתי לך תלמד את לוח הכפל לשנה הבאה ולך תבחר לך תיק ציבעוני לכיתה ז' מחשבים וקונסולות זה הצד החלש שלך , כל מה שאתה יודע זה להגיד "פאנביז" וזהו . :lol:

לדעתי הפעם סוני פישלה בגדול.

הם הסתבכו מעל לראש עם ps3, עדיף להם כבר לחזק את היכולת של ה-ps2, ואז לתכנן מחדש את ה-ps3.

והפעם לתכנן אותו בצורה נכונה וחסכונית, מי צריך בכלל את cell הזה, עוד מעבד על סטרואידים! כנ"ל לגבי ה-blue-ray,

אפשר עדיין להסתפק ב-dvd, אבל סוני רוצים משהו מיוחד.

סוני פישלה . בסדר למה הם פישלו .? אוליי התסבכו קצת אבל הכל כבר הסתדר.

מי צריך את הCell ?מישהו שרוצה משהו חזק ל10 השנים הבאות ולא לשדרג כל חודש את המחשב כדי לשחק במשחק או שתיים שיצאו .

אותו דבר לגבי הבלו ריי הטכנלוגיה עוברת לדור הבא אפחד לא ירצה בעוד שנתיים להתשמש בדיוידי

כמו שאמרתי ווי בנתה קונסולה לשנתיים ,מיקרוסופט בנתה קונסולה ל5 שנה וסוני בנו קונסולה לעוד10 שנה . היא לא מוצאת חן בעינייך אל תקנה אותה לך תקנה ווי ותניף ת'שלט במשחק זלדה. בהצלחה לך :xyxthumbs:

• תגובות 372
  • צפיות 29k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

15 כולל משחקי איי טוי וקריאוקי, כלומר 13 משחקי טריפל A, פחות מה360, לוי יהיו 26 משחקי השקה (על פי E3)

וכל זה בהנחה שבאמת יסיימו את כל המשחקים האלה בזמן

מר.קונאן או'בריין, אנחנו לא חייבים לך כלום. אתה רוצה לטעון טענות, תביא הוכחות ואל תשלח אנשים לחפש במקומך

ולא הייתי מתנשא מעל מישהו שסך הכל שנתיים קטן ממך. ב14-15 שנות חייך לא למדת כלום ששוה ערך כלשהו

פורסם

15 כולל משחקי איי טוי וקריאוקי, כלומר 13 משחקי טריפל A, פחות מה360, לוי יהיו 26 משחקי השקה (על פי E3)

וכל זה בהנחה שבאמת יסיימו את כל המשחקים האלה בזמן

מר.קונאן או'בריין, אנחנו לא חייבים לך כלום. אתה רוצה לטעון טענות, תביא הוכחות ואל תשלח אנשים לחפש במקומך

ולא הייתי מתנשא מעל מישהו שסך הכל שנתיים קטן ממך. ב14-15 שנות חייך לא למדת כלום ששוה ערך כלשהו

למה כל ההודעות שלך חייבות להיות ללא קשר וביכלל על דברים שנכתבו 5 פוסטים לפני ?

איזה הוכחות אתה רוצה שאני יביא ? שלפס3 יש 15 משחקי השקה ??תכנס לויקיפדיה תאמין לי זה אתר אמין שבחיים לא ישקר ויש שם את כל המידע בעולם.

ולווי יש 20 משחקי השקה וגם אם יש 26 מה זה משנה ??? משחק ווי לוקח לייצר פחות זמן מאשר משחק פס3 כי משחק פס3 זה משחק יותר מושקע בעל גראפיקה יותר טובה ובעל משחקיות יותר טובה קיצר בעל הכל יותר טוב.

ב-20-25 שנות חייך לא למדת כלום ששוה ערך כלשהו ,אני למדתי יותר מימך ואני מבין יותר מימך יש לי גם מחשב חזק שלא תחשוב שאני אוהב קונסולה ביגלל שיש לי מחשב מעפן יש לי מחשב פי אלף יותר טוב משלך , זה אתה לא למדת כלום , החלטת אם חברי הפורום הולכים בדרך המחשב אז אתה הולך אחריהם אין לך דעות משלך כל התגובות שלך ללא קשר ,אתה תמיד מנסה להצחיק ללא הצלחה , הדעות ש'ך הם שוליות ושקריות ומראות שאתה חסר דעה משלך שחוזר אחרי דברים של אחרים ,כל זה מראה על אי מקצועיות ,אתה הרי אחראי פורום ,לא?אחראי פורום אמרו להיות בעל דעה מישלו ובעל אחריות ולא להיות נגד חבר פורום כמוך ,אתה הולך לאן שהרוב הולכים אז אתה הולך אחריהם. :s07:

יאללה תישקח , אתה לא מבין בשיט על קונסולות אתה לא יודע מה הם שוות אתה לא יודע איזה משחקים יש להם אתה לא יודע כלום חוץ מהפורום הזה, לך תלמד קצת על קונסולות אם אתה רוצה להתווכח עליהם ואז תחזור ואני ישקול אם להתווכח איתך כי גם ככה בסופו של דבר אני ינצח ויצא צודק . ;)

פורסם

כמו שאמרתי ווי בנתה קונסולה לשנתיים ' date='מיקרוסופט בנתה קונסולה ל5 שנה וסוני בנו קונסולה לעוד10 שנה . היא לא מוצאת חן בעינייך אל תקנה אותה לך תקנה ווי ותניף ת'שלט במשחק זלדה. בהצלחה לך :xyxthumbs:

[/quote']

:screwy: נראה לך שקונסולה תחזיק בשוק המטורף הזה, 10 שנים לפחות חחח... ;D וואלה הרגת אותי מצחוק!

פורסם

:screwy: נראה לך שקונסולה תחזיק בשוק המטורף הזה, 10 שנים לפחות חחח... ;D וואלה הרגת אותי מצחוק!

למה לא ? פס2 מחזיקה עדין והיא כבר קיימת 7 והיא תחזיק לעוד שנתיים ככה סוני אמרו יעני ימשיכו לייצר אליה משחקים לעוד שנתיים .

וואלה הרגת אותי מצחוק!

פורסם

6 שנים. וברגע שהפס3 יצא מעט מאד ימשיכו לפתח לפס2, רק דברים שיוצאים להכל כמו משחקי EA

וזה שהיא עדיין קיימת לא אומר שהיא ממש מחזיקה (כמה פס2 בני 6 עדיין עובדים...?)

פורסם

למה לא ? פס2 מחזיקה עדין והיא כבר קיימת 7 והיא תחזיק לעוד שנתיים ככה סוני אמרו יעני ימשיכו לייצר אליה משחקים לעוד שנתיים .

נו באמת... להוציא את N64 מהבויידם. :kopfpatsch:

פורסם

6 שנים. וברגע שהפס3 יצא מעט מאד ימשיכו לפתח לפס2, רק דברים שיוצאים להכל כמו משחקי EA

וזה שהיא עדיין קיימת לא אומר שהיא ממש מחזיקה (כמה פס2 בני 6 עדיין עובדים...?)

איך היא עדיין לא מחזיקה אם היא נמכרת בכמויות ענקיות ונמכרת יותר מה360 ?? :bash:

ולא חושב שעוד 10 שנה יהיה למחשב 7 ליבות 3.2 :|

פורסם

גם לפס3 אין

והיא נמכרת כי היא עולה גרושים עכשיו, ולאמריקאים כל דולר חשוב

פורסם

גם לפס3 אין

והיא נמכרת כי היא עולה גרושים עכשיו, ולאמריקאים כל דולר חשוב

אותה הסיבה שהווי תימכר היא עולה גרושים .לפס3 כן יש 7 ליבות .

הPS3 תכלול את מעבד הCell ובו 7 ליבות SPE ואחת PPE. הPPE היא כמו המוח של הCell והיא מחלקת פקודות לשאר הSPE אשר כל אחד כולל 256kb של זיכרון ראם, למרות שגם הPPE יכול לעשות חישובים. הCell פועל במבנה מקבילי ובזכות הFlex I/O יש לו תקשורת מעולה עם המאיץ הגרפי הRSX, כך שבמצבים של עומס הCell יכול לעזור לRSX ולהפך.

Cell

PowerPC-baseCore @3.2GHz

1 VMX vector unit per core

512KB L2 cache

7 x SPE @3.2GHz

7 x 128b 128 SIMD GPRs

7 x 256KB SRAM for SPE

* 1 of 8 SPEs reserved for redundancy

Total floating point performance: 218 GFLOPS

מעבד Cell אחד עובד באופן עקרוני כמו כמה מעבדים בו-זמנית או לחוד. זאת אומרת שמעבד אחד יכול לעבד כמה סוגים של נתונים שונים, כמו אינטיליגנציה מלאכותית, פיזיקה, גראפיקה וכו', וזה בעצם הסיבה שהוא כל כך מיוחד ועוצמתי. מעבד ה-Cell נחשב לחזק ומתקדם מאוד.

פורסם

יש לו ליבה אחת אמיתית שאר שבע הליבות הם לא ליבות כלליות כמו של מחשב, הם הרבה יותר חלשות וקטנות (ולכן יש 7 מהם)

פורסם

טוב קודם כל בקשר ליצור ההמוני של הWII הWII מאוד קלה ליצור לפי דיווחים

תPS3 מאוד קשה ליצר ככה שזה לא אמור להיות בעיה ואני מניח שבקרוב יתחילו ליצר תWII בכמויות

בקשר לוויכוח אוברין מיצד אחד אומר שלוקח זמן ליצר לPS3 ומיצד שני אומר שיהיו לו הרבה מישחקים

רק שהוא לא נותן הוכחות

ובכללי מיתנהג כמו גרופית ואם גרופיות אתה לא יכול לנהל ויכוח עגיוני

g12.jpg

גם בסירטון הוא לא צפה עד הסוף למרות שלפי כמות התגובות הוא בחופש

פורסם

יש לו ליבה אחת אמיתית שאר שבע הליבות הם לא ליבות כלליות כמו של מחשב, הם הרבה יותר חלשות וקטנות (ולכן יש 7 מהם)

לא נכון אתה לא מבין , מה זה לא אמיתיות ??חח איזה נוב ,3 ליבות עובדות הם מרכזיות ועובדות כמו הליבות במחשב וה-4 האחרות גם כן עובדות אבל טיפה פחות והם עוזרות ל3 המרכזיות ככה שזה יוצא יתרון גדול , ואיך אתה ביכלל יודע איך הליבות של המחשב עובדות אתה לא יודע כלום חוץ מלמציא בולשיט ולסתור עובדות ,מאיפה אתה יודע אוליי של המחשב רק אחת פועלת והשנייה סתם בולשיט לקישוט ?אה??

איזה נוב אמר שליבה אחת אמיתית והשאר "לא אמיתיות " חחחחח:D ,זה מראה על חוסר ידע ! , אם לפחות היית מבין בקונסולה היית מביא לי הסבר יותר הגיוני ויותר נכון .... "לא אמיתיות " חחח "קרעת" אותי :s07:

טוב קודם כל בקשר ליצור ההמוני של הWII הWII מאוד קלה ליצור לפי דיווחים

תPS3 מאוד קשה ליצר ככה שזה לא אמור להיות בעיה ואני מניח שבקרוב יתחילו ליצר תWII בכמויות

בקשר לוויכוח אוברין מיצד אחד אומר שלוקח זמן ליצר לPS3 ומיצד שני אומר שיהיו לו הרבה מישחקים

רק שהוא לא נותן הוכחות

ובכללי מיתנהג כמו גרופית ואם גרופיות אתה לא יכול לנהל ויכוח עגיוני

גם בסירטון הוא לא צפה עד הסוף למרות שלפי כמות התגובות הוא בחופש

נכון לפס3 יש יותר משחקים וכן נתתי הוכחה אם היית טורח ובודק כמה דפים אחורה היית רואה ,זה אתה לא נותן הוכחות לא מעניין אותי הסרט של נינטנדו הקונסולה הזאת נועדה לפינסיונרים ולאנשים צעירים שלא רוצה להסתבך במשחקים רציניים "ומסובכים" (ככה נינטנדו אמרו ) רוצה הוכחה שהם אמרו את זה? קח הוכחה :

כל המשחקים של כל הקונסולות תספור של ווי ותספור של פס3 ותראה שלפס3 יש 155 ולווי יש רק 68 משחקים עלובים חוץ מרד סטיל שזה המשחק היחידי היפה .

ראש בראש: Xbox 360 מול ה-PS3 וה-Wii

עכשיו ברור כי בסוף השנה יתייצבו פלייסטיישן 3 ונינטנדו Wii מול ה-Xbox 360 עם עוצמות גרפיקה ועיבוד אדירות, ועם הפתעה ממזרית - ג'ויסטיק עם חיישני תנועה. כמה תהיו מוכנים לשלם על משחק שנראה כמו סרט?

כל שנה בחודש מאי מתקבצים עשרות אלפי עיתונאים, מפתחים ואנשי שיווק לאירוע החשוב ביותר של תעשיית משחקי הווידאו: תערוכת E3. זהו האירוע שבו חושפות חברות המשחקים את כל מה שהסתירו מאיתנו לאורך חודשים ארוכים: פיתוחים עתידיים, טכנולוגיות משוכללות ומשחקים, שעד אותו רגע שמענו עליהם רק בלחישה.

משחקים כאלה לא היו חסרים גם השנה, אבל ב-E3 של 2006 ניתנה רוב תשומת הלב לדור הבא של קונסולות משחקי הווידאו. גם ה-Wii של נינטנדו וגם הפלייסטיישן 3 של סוני עומדים לצאת לשוק עד סוף השנה, ולהתחרות ראש בראש ב-360 Xbox של מיקרוסופט, שכבר מככבת על המדפים.

זהו מאבק כוחות, שמעורבים בו עוצמות מחשוב וטכנולוגיות שעד לפני מספר שנים היה אפשר רק לחלום עליהן, אגואים מפלצתיים של חברות ענק, וכמובן, עשרות מיליארדי דולרים. רק שבסופו של דבר, מי שיקבע את התוצאה הוא רק אחד: הגיימר, כלומר מיליוני הצרכנים בכל רחבי העולם.

מימין לשמאל: Xbox 360, פלייסטיישן 3, ו-Wii

Xbox 360

מעבד: IBM, 3 Core במהירות 3.2 גיגהרץ

כונן: DVD Dual-Layer x12

דיסק קשיח: אופציונלי, 20 גיגהבייט

תמיכה ב-HDTV: תהיה עד סוף השנה

אינטרנט: חיבור לרשת Xbox Live

בקר: אלחוטי או רגיל, עד 4 בקרים במקביל

פלייסטיישן 3

מעבד: 7 Core, Cell במהירות 3.2 גיגהרץ

כונן: DVD Blu Ray

דיסק קשיח: 20 או 60 גיגהבייט

תמיכה ב-HDTV: יש

אינטרנט: חיבור לרשת המשחקים של סוני

בקר: אלחוטי עם חיישן תנועה, עד 7 בקרים במקביל

Wii

מעבד: Power PC Broadway

כונן: קורא מדיה יעודי ל-Wii ול-GameCube

דיסק קשיח: אין

תמיכה ב-HDTV: אין

אינטרנט: חיבור קבוע לרשת ואפשרות להוריד משחקים לקונסולות קודמות

בקר: אלחוטי עם חיישן תנועה, עד 4 בקרים במקביל

פלייסטיישן 3: כואב בכיס

על הנייר נראה שפלייסטיישן 3 תהיה החזקה יותר מבין קונסולות הדור הבא. הסרטונים וההדגמות שראינו בתערוכה רומזים, שבכל מה שנוגע לגרפיקה סוני מובילה את המרוץ. היתרון הזה תלוי במידה רבה במשחקים שייצאו לקונסולה, ובשאלה עד כמה המפתחים ישכילו לנצל את העוצמה הטכנית שלה. אבל כשלוקחים בחשבון את ההיסטוריה של סוני, ואת מערכת הקשרים הארוכה והרווחית שלה עם חברות הפיתוח השונות, נראה שזאת לא תהיה בעיה.

הקונסולות הישנות מה יקרה לפלייסטיישן 2 ול-PSP?

באירוע מצומצם שקיימה סוני בלונדון לפני E3, נחשפו כמה מהמשחקים הגדולים ל-PS2 ול-PSP. סוני הכריזה על המשך התמיכה ב-PS2 גם בשנים הקרובות, ו-God of war הוא דוגמה מצויינת. המשחק הקודם גרף כמעט כל תואר אפשרי בקטגוריית משחק השנה, וההמשך שלו עומד להיות גדול יותר, יפה יותר ובעיקר אכזרי יותר. Killzone על ה-PS2 היה אכזבה, אך הגירסה ל-PSP תהיה גדולה. במקום משחק פעולה ממבט ראשון נקבל משחק פעולה טקטי, בו מצלמה חכמה עוקבת אחרי השחקן מלמעלה. הגרפיקה היא אחת מהטובות שראיתי על הקונסולה הניידת של סוני עד היום, האויבים אינטליגנטיים ומיומנים, והקרבות עומדים בכל הציפיות ממשחק פעולה מסוג זה. בנוסף, סוני השיקה שירות תוכן ל-PSP, שיאפשר לגיימרים להוריד גירסאות דמו למשחקים, שירים, תמונות, ממכשירים מיוחדים שיוצבו במרכזי קניות (בינתיים, באירופה בלבד). ההורדה תנצל את היכולת האלחוטית של המכשיר.

מה שכן יהווה בעיה, לעומת זאת, הוא המחיר. במסיבת העיתונאים שכינסה לפני E3 פיזרה סוני סוף סוף את הערפל סביב מחיר הקונסולה החדשה שלה: בגרסה הבסיסית תעלה הפלייסטיישן 3 בארצות-הברית 500 דולר 100 דולר יותר ממה שעולה הגירסה המשודרגת של ה-360 XBOX.

בגירסה המשוכללת יותר, שתכלול דיסק קשיח גדול יותר ותוספות אחרות, מחיר הפלייסטיישן 3 יגיע כבר ל-600 דולר. וזה לא נגמר פה.

באירופה המחירים "זהים" רק שהם נקובים ביורו ולא בדולרים... רוצים עוד בשורות רעות? אם לוקחים בחשבון שהמחיר בארץ גבוה בדרך-כלל בעשרות אחוזים מהמחיר באירופה (זוכרים את ההשקה של ה-PSP?) אפשר לצפות, שקונסולת פלייסטיישן 3 בסיסית תעלה בישראל יותר מ-3,000 שקל. בשורה רעה מאוד לגיימרים הישראלים.

בקר עם חיישן תנועה

סוני חטפה בחודשים האחרונים ביקורות שליליות קטלניות על הבקר המשונה שתכננה במקור למכשיר, בצורת בומרנג. זו כנראה הסיבה, שבתערוכה היא מיהרה קודם-כל לחשוף את הגירסה הסופית לבקר הזה.

והפלא ופלא: הבומרנג נעלם, ובמקומו בא בקר קלאסי-לכאורה, שדומה להפליא לבקר הישן של הפלייסטיישן 2, רק עם חיישן תנועה. ועוד נס לגמרי במקרה, חיישן התנועה הוא החידוש הגדול שנינטנדו, המתחרה, הכניסה לבקר של הקונסולה שלה!

החבר'ה מסוני ניסו לטעון, שהם לא באמת "שאבו השראה" מהבקר החדשני של נינטנדו, ושבעצם הם כבר חשבו על הרעיון הזה לפני 10 שנים. ממממממ...

אבל למרות התרגיל, ולמרות המחיר הגבוה למותג פלייסטיישן יש קהל מעריצים גדול ונאמן, ובסוני מתכוונים לעשות כל שביכולתם כדי לשמור עליו.

תאריך יציאה משוער: לא לפני נובמבר השנה.

ומה עם המשחקים? כמות המשחקים המתוכננים לפלייסטיישן 3, חלקם בלעדית, היא פשוט עצומה, אבל יש כמה בולטים. לדוגמא, המשחק הבא בסדרת המלחמה Call of Duty , או Warhawk סימולטור טיסה עתידני, שהיה המשחק היחידי בתערוכה שידע לעשות שימוש ביכולות הג'ירוסקופיות של בקר הפלייסטיישן 3.

נינטנדו Wii : הבקר עם הקונסולה

נינטנדו ניצלה את התערוכה כדי לשלוף את הקלפים האחרונים שהסתירה בשרוולי הקונסולה שלה, אבל האם זה מספיק? אין ספק שהיכולות הטכנולוגיות של ה- Wii רחוקות מאוד מאלה של שתי המתחרות שלה, כפי שניתן היה לראות מהגרפיקה הפשטנית של המשחקים שהציגה ב-E3. זה לא נראה כמו מה שמצופה מ"הדור הבא".

גם הבקר החדשני והמבטיח של ה- Wii , זה שאמור לאפשר לשחקן להשתמש בו בצורה טבעית (להניף אותו כמו חרב, להטיל כמו חכת דיג וכו') איבד קצת מזוהרו, אחרי שהתברר שסוני "שאלה" ממנו את חיישני התנועה ואפילו שילבה אותם בתוך הבקר, ולא כמו נינטנדו בחיישנים חיצונים שמונחים סביב הטלוויזיה.

קונסולה עממית

אבל חכו קצת עם ההספדים. מאז ומעולם הוכיחה נינטנדו, שלא משנה מהי עוצמת המחשוב שלך, אלא מה אתה עושה עם העוצמה הזאת. מבין שלוש הקונסולות, ה-Wii היא היחידה שפונה במפגיע גם לכאלה שהם לא גיימרים מוצהרים.

קחו אתם אומרת נינטנדו למיקרוסופט ולסוני את הגיימרים הכבדים, ותנו לי את המשפחות, את הצעירים, את הנשים, את הפנסיונרים. בקיצור את כל מי שרוצה לשחק במשחקי וידאו אבל לא מוכן לשקיע סכומי עתק בקונסולה שהיא שיא הטכנולוגיה. או לא מעוניין לבלות שעות בלימוד משחקי וידאו מסובכים במיוחד.

בין החשיפות של נינטנדו בתערוכה בלט ה- Zapper, חתיכת פלסטיק שמחברת את שני חלקי הבקר המשוכלל של ה- Wii למשהו שנראה כמו אקדח אקדח אור. מתאים מאוד למשחקי היריות הפופולריים כל-כך על הקונסולות. נוסף על כך, חשפה נינטנדו את האפשרות לחבר את ה-Wii לקונסולה הניידת שלה, ה-DS, מה שנותן לה יתרון משמעותי בשוק היפני, שבו ה-DS פופולרית מאוד.

ולבסוף, המחיר. נינטנדו מתעקשת שלא לחשוף את התמחור הסופי של קונסולת הדור הבא שלה, אבל גם ההערכות הפסימיות ביותר מדברות על 250 דולר. כלומר זו כנראה הקונסולה היחידה שיהיה אפשר לקנות בלי לקחת משכנתה.

תאריך יציאה משוער: הרבעון האחרון של השנה.

ומה עם המשחקים? אל תתנו לגרפיקה להטעות אתכם. את כל מה שמשחקי ה- Wii חסרים בצד הוויזואלי הם משלימים בדרכים אחרות, ובצורות משחק חדשניות שבונות חוויה כוללת. בניגוד למשחקים רבים אחרים, שנמצאים בשלבים מוקדמים של הפיתוח, בנינטנדו מבטיחים ש- Princess Zelda: Twilight ייצא לשוק ביחד עם הקונסולה, כבר השנה. המשחק החדש עושה שימוש מלא בחיישני התנועה של בקר ה- Wii לצורך פעולות כמו סיף, דיג ורכיבה.

משחק קלאסי אחר שמיועד ל- Wii , ואותו עדיין לא נראה השנה, הוא "סופר מריו Galaxy". כל עוד חובבי השרברב האיטלקי יוכלו לעשות את מה שהם אוהבים כלומר לקפץ ממקום למקום ולאסוף כוכבים הם יהיו מרוצים.

גיימרים ב-PCואם אין לי קונסולה?גם גיימרים שמוגבלים ל-PC לא צריכים להתלונן. וויל רייט, למשל, דואג להם. אם בעבר הוא אפשר לנו לנהל את חייהם של האנשים הקטנים בסדרת ה-SIMS, עכשיו הוא חושב, כנראה, שהוא אלוהים, ונותן לנו לפתח סיוויליזציה שלמה מהיסוד. SPORE, המשחק החדש של יוצר המשחקים המבריק הזה, מאפשר לשחקן לקחת יצורים חד-תאיים, ששוחים בבוץ הקדמוני, ולגרור אותם אל העולם הנפלא של קידמה, טכנולוגיה ופצצות אטום. ההדגמה ב-E3 הראתה משחק שעדיין רחוק מהשלמה, אבל בעל פוטנציאל השתלטות על שארית חיי החברה שלכם, בהנחה שנשארו לכם כאלה אחרי ה- SIMS. ידיעה אחרת, שמבהירה מה כוחו של המותג World of Warcraft, מאשרת את השמועות, שהמשחק עתיד בקרוב לעבור למסך הגדול ולהפוך לסרט קולנוע. המפתחים צוטטו כמי שבכוונתם "ליצור את אחד המשחקים הטובים ביותר שנעשו אי-פעם". בינינו, עם למעלה מ-6 מיליון מנויים פעילים, זה לא באמת משנה. מדובר בלהיט בטוח.

360 Xbox ביל גייטס מחזיר מלחמה

בדור הנוכחי של הקונסולות הגיעה מיקרוסופט למקום השני במכירות ומיקרוסופט, כידוע, לא אוהבת את המקום השני. זאת כנראה הסיבה, שהפעם היא מתחילה את המירוץ עם יתרון אחד גדול: הקונסולה שלה כבר יצאה לשוק לפני מספר חודשים והיא נמכרת לא רע בכלל.

לפי הערכה, למעלה מ-10 מיליון יחידות 360 Xbox יימכרו עד סוף השנה, וזה נותן למיקוסופט נקודת פתיחה יפה מאוד, שרק תלך ותשתפר ככל שהמתחרות ימשיכו לעכב את תאריך היציאה לשוק שלהן.

נוסף על כך, ה-Xbox Live, שירות משחקי הרשת של הקונסולות של מיקרוסופט, נחשב לפופולרי ביותר מבין כל הקונסולות.

אבל ביל גייטס לא מתכוון לעצור כאן, כפי שניתן היה להבין מההכרזה שלו לפיה שחקני 360 Xbox יוכלו לשחק, לשוחח ולהעביר מסרים מול שחקני המחשב האישי, שבמחשביהם תותקן הגירסה הבאה של Windows, ויסטה. זו בשורה מצויינת לבעלי Xbox, שתמיד חלמו להראות לחבריהם בעלי המחשב האישי מאיזה צד בדיוק אמורים להשתמש ברובה הצלפים של Halo.

ומה עם המשחקים? הגרפיקה של המשחקים שכבר יצאו ל-360 Xbox מרשימה מאוד, אבל מתברר שעוד לא ראינו כלום. הלהיטים הגדולים ביותר של ה-Xbox המקורי היו Halo ו-Halo 2 .

אבל אחרי שראינו בתערוכה את 3 Halo רץ על הקונסולה החדשה אי אפשר שלא לחוש סימפטיה קלה למפתחי המשחקים שעובדים עבור סוני. הם ייאלצו לעבוד קשה מאוד כדי להתקרב לגרפיקה היפהפיה של המשחק הזה.

עוד בשורה משמחת לחובבי הקונסולה של מיקרוסופט היא, שהמשחק הבא בסדרת GTA, אחת מסדרות המשחקים המצליחות והשערורייתיות ביותר של הפלייסטיישן 2 בשנים האחרונות, יצא גם לקונסולות ה- Xbox.

מקור : אתר YNET.

עכשיו רוצה את רשמית כל המשחקים של הקונסולות!!!?!?! קח תראה ,תספור , תקרא , תפנים ! "לא מביא הוכחות.. "מי שמדבר..

http://www.gamespot.com/games.html?platform=1028&category=&type=games&mode=all&sort=views&sortdir=asc

פורסם

אוברין לתת כתבה מYNET זה ביכלל לא מספיק

הם לא אתר מישחקים רציני כמו גימספוט לדוגמה

חוץ מיזה לא כל המישחקים לWII נחשפו וחוץ מיזה רוב המישחקים לPS3 הוצגו רק בסירטונים והיו הרבה דיווחים על בעיות פיתוח באתרים רצינים

ועוד דבר נינטנדו נותנת מישחקים גדולים בהתחלה סוני לא

ואני לא מבין למה אתה פוחד ליראות תסירטון

72.jpg

פורסם

זהו נכנעתי

אטימות כמו שלך עוד לא ראיתי

לסוני יש מזל גדול שאנשים כמוך קיימים בעולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים