פורסם 2006 ביולי 119 שנים יש לי את העכבר כבר 3 חודשים, עכשיו פתאום נגמרה לו הבטריה, הטענתי את העכבר עד שהבטרייה התמלאה ואז שאני מנסה להשתמש בוא הוא לא מגיב, עשיתי לי ריסט בבייס והוא אומר לי את זה: אין לי שום כפתור התחברות, וניסיתי גם על הכפתור של הריסטרט שעל העכבר ולא עזר. בבקשה תעזרו לי...
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אין אחי...יש אחי....לא יעזור לך מה שתגיד, פשוט יש.http://www.ida.net/users/oe1k/OpticalMouse/.%5CLogitech%20MX1000%20images%5CCradle%20outside%20top%201%20DSCF0005.jpgאתה הולך להתווכח עכשיו עם מישהו שגם לו יש את העכבר..swg
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר יש אחי....לא יעזור לך מה שתגיד, פשוט יש.http://www.ida.net/users/oe1k/OpticalMouse/.%5CLogitech%20MX1000%20images%5CCradle%20outside%20top%201%20DSCF0005.jpgאתה הולך להתווכח עכשיו עם מישהו שגם לו יש את העכבר..swgאתה מדבר על הכפתור האפור? זה ריסט, ושאני לוחץ עליו הוא אומר לי את ההודעה...אם אתה מתכוןן לכפתור אחר שיש למרות שאני לא רואה פה בבקשה תשלח לי תמונה.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר שלח את העכבר לתיקון באחריות.קניתי את העכבר ברשת best buy בארה"ב, ואין לזה אחריות בארץ.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים תהפוך את העכבר.תסתכל טוב ... ליד העינית יש כפתור נוסף ל reset .תלחץ עליו!בנוסף אם כל זה לא עובד פשוט תנתק אותו (USB) ותחבר אותו שוב אחרי כמה שניות ....ואז הוא אמור לעבוד טוב.ד"א ... יש לי לא מעט בעיות קליטה איתו .. הוא מעבד לי connection לפעמים כל 5 דקות ולפעמים פעם בשבוע..האם יש הילה להחליף אותו?להשתמש באחריות , ולשלוח אותו לבדיקה?
פורסם 2006 ביולי 219 שנים מחבר תהפוך את העכבר.תסתכל טוב ... ליד העינית יש כפתור נוסף ל reset .תלחץ עליו!בנוסף אם כל זה לא עובד פשוט תנתק אותו (USB) ותחבר אותו שוב אחרי כמה שניות ....ואז הוא אמור לעבוד טוב.ד"א ... יש לי לא מעט בעיות קליטה איתו .. הוא מעבד לי connection לפעמים כל 5 דקות ולפעמים פעם בשבוע..האם יש הילה להחליף אותו?להשתמש באחריות , ולשלוח אותו לבדיקה?ניסיתי הכל הכי כלום לא עובד פשוט כלום זה ממשיך לשלוח לי את ההודעה הזאתי אני משתגעעע
פורסם 2006 ביולי 219 שנים הנורות על העכבר עובדות?הוא לא מגיב גם אחרי שאתה מוציא ומחבר אותו חזרה למחשב?באססה
פורסם 2006 ביולי 219 שנים תנסו אותו על מחשב אחר במקום אחר בבית, יכול להיות שיש לכם משהו אחר שמשתמש באותו התדר של העכבר וגורם לו לבעיות בקליטה.(nanadav, Bilbo)
פורסם 2006 ביולי 219 שנים תנסו אותו על מחשב אחר במקום אחר בבית, יכול להיות שיש לכם משהו אחר שמשתמש באותו התדר של העכבר וגורם לו לבעיות בקליטה.(nanadav, Bilbo)ראוטר אלחוטי של ADIMAX?יש לי גויסטיק גדול ממתכת(לא אלחוטי) ליד העכבר... יכול להיות שזה משבש את האותות ?(סליחה על הבורות)חוץ מזה אין לי רכיבים אלחוטיים נוספים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.