פורסם 2006 ביולי 919 שנים אז איך אני בודק איזו הרשאה יש לקובץך מסוים?ככה chmod u+rw /etc/ כי כשכתבתי את זה הוא כתב לי read only
פורסם 2006 ביולי 919 שנים משהו מוזר ... ניסית לעשות ריסט או שזה נשאר ככה?בכל מקרה, המחיצה כנראה נעולה כ readonly למרות ש mount רושם שהיא rw....תרשום במדיוק מה הוא אומר לגבי ה read only
פורסם 2006 ביולי 919 שנים שאלתי גם לגבי reset לא ?שניה, קודם תנסהmount -t ext3 -o rw,remount /dev/sda3 /
פורסם 2006 ביולי 919 שנים לא רק השגיאה שאמרתי בהתחלה עם server xובקשר ל mount -t ext3 -o rw,remount /dev/sda3 /זה נותן לי פלט של מסך שלם ולא ממש הבנתי איך אני יכול להעתיק אותו
פורסם 2006 ביולי 919 שנים הייתי אומר לך לנסות להתקין links אבל אתה גם לא תוכל כנראה...תנסה לעשות boot מ livecd או משהו, לעשות mount למחיצה הראשית ולשחזר את ה fstab.
פורסם 2006 ביולי 919 שנים תעשה man mount ?בכל מקרה, זה הפקודה שאחראית על חיבור וניתוק של מחיצות למערכת הקבצים הראשית.... (תעשה את הפקודה ממקודם רק למקום אחר, לא ל / ולא remount, כשאתה ב livecd או משהו)
פורסם 2006 ביולי 919 שנים עשיתי דרך הlive והסתדר תודה אחי :xyxthumbs: אבל עדין המחציה לא עולה לבד זה הקוד שכתבתי ב fstab /dev/sda2 /home/chch/windows vfat noatime,uid=nobody,gid=nobody,nouser 0 0 תודה sdfzxc
פורסם 2006 ביולי 919 שנים הוא הראה לי שגיאה שומע שיניתי את הקוד ל/dev/sda2 /media/windows vfat umask=0000 0 0וזה עובד בכל מקרה תודה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.