פורסם 2006 ביולי 119 שנים אני רוצה לעשות פלאש לביוס שלי לגרסה האחרונה רק שאין לי כונן פלופי.האם ניתןן ליצור בוט דיסק על כונן usb והאם ניתן לעשות פלאש לביוס מכונן כזה (אם כן אני צריך לדעת איך אני הופך את הכונן usb הקטן לדיסקט בוט)האם ניתן להשתמש בכל כונן usb כולל flashdrive.בכל מקרה הלוח אם שלי תומך בבוט מusb כך שאני יכול להגדיר אותו ראשון לצורך עדכון הביוס.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים למי ששאל פה - כדי לשנות Boot Device נכנסיםל Bios ובאחד הלשוניות שם (אצלי זה בAdvance) מגדירים את הFirst,Second... Boot Device.אם זה CD, HD או כל התקן אחר אפשרי.לגבי הUSB, מה שאתה צריך זה פשוט דוס. אם תוכל להעתיק זאת על הUSB (כמו שיוצרים דיסקט איתחול) אתה תצליח.תחפש בגוגל, אני עייף עכשיו מחר אני אחפש לך אוקי? =\
פורסם 2006 ביולי 319 שנים טעות... הרבה יותר קל מהווינדוס.בכלל לא טעות.הרבה יותר קל לאתחל מ-CD מאשר מ-DOK.ובנוסף לכך, הרבה יותר מסוכן לעדכן ביוס תחת חלונות מאשר תחת דוס.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים אחיייי אלללל תעשה את זה לעצמך נשרף הלוח אם בגלל זה לפני פחות מחודש למרות שזעדכנתי פלאש מקורי מקורי אחי בקיצור זה לא שווה את ההשקעה על לוח חדש בכל מקרה בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.