פורסם 2006 ביולי 119 שנים אישה אחת מגיעה לכותל המערבי להתפלל כי בעלה מת. היא בוכה ובוכה עד 3 בלילה. פתאום היא נהיית צמאה מהבכי, אז היא מתחילה לחפש משהו לשתות. בטעות היא מגיעה לרובע הערבי. מגיעה לקיוסק ומבקשת קולה. שואל אותה המוכר: "בכית?" האישה: "כן, בעלי מת" המוכר שואל שוב: "בכית?" האישה: "כן אתה לא רואה??? העניים שלי אדומות"המוכר מתעקש ושואל שוב: "בכית?" האישה: "אני אומרת לך שכן" אז המוכר מתעצבן: "גברת, בכית או בקבוק???"
פורסם 2006 ביולי 119 שנים חחח איזה קטעהשנה בטיול השנתי שהיה לנואז היינו באיזה אוהל שהיו גם בדואים וזהאז קנינו שתייה שם והמוכר עושה לאיזה ילדה "בכית?" אז היא כזה "למה הוא חושב שבכיתי??""את רוצה... בכית?!" "למה אתה חושב שבכיתי?!?!"חחחח
פורסם 2006 ביולי 119 שנים בדיחה בערך באותה רמה:ערבי אחד ניגש למוכר ערבי ושואל אותו:"תגיד, יש לך תקליטים של בך?"אז המוכר עונה לו:"לא, אבל יש לי תקליטים של בלסטיק."
פורסם 2006 ביולי 119 שנים ערבי מגיע לסוכנות דוגמנותשואלים אותו "עשית בוק?"אז הוא עונה "לא, אבל באמת יש ריח מסריח"
פורסם 2006 ביולי 119 שנים "א" אוהל, "ב" זה בית ו"ג" זה מה שמפריד בינהם :lol: :lol: :lol: :lol: זה טוב חחח
פורסם 2006 ביולי 119 שנים ערבי מגיע לסוכנות דוגמנותשואלים אותו "עשית בוק?"אז הוא עונה "לא, אבל באמת יש ריח מסריח"הבדיחה הכי מצחיקה עד עכשיוובקשר לכל השאר.. כאילו עם הפחית זה מוכר מאוד
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אחד שואל איזה פלאח ערבי - "אתה מכיר את בטהובן?"אז הוא עונה - "את הובן אני לא מכיר, אז שאני אכיר את הבית שלו??" (יעני בית-הובן... הבדיחה אמורה להיות בערבית)
פורסם 2006 ביולי 119 שנים הכי מצחיק, לשמוע את הדרוזים בבסיס שלי מקללים ברוסית "יא ביזדט" וכו'.. חחחחחחח דלביובים...
פורסם 2006 ביולי 219 שנים אם כבר מדברים על בדיחות על ערבים... אז אותי זה הצחיק או משהו יותר נועז כמו לעשות "דוורוות" "וחריקות" כמו ערסים שהכל רעש וצילצולים בלי מעשים תכלס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.