עבור לתוכן

רעש של פיצוץ

Featured Replies

פורסם

שבוע שעבר היה לי את הכיף לשמוע רעש כיפי של פיצוץ מהמחשב שלי, מאז אני לא הדלקתי את המחשב מסיבות מובנות

מה הסיכויים והיה לי מזל ורק הספק שלי מת? ניסיתי לפרק את המחשב ולמצוא את הרכיב השרוף לפי חוש הריח הלא כל כך מפותח שלי, מצד אחד חבל לקנות ספק ולגלות שהבעיה לא שם ומצד שני אני לא הייתי רוצה להדליק את המחשב מאחר ובמקרה ואכן מדובר בספק הכוח אז שהמחשב שלי לא יפגע יותר.

בקיצר יש למשהו כאן רעיון יעיל לפתירת הדילמה שלי?

נ.ב. - הפיצוץ אירע בכיבוי המחשב, לאחר שראיתי המעבד הגיעה לחום של 70 מעלות על כן, אני מפחד שמדובר בבעיה גדולה יותר.

פורסם

תדליק ותראה מה קרה אם בכלל קרה משהו.

פורסם
  • מחבר

מכיר את הריח הכיפי של שרפת סיליקון? הריחתי אותו מיד אחרי הרעש. משהו נשרף זה בטוח אני עדיין מקווה שזה אך ורק הספק ולא משהו יותר "כיפי" מעדיף לא להדליק אותו בשימוש עם הספק המדובר, למקרה שהספק יגרום נזקים יותר גדולים במקרה של "פיקים" של מתח שישרפו דברים נוספים (במקרה שמה שנשרף בוא עדיין מאפשר לו "לתפקד")

פורסם

מכיר את הריח הזה, ואכן הוא אינו מבשר טובות, תחליף ספק ואז תדליק את המחשב, אם אתה לא רוצה להדליק את המחשב בכלל אז מבחינתך הוא שרוף כולו אז מה יש לך כבר להפסיד.

פורסם
  • מחבר

אכן התוכנית שלי זה למצוא ספק מחבר ולנסות להפעילו מחדש (בתיקווה נגלה שזה רק הספק) הסיבה שרשמתי את ההודעה כאן היא התקווה הזו שמשהו יפתח לי את העיניים לפתרון פשוט יותר/יגלה לי שאין טעם ואני יאלץ להתחיל לחשוב על קניית מחשב חדש.

פורסם

אם אתה גר באזור הצפון בכיף אשאיל לך ספק אם אין לך מאיפה לקחת רשום לי בפרטי כי אני מכיר את ההרגשה,ועל כל מקרה הלוואי

שזה יהיה רק ספק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים