פורסם 2006 ביולי 119 שנים יש לי ספק חדש שהגיע מקולקל והיה אמור להיות מוחלף כבר לפני חודש. החנות שבה קניתי ואשר אסור-להזכיר-את-שמה-בפורום טוענים שהספק אומר שאין לו במלאי והוא מחכה למשלוח מאנטק.אני לא מאמין לחנות-שאסור-להזכיר-את-שמה (שהטיפול שלהם במקרה שלי לוקה בהרבה בעיות) ואני רוצה לברר את זה בעצמי.מי היבואן של Antec בארץ? מה המספר טלפון שלו?
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אני חושב שחברה בשם C*-L*G וממה שאני יודע הם בעיתיים משהואני עובד בחנות מחשבים ובעל הבית סיפר לי את זה כשקניתי מארז של אנטקבמילים שלו זה נשמע ככה:"קנית אנטק תשכח מאחריות"אבל זה היה מזמן ויכול להיות שהזיזו כמה דברים מאז
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מחבר אני חושב שחברה בשם CD-LOG וממה שאני יודע הם בעיתיים משהואני עובד בחנות מחשבים ובעל הבית סיפר לי את זה כשקניתי מארז של אנטקבמילים שלו זה נשמע ככה:"קנית אנטק תשכח מאחריות"אבל זה היה מזמן ויכול להיות שהזיזו כמה דברים מאזתודה. אבל כתוב שהם Reseller, אז זה לא אומר שהם סתם מוכרים אותם?
פורסם 2006 ביולי 119 שנים לא יודע מה בדיוק הסטטוס שלהם אבל לפי מה שהבנתי ממנו מדובר ביבוא אפור וכו'אבל כמו שאמרתי זה היה מזמן (שנה וחצי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.