עבור לתוכן

אוקיי אז ככה .. זכרונות

Featured Replies

פורסם

אני חדש בפורום , כרגע יש לי pentium 4 2.8ghz / 800mhz עם זכרונות 512DDR 200mhz , אני מאמין שהזכרונות שיש לי כרגע הם איטיים ולא אפקטיביים למעבד שלי (שגם הוא לא כזה טוב כן? ... :\) אז קודם כל, האם אני צודק בהערכה שלי ואם כן, הייתי רוצה לקנות זכרונות חדשים 1024 במהירות שתהיה יותר קרובה לזאת של המעבד 667mhz, מה יש .. הייתי רוצה לקבל הצעות אם אפשר, שההגבלה היחידה היא שאני רוצה 1024 ולא יותר .. והתקציב , בוא נגיד לא פרוע מדי .. אני מעוניין אחרי הכל רק בזכרונות

פורסם

א. המעבד שלך בסדר גמור

ב. הזכרונות שלך בסדר גמור (בהנחה שמדובר על המהירות שמזוהה למשל ב-CPU-Z ולא המהירות האפקטיבית, מה שהגיוני בהתחשב בבאס של המעבד שלך)

ג. 667Mhz יש רק ב-DDR2, וזה לא מתאים לך

ד. אם אתה מחפש עוד זכרון ואכן הזכרונות שלך כמו שאני חושב (סעיף ב') אז תוסיף עוד

מה התצורה של הזכרונות שלך כרגע? 2x 256MB או 1x 512MB?

פורסם
  • מחבר

2x256

פורסם

ומה מהירות הזכרונות שמזוהה בלשונית Memory בתוכנה CPU-Z?

פורסם

הזכרונות שלך מתאימים בול לתדר של המעבד שלך

המעבד עובד על 800FSB אבל זגלל שזה מוכפל ב4 (QUAD PUMP) זה אומר שהבאס של המערכת שלך הוא 200

וזה בדיוק התדר של הזכרונות שלך

וכמו שליאור אמר תוסיף עוד זוג של 256 עו אפילו זוג של 512 אם אתה רוצה להשתגע :jump:

חחח לא סתם

אבל קלטת את העניין

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על ההסבר ועל ההצעה :)

ודרך אגב המהירות שמזוהה דרך ה cpu-z היא 200mhz

פורסם

תוספת של 2x 256MB תעשה את העבודה

לא צריך לעלות יותר מ-300 שקל

פורסם
  • מחבר

אוקיי דבר אחרון , איזה זכרון כדאי לקנות ? כאילו samsung אותו סוג הכל , 200mhz .. כה ?

ואם לא חייב אותו סוג, אז מה כן חייב ? שלא יצא שכאילו אני אקנה ולא יתאים בסוף :s05:

פורסם

תסתכל בלשונית של הזכרון בתוכנה CPU-Z

תשים לב למהירות ולתזמונים

תקנה זוג שיהיה תואם לזוג הקיים שלך

פורסם
  • מחבר

אוקיי , מצטער אם אני מציק פה :\ אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה, כנאמר המהירות של הזכרונות שלי ע"פ cpu-z היא 200mhz של סמסונג duall channel DDR, אז אוקיי חיפשתי בזאפ וזה מה שמצאתי , והשאלה שלי אם זה מתאים - כי מה שמצאתי זה 400mhz אין 200mhz :\\ .. אבל שמעתי משו מתגובה קודמת על הספק מקסימלי ומה שבאמת הוא עושה (מה שרשום ב cpu-z) אז אני לא יודע אם זה מתאים לי , הנה הקישור

http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=236

שוב , תודה רבה :)

פורסם

כן 400MHZ זה מה שאתה צריך

כי זה 200 תדר באס מערכת אבל מוכפל ב2

פורסם

אוקיי , מצטער אם אני מציק פה :\ אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה, כנאמר המהירות של הזכרונות שלי ע"פ cpu-z היא 200mhz של סמסונג duall channel DDR, אז אוקיי חיפשתי בזאפ וזה מה שמצאתי , והשאלה שלי אם זה מתאים - כי מה שמצאתי זה 400mhz אין 200mhz :\\ .. אבל שמעתי משו מתגובה קודמת על הספק מקסימלי ומה שבאמת הוא עושה (מה שרשום ב cpu-z) אז אני לא יודע אם זה מתאים לי , הנה הקישור

http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=236

שוב , תודה רבה :)

200MHz זה התדר האמיתי

400MHz זה התדר האפקטיבי (שליחת מידע פעמיים בכל מחזור שעון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים