פורסם 2006 ביוני 3019 שנים ברשותי שני צורבים האחד צורב של ימהה יחסית ישן X16 CRW2100E והשני צורב DVD חדש של פיוניר DVR-110D הבעיה שלי היא כאשר אני צורב נתונים ואודיו כאשר אני צורב אודיו באמצעות תוכנת נרו 7 שמותקנת אצלי במחשב לא משנה באיזה צורב אז הדיסק נצרב אבל כשאני שומע אותו יש קפיצות במהלך השירים... למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף מותקנת אצלי גם תוכנת Easy CD Creator כשאני צורב איתה את האודיו בצורב הישן הדיסק יוצא מעולה אבל יש מקומות שלא מצליחים להשמיע אותו ואם הם משמיעים אותו לפעמים הוא עובד רק עד שיר מסוים ואח"כ הוא לא מצליח לקרוא את השירים... גם פה למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף גיליתי בעיה נוספת... כשאני צורב דיסק נתונים בעזרת הצורב הישן הוא כמעט ואף פעם לא מצליח להקרא בשום כונן ואם אני צורב דיסק נתונים בצורב החדש הוא עובד מעולה בכל מקום ושוב... למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? תודה רבה לכולכם המשך סופ"ש נפלא ומקווה שלא שיגעתי אותכם יותר מידי עם הבעיות
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מוסיקה מומלץ ליצרוב על מהירות נמוכה (16) ע"מ להקל על העינית לקרוא את הדיסק.
פורסם 2006 ביולי 219 שנים בקשר לקפיצות בשיריםזאת בעיה נפוצה בנירו 7תחזור לנירו 6...גם לי זה קרה חזרתי ל6 והכול עובד כמו שצריך...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים גם לי יש בעייה כזו כשאני עושה NORMALIZE לכל השירים תנסה לבטל את האפשרות הזו ותראה עם זה עוזר. כ"כ היה לי את גירסתהSCSI של הYAMAHAA שלך - אחלה צורב (לפני 6 שנים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.