עבור לתוכן

מארז חדש - תקציב בסביבות ה300 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

את האמת?

המארז שלי בסדר גמור והוא אחלה, רק שאני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהוא יותר מדי קטן, הוא טיפה צפוף למען האמת, הכבלים מבולגנים והוא לא ממש

מרווח, רציתי גם ככה לפני כמה זמן לרכוש מארז חדש וחמוד.

התקציב הוא 300 ש"ח ללא ספק, כמה שיותר טוב אני רוצה, תודה. :xyxthumbs:

פורסם

גם אני תומך חוץ מקצת רעש בגלל המאווררים מארז מעולה ויפה לדעתי ,במחיר קטן מאוד יחסיתלמה שמקבלים.

פורסם
  • מחבר

אכן, אני גם חשבתי על הטרנספורמר, ואפילו בדקתי והרכבתי לחבר שלי את החלקים של המחשב במארז, מאוררים אכן מרעישים בטירוף, אבל אני אוריד אותם מקסימום.

איך הזרימת אויר בו?, הוא נוח?

פורסם

לדעתי המארז ממש יפה, עבה ( מפחית מהרעש ) ויש לו פוטנציאל קירור מעולה.

אם תעיף לו את כל המאווררים הרועשים שלו, ובמקומם תשים לו מאוורר מקדימה ומאחורה של 120mm ואחד בגג של 80mm וכמובן שיהיו שקטים, אז הקירור והשקט אצלו יהיו טובים יותר :xyxthumbs:

פורסם

אפשר פשוט לעשות מוד 7V למאוררים במקום להוציא כסף עליהם.

פורסם

אבל אז הם גם יקררו הרבה פחות טוב.

חוץ מזה שאפשר לבקש זיקוי עליהם ולקנות מאווררים טובים אחרים.

פורסם

הסיכויים שיתנו לו זיכוי עליהם אפסיים, וההבדלים בין 12V ל-7V שווים את הבדלי דחיפת האויר.

פורסם

הסיכויים שיתנו לו זיכוי עליהם אפסיים, וההבדלים בין 12V ל-7V שווים את הבדלי דחיפת האויר.

גם אם לא יתנו זיקוי, כבר כמה עולה מאוורר טוב ושקט? 50-75.

ואם אתה אומר שגם ב-12V וגם ב-7V אז דחיפת האויר שווה אז- :screwy: זה אפילו לא הגיוני, אז מה אתה אומר שסתם זה נהיה שקט??? אתה יודע שמה שמשתנה בעצם זה מהירות סיבוב המאווררים, וככל שהמהירות קטנה כך גם הרעש פוחת ודחיפת האויר פוחתת, אתה אמרתה שטות גדולה עכשיו, אלא אם כן לא הבנתי אותך טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה לכולם על העצות. :xyxthumbs:

פורסם

לא הבנת את מה שכתבתי, התכוונתי שהורדת המתח של המאורר שווה את הבדלי דחיפת האויר.

פורסם

רגע, אתה מתכוון שהבדלי דחיפת האויר שווים את השקט שאתה מקבל?

פורסם

הוא מתכוון שהירידה היא ליניארית

לא בדיוק, אבל קרוב

פורסם

בקיצור, לדעתי הכי טוב זה לקנות פאן באס.

כמה כבר דבר כזה עולה? 100 שקל ( אני יודע שיש גם ביותר אבל גם במחיר כזה זה יהיה מצוין )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים