עבור לתוכן

המלצה לקנית נתב אלחוטי בארה"ב

Featured Replies

פורסם

ברצוני לקנות בארה"ב נתב אלחוטי, ראיתי שהרבה ממליצים על ה Linksys למניהם

אשמח לקבל דגם או לחליופין נתב מחברה אחרת.

התרציב הוא כעיקרון עד 500 שח והשימוש שלו יהיה ביתי למקסימום שלושה או ארבעה מחשבים.

פורסם

בתור בעליו של לינקסיס WRT54GL חדש אני יכול להגיד לך שהוא בחירה לא רעה בכלל....אבל אם הייתי יכול לבחור מבין כל הנתבים הייתי הולך ללא ספק על

ה-NETGEAR RANGMAX240 WPNT834 שנחשב למעולה ביותר. נכנס לך יופי בתקציב וטוב הרבה יותר מכל נתב שיש בארץ.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

הנתב שהמלצת לי עליו בהחלט נראה מרשים אבל הוא יקר מדי :$129.99

פורסם

למה סתם להמליץ על נתב(אז מה אם הוא תומך ב-mimo שמאפשר לך קצב וטווח שידור משופר) ולא לבדוק האם באמת הוא יתאים לדרישות של פותח התארד.

האם אתה צריך שרת מדפסות או מצלמות או דיסקים,תמיכה ב-mimo,תמיכה בחיבור לכבלים,qos,פורטים של גיגה,תמיכה בשרת vpn?

תפרט יותר את הדרישות שלך, שנוכל להמליץ לך על הנתב הטוב ביותר.

לדעתי,קודם כל בארץ תנסה לבדוק את הנתבים של חברת compex np27g or np28g שהם מעולים ונותנים לך הרבה אפשרויות(חלק מהם הזכרתי למעלה,אבל אין להם תמיכה בmimo).

בחו"ל,לרוב כל נתב שתקנה לא יתמוך בחיבור לרשת הכבלים בארץ,אלא רק ל-adsl.אז אם לא אכפת לך תנסה ללכת על DGL-4300 של די-לינק:

http://games.dlink.com/products/?pid=370&sec=4

*צריך לבדוק האם יש לנתב הזה עדכון קושחה אשר יאפשר את החיבור שלו לרשת הכבלים בארץ--לא בטוח.

*ב-mimo בינתיים לא הייתי נוגע,אלא אם ממש אתה צריך נתב אלחוטי לתנאי קליטה באיזורים קשים.מה עוד,אף אחד לא מבטיח לך שהנתב יתמוך בתקן per n אשר נותן קצב שידור באלחוטי עד 600Mbps.

בהצלחה.

פורסם

תעיין פה ובדוק אם ה WRT54GL של לינקסיס מתאים לך. זאת ההמלצה שלי בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

אני מחובר ב ADSL (וכנראה שאמשיך להיות מחובר בשנה הקרובה באופן זה).

אני לא צריך שרת מדפבות או כל שרת שהו כך שהמהירות של הרשת מסוג G מספיקה לי.

מה שיותר חשוב לי זו אבטחה, Firewall מובנה ואיכותי תמיד יהיה יתרון ואבטחה ברשת האלחטית כמובן.

פורסם

WRT54GL It is.

ואני מחובר דרך PPPoE וזה פועל בסדר גמור.

פורסם

אז לדעתי תנסה לקנות בארץ את הנתב wrt54gl של linksys או np28g or np27 של compex.

כמה הערות:

*לגבי הנתב של לינקסיס--בגלל שהוא מיובא לארץ לא בצורה סדירה,אין עדין קשוחה מסודרת אשר נותנת תמיכה בחיבור לכבלים. לגבי הנתבים של קומפס,יש להם תמיכה בחיבור לכבלים.

*מה גם,עדיף לך לקנות בארץ את הנתב בגלל שהוא בא ישר עם ספק כח מתאים למתח הרשת בארץ.הנתבים בחו"ל באים עם ספקי כח אשר לא מתאימים למתח של רשת החשמל בארץ ואז אתה נאלץ לרכוש transformer בנוסף והרבה מקרים אם הוא נשרף,הנתב נשרף ביחד איתו.

*בשני הנתבים יש הגנה די טובה לרשת הקווית/האלחוטית--רק שלקומפס לדעתי יש חומת-אש יותר איכותית.אבל אל תשלה את עצמך יותר מדי כי כל הגנה היא נתנת לפריצה,אבל עדיף את ההגנות שיש לרשתות wi-fi שעושות קצת קשיים לפורץ מאשר ההגנה הדי נמוכה שיש לנתב ברשת קווית שיותר חשוף לפגיעות דרך רשת ה-wan.

פורסם
  • מחבר

כנראה שזה יהיה באמת ה WRT54GL (עולה איפה שאני קונה 50$), ספק אני אקנה בארץ.

פורסם

את האמת הלינקסיס באמת מצויין.. אבל אם אתה גיימר ה2WIRE הכי טוב.. עובד עם הכל

לי יש לינקסיס מארה"ב ולא הייתי צריך שום ממיר תדר.. הוא עבד עם ההציוד שהוא הגיע איתו ויש לי אותו דגם שאתם מדברים עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים