פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מבחינת FSB עד 130 דולר ככה.שיעשה לפחות 265,האמת שאני צריך יותר אבל אני לא מצליח למצוא שמה משהו שעושה יותר מזה...אני מנסה למצוא משהו שמגיע ל 280 בערך כדי למקסס את המעבד שלי...תודה רבה!!http://www.newegg.com
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים PDP Patriot XBLK - אמנם Open Box, אבל מדובר ב-TCCD/TCC5 מהטובים יותרCrucial Ballistix DDR500 - גם כן Open Box, לא TCCD, אבל Micron 5B מאוד מוצלחים בד"כאו XBLK חדשיםאו Ballistix חדשיםאו Ballistix Tracer מאוד דומים ל-Ballistix אבל עם לדים למעלה, דבר חמוד, הזכרונות מגיעים קצת פחות רחוקיש גם את ה-Corsair C2 שהסיכוי שתקבל איתו צ'יפ טוב הוא בערך כמו הסיכוי שתזכה בלוטו ותקבל ברק לראש באותו היוםכנ" לגבי Kingston HyperXיש את ה-G.Skill GH שהוא בתור אופציה אחרונה, הצ'יפים פחות טובים, מגיעים לתדרים יותר נמוכים, וצריכים מתח אדיר (3.3V זאת לא בושה בשבילם) עם קירור אקטיבי! ז"א מאוורראבל הם נותנים לך תזמונים כמו 2-2-2-5/2-2-2-7 בכל תדר
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר היום עשיתי בידיוק סקר בצהרייםעברתי אחד אחד מאלה שרשמת כאןאפחד מהם לא מגיע ל 270 אפילו...:\יש אולי הצעה משהו בכיוון של כמה דולרים יותר שיביא לי את ה280 המבוקש?ועוד שאלה:מה הקטע של הריבייט הזה בדואר?אני מקבל תמוצר ושולח להם דואר בבקשה להחזר?מה הקטע?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר הייתי שואל בכיףרק מה אני מזמין מחר וכבר שאלתי אותם שאלה ולקח להם יומיים וחצי לענות ליאין מצב שהם יענו בזמן...ולגבי המה לקחת אני אקח תפטריוט כנראהבאמת שם מוכר...
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מה לגבי UCCC ליאור?משתלם בסטיקים של 1GBשאין הרבה שעושים יותר מהםלא בסטיקים של 512MB שיש להם מתחרים יותר ראויים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.