פורסם 2006 ביוני 3019 שנים http://www.soldout.co.il/site/Site_DynamicIndex.aspמישהו שמע או נכנס לאתר המטורף הזה אם מחירים מגוחכים מה שאני רוצה לדעת זה אם מישהו קנה שם וזה אמין?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אל תחשוב שכזה קל לקנות שם.אתה זורק מחיר עד 19 שקלים, עם אגורות, ואם אתה היחיד שזרק את המחיר הזה- זכית במוצר במחיר שהצעת. אם לא- לא זכית. (יש גבול מינימום, נראה לי 18 שקלים, ואז אתה חייב לזרוק נגיד 18.49 וכו')
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים 99 שקל להשתתפות במכרז בדיוק באתי לשאול איך זה יכול להיות, מאיפה הם מרוויחים, וענית לי על השאלה
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים זה לא שום scam, זה הימור.ואם אני 19 שקל מה קורה אי אפשר יותר גבוהה?למה אתה לא קורא את החוקים ואז שואל שאלות מטומטמות ?על כל הצעה אתה משלם דמי השתתפות, אם זכית או לא.ההצעה היא ברמת האגורה.הזוכה הוא מי שהציע את ההצעה הייחודית הגבוהה ביותר.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אין פה SACM אבל יש פה ראש יהודי מאחורי העיניין. אתם מוזמנים לפתח שיטות בשביל להגדיל את סיכויי הזכיה...(בדיוק על מה שאני חושב כרגע).
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אני לא מאמין בחנויות האלהעדיף ללכת לחנות שאני מכיר שיש אחריות שיש למי ללכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.