פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אני צריך את העיכון קשוחה האחרון לנגן אמריקאי והאתר לא רוצה לעלות ??? אם למישהו יש שישלח לי הודעה בפרטי . תודה מראש
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים האתר דווקא עובד יופי.תחפש פה את מה שאתה צריךhttp://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp(לא כתבת דגם איך אתה רוצה שיביאו לך?!)
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר חחחח יש לי אותו גם בתמונה וגם בחתימה .... לא חשבתי שצריך רשמתי רק אמריקאי קיצור תודה אחייי אני כל הבוקר שובר ת'ראש על זה ... 100 ויש לי עוד שאלה רוקבוקס מי בעד מי נגד וטיעונים אם אפשר
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים חחחח יש לי אותו גם בתמונה וגם בחתימה .... לא חשבתי שצריך רשמתי רק אמריקאי קיצור תודה אחייי אני כל הבוקר שובר ת'ראש על זה ... 100 ויש לי עוד שאלה רוקבוקס מי בעד מי נגד וטיעונים אם אפשר 2 חברים שלי אחד עם אייפוד דור רביעי ואחד עם X5L התקינו...אני אישית מההתרשמות שלי:-הממשק של ה-X5L יותר יפה ונוח יותר-יש משחקים(אני אישית לא רואה זאת כיתרון רציני אבל זה כבר תלוי בך)-יש תמיכה ב-ID3 Tags למרות שב-iRiver זה כבר קיים לא ?-יש תמיכה מלאה בעבריתועוד חסרון: לפי מה שהבנתי מהם המערכת זוללת את הבטריה קצת יותר
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר 1. קוד פתוח 2. פיצ'רים בחינם 3. קוד פתוח 1 קוד של מה 2 איזה פיצ'רים 3 למה פתוח
פורסם 2006 ביולי 119 שנים 1. ROCKBOX הוא עדכון קושחה לנגנים שרשום תחת רשיון GPL2. לדוגמה תמיכה בפורמטים נוספים לנגנים מסויימים
פורסם 2006 ביולי 119 שנים בחייך, אם אתה אפילו לא יודע מה זה "קוד פתוח", חבל על המאמץ..תישאר עם ה-firmware המקורי ושמור על ראש שקט..
פורסם 2006 ביולי 119 שנים ל-OutRaGe: לגבי בעית הסוללה, זה היה נכון לפני כ שבועיים... ב 17 ליוני הם כבר הוציאו גירסה אשר מטפלת בבעיה. למעשה, אצלי עם Rockbox הנגן מחזיק שעתיים יותר מה-Firmware המקורי . ל Firmware המקורי עדיין יש כמה תכונות של-RockBox אין כמו תמיכה בוידאו וב-USB OTG אבל מכיוון שאתה יכול לבחור איזו מהן אתה רוצה להפעיל כאשר אתה מדליק את הנגן מבחינתי בכלל אין פה שאלה. אני משתמש ב-Rockbox כשאני מקשיב למוזיקה ובתוכנה המקורית כאשר אני צופה בוידאו. אפשרויות ה-Playlist, ה-EQ המתקדם וזמן הסוללה הנוסף באמת לא משאירים מקום להתלבטות...
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר לא הבנתי שאתה מדליק את הנגן יש לך אפשרת לפבחור במה ?עם להישתמש ב Firmware המקורי או ב Firmware של רוק בוקס ?ואם לא אז אי אפשר לראות וידאו ? בחייך, אם אתה אפילו לא יודע מה זה "קוד פתוח", חבל על המאמץ..תישאר עם ה-firmware המקורי ושמור על ראש שקט..לא ניא לא יודע כי אף פעם לא שמעתי על זה במקום לזלזל בי אולי תסביר לי
פורסם 2006 ביולי 319 שנים לא הבנתי שאתה מדליק את הנגן יש לך אפשרת לפבחור במה ?עם להישתמש ב Firmware המקורי או ב Firmware של רוק בוקס ?בדיוק. לחיצה על play תפעיל את הנגן עם rockbox, לחיצה על play ביחד עם rec תפעיל את הנגן עם התוכנה המקורית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.