עבור לתוכן

קורס MCSE של מיקרוסופט

Featured Replies

פורסם

ומה אתה חושב שימנע ממנו להרשם על שם אחר ?

משהו צריך לפרוץ לו למחשב וללמד אותו לקח אחת ולתמיד.

העיקר המנהלים פה מחלקים אזהרות על דאבל פוסטינג וכל מני שטויות בסגנון, ולעומת זאת אחד כזה מקבל במה למשך 11 עמודים.

אם משהו צריך לקבל פה באן זה מנהל פורום "כללי", מי שזה לא יהיה (הייתי מהמר שהוא בעצמו שונא רוסים)

• תגובות 130
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המנהלים לא יושבים בפורום 24\7 יש להם חיים!

[עבודה\צבא כול השטויות האחרות.]

פורסם

עבר כמעט שבוע..

אם הם לא תפקדו במהלך השבוע זה צריך להגיד משהו...

פורסם

סוגרים שבת? :P

פורסם
  • מחבר

תודה לכול המגיבים שעזרו לי קצת יותר להתמצא בנושא,ואני מבקש שתמשיכו בדיון ועל תיתייחסו פה לאידיוטים למינהם.

פורסם

טוב ... בתור אוקראיני גאה ' date=' יש לי משהו אחד להגיד על כל הדיון ההזוי הזה :

קודם כל , LMFAO על היצור , הבוז שלו והשנאה העיוורת שלו מתחילים לשעשע בשלב מסויים .

לגבי הMCSE / MCSE 2003 למיניהם , הערך של התעודה הזאת כל כך נפל, שהיום כבר פשוט לא מתייחסים לזה .

לכל תפקיד הכי בסיסי ברוב חברות ההייטק הנורמליות , דורשים תואר ראשון , מצידם בצפרות , אבל שיהיה תואר ראשון .

כל אחד שמשתחרר היום , ורוצה ללמוד משהו , עושה את הקורס הטיפשי הזה .

חבל על הזמן ועל הכסף , עדיף ללמוד משהו אחר כבר .

[/quote']

מי אמר שתואר ראשון לא חשוב?ועוד איך חשוב!

ותאמין לי עם תואר בצפרות לא תגיע רחוק בחברת הייטק יותר נכון להגיד לא תגיע לשם בכלל ;)

החובה היום זה תואר ראשון במדעי המחשב/אלק/הנדסת מחשבים/הנדסת מערכות מידע וכו וכמובן שמאוד מומלץ גם תואר שני :)

מה שכן תעודות בעלות ערך כמו CCNA/CCNP וכאלו הן בונוס גדול מאוד כשאתה מנסה להתקבל לעבודה!

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאני מבין mcse בימנו לא יעזור בכלל להתקדם ולהתקבל למשרות נורמליות?

פורסם

תראה, אולי זה כבר לא יוקרתי ולא ברמה של CCNA\CCNP אבל בכל זאת, אם יש לך כסף ובא לך לשבת על התחת וללמוד, זה רק יכול להוסיף בקורות חיים.

פורסם

אז לפי מה שאני מבין mcse בימנו לא יעזור בכלל להתקדם ולהתקבל למשרות נורמליות?

כן הבנת ;)

רק עם זה אתה לא תקבל עבודה אתה חייב תואר ראשון במקצוע כמינימום כדי לקבל עבודה ואם יש לך תואר ראשון+התעודה הזאת זה מוסיף קצת ל"ערך" שלך.

תראה, אולי זה כבר לא יוקרתי ולא ברמה של CCNA\CCNP אבל בכל זאת, אם יש לך כסף ובא לך לשבת על התחת וללמוד, זה רק יכול להוסיף בקורות חיים.

זה צריך להיות יותר בכיוון של ccna&ccnp כיוון שccna זה רק בסיס והוא לא מספיק כדי להתקבל לעבודה איכותית.

פורסם

פייי אני גם תכננתי ללמוד משהו בסגנון,כנראה שאני ירד מזה אם אין לזה ערך כבר :-\

פשוט אין לי ראש ללימודים 3 שנים :bash:

פורסם

אז ללמוד CCNA או CCNP או שיש תואר יותר טוב?

פורסם

יש כאן הכללות מטורפות !!!

היום לא חייבים תואר כדיי לקבל עבודה כי זה תלוי איזה עבודה מחפשים

לא חייבים תואר בשביל טכנאי מחשבים או איש סיסטם

אבל היום חייבים תואר כדיי להיות כתוכניתן זה משהו שרוב החברות יבקשו מייד

אם אתה רוצה להיות איש ברזלים כמו מהנדס חשמל או מהנדס מחשבים אז מן הסתם חייבים תואר

אבל שום עבודה לא מחייבת משהו ספציפי אם יש לך כבר ניסיון בתחום

ולגביי הפורום ולגביי המנהלים פה

אם הם לוקחים את האתר הזה ברצינות אז תמיד חייב להיות איזה מוד באזור אחרת הפורום פה הוא סתם בדיחה

פורסם

לא,מה שאתה אומר זאת הכללה.

אני מאמין מכל הלב שמי שמדבר פה על מה שהוא רוצה ללמוד הוא מתכוון ללעבוד באיזו חברה ולא איזה איש במוסך שמתקן על הדרך מחשבים ומתפעל רשתות וכו.

קיום בכל חברת הייטק מכובדת דרישת המינימום שבמינימום זה תואר ראשון בתחום.

אז ללמוד CCNA או CCNP או שיש תואר יותר טוב?

קודם CCNA ואז CCNP כי CCNA זה רק הבסיס.

פורסם

לא,מה שאתה אומר זאת הכללה.

אני מאמין מכל הלב שמי שמדבר פה על מה שהוא רוצה ללמוד הוא מתכוון ללעבוד באיזו חברה ולא איזה איש במוסך שמתקן על הדרך מחשבים ומתפעל רשתות וכו.

קיום בכל חברת הייטק מכובדת דרישת המינימום שבמינימום זה תואר ראשון בתחום.קודם CCNA ואז CCNP כי CCNA זה רק הבסיס.

אתה מדבר מתוך ניסיון

כי במקרה אני מדבר מניסיון

פורסם

אתה מדבר מתוך ניסיון

כי במקרה אני מדבר מניסיון

מן הסתם מנסיון ואני מאוד מתקשה להאמין שלקחו אותך בלי קשרים וכל מני דברים כאלו לעבוד בחברת הייטק מכובדת וגדולה אפילו בלי תואר ראשון בתחום זה פשוט בלתי אפשרי.

תבדוק בכל מרכזי המודעות דרישות לקבלת עבודה ותראה בכולן תואר ראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים