עבור לתוכן

קורס MCSE של מיקרוסופט

Featured Replies

פורסם

למדתי דרך קורס(קורס זמני שפתחו שהיה חצי ממומן ע"י אמרקנים עשירים מאוד :)) ccna ולומד עכשיו ccnp וA+ עשיתי-למדתי לבד כי זה קל מדי ;)

אם אתה רוצה עצה מאוד טובה בעניין הזה תראה מה תעשה,פנה לסיסקו ישראל ותברר מה הם(הם מאוד חברותיים) ממליצים לך לעשות(איפה ללמוד/איך)ותעשה A+ אם יש לך את הכסף המיותר למבחן כי אם לא אז לא כדי לך(תמיד תוכל לעשות אותו בעתיד :)).

כזכור לי ראיתי פעם שהם מעבירים קורסים שלהם דרך האינטרנט אבל אין לי יותר פרטים שווה לנסות לדעתי זה יצא גם זול יותר ואם זה שלהם אז זה בטוח איכותי ביותר!

בסדר אם כך אז מחר אני כבר אבדוק עם האתר של סיסקו ואברר פרטים נוספים.

בינתיים :sleep: :sleep:

• תגובות 130
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה על הכינוי גנאי(לא ציפית ממך ליותר), אבל אני חייב לציין שזה כבר די מחמאה כשזה בא מ"דבר" כמוך(תוצר זאת המילה שאני מחפש?)

ולא, אני לא רוסי, צר לי לאכזב אותך.

אני מניח שהשנאה העיוורת מונעת מאיפשהו מלבד איפסיותך והעובדה שכנראה אתה פחדן מדי מכדי להגיד את הדברים למישהו בפנים(זאת הסיבה שאתה חיי עדיין לא? בכל מקרה אני מצפה בכיליון עיניים לפגוש אותך פנים אל פנים, או יותר נכון אגרוף אל פנים) - אולי מישהו שהוא במקרה רוסי עבר אותך בבחינה או משהו כזה(ציינת שאתה איזה סטודנט שנה א' או בדיחה דומה, מעניין איך קיבלו אותך...אה ד"א, אני סטודנט שנה ג' - ואני לומד עם רוסים בכיף)?איזושהי קנאה מודחקת נראית לי סיבה עיקרית.

תהא הסיבה אשר תהיה - אני מכיר הרבה רוסים שהם מלח הארץ, הם הרבה יותר ישראלים(מכיר את הארץ הזאת? הכור ההיתוך הגדול שבמקרה נקלית בדרכו?)

מכלום כמוך.

והמשתמשים הרוסים שהוא העליב - פשוט תתעלמו, בניגוד אליו אני בטוח שיש לכם דברים יותר חשובים לעשות.

אתה חתיכת שקרן מסריח והיות ורק לפני שבוע עשית את הבגרות בפיזיקה...

נו מה לעשות כנראה החיבור בינך לבין הרוסים גרם לך לנהוג כמוהם בכל מובן המילה I.E - לשקר , לגנוב , לרצוח ועוד ועוד ועוד...

פורסם

כידוע לי יש מכללה בתחנה המרכזית בת"א(לא יודע איזו קומה)שם אפשר לעשות בכללי אתה יכול לשלוח email לחברה או להתקשר ולברר איפה עוד יש או מתי עושים וכו.

A+ זאת תעודה של טכנאי מחשבים ואתה צריך ללמוד חומרה+תוכנה(וזה כל מערכות ההפעלה).

לא עשיתי mcdst (כל מערכות ההפעלה)אז אני לא ממש יכול לעזור לך בכל הפרטים הקטנים אבל יש לך מאגר מכובד של שאלות-תשובות כאן

http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcdst/faq.asp

וכן ccna&ccnp&mcse קשורים לרשתות תקשורת.

רגע a+ זה של סיסקו או cumpita?

פורסם

comptia

פורסם

אתה חתיכת שקרן מסריח והיות ורק לפני שבוע עשית את הבגרות בפיזיקה...

נו מה לעשות כנראה החיבור בינך לבין הרוסים גרם לך לנהוג כמוהם בכל מובן המילה I.E - לשקר , לגנוב , לרצוח ועוד ועוד ועוד...

שמע אתה אדם מיותר, אני אומר בוא נשמיד אותך.

ואני לא שקרן, ומפחיד אותי לחשוב שאתה זוכר מה עשיתי מתי. אני בתכנית אל"צ(אקדמיה לפני צבא) בה תלמידי תיכון עושים תואר במדעי המחשב בזמן תיכון.

כל אות שמופנית אליך מיותרת.תשאר בשלך.כשתבין כמה אתה טועה בדעותיך יהיה מאוחר מדי ותבוא על עונשך כדרכו של עולם.

פורסם

למה אתם מגיבים לו בכלל?

אל תרדו לרמה הבזויה שלו. :xyxthumbs:

פורסם

שמע אתה אדם מיותר, אני אומר בוא נשמיד אותך.

ואני לא שקרן, ומפחיד אותי לחשוב שאתה זוכר מה עשיתי מתי. אני בתכנית אל"צ(אקדמיה לפני צבא) בה תלמידי תיכון עושים תואר במדעי המחשב בזמן תיכון.

כל אות שמופנית אליך מיותרת.תשאר בשלך.כשתבין כמה אתה טועה בדעותיך יהיה מאוחר מדי ותבוא על עונשך כדרכו של עולם.

חח מצחיק , אתה באל"צ כמו שהכלבה שלי עכשיו בקורס טיס..

פורסם

redmouse אני מבקש ממך יפה מספיק עם זה,זה לא מתאים!!!

שיהיה לכולם המשך יום נעים.

פורסם

למה אתם מגיבים לו בכלל?

אל תרדו לרמה הבזויה שלו. :xyxthumbs:

תראה בהתחלה חשבתי שזה איזה אידיוט שצוחק קצת, אבל אז הוא התחיל לכתוב ולכתוב את הזבל הזה שיוצא לו מהפה והבנתי שיש פה עסק עם פסיכופת

אני מניח שהדבר החכם יהיה לא להתייחס לדבר כזה

אני רק צריך ליישב איזה עניין קטן - מה יותר גרוע? העובדה שהוא כותב את הדברים או העובדה שהמנהלים לא מרחיקים אותו? :nixweiss:

נו מילא, בינתיים ניתן לו להמשיך להכתים את הפורום...

פורסם

2 הדברים גרועים.

פורסם

אולי אי אפשר להרחיק מישהו שכביכול אין לו הודעות? ואז המנהלים נדפקו!

פורסם

טוב נו יאללה כנראה ניצחתי פה את כולם , אז אפשר לנעול / למחוק וכו'

פורסם

מי מתחרה איתך בכלל יאפס?

קודם תנקה את החלב מהשפתיים, תמצוץ לי את הביצה הרוסית שלי ואז אולי נדבר?

פורסם

למה אתה מקלל ישר חתיכת רוסי מסריח ?

אוף, למה בכלל הביאו אתכם לכאן

פורסם

אני באמת מתפלא שהמנהלים פה לא עושים כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים