עבור לתוכן

קורס MCSE של מיקרוסופט

Featured Replies

פורסם

רגע יש לי 2 שאלות.

את החומר אני יודע, אבל איפה ומתי אני הולך להבחן לmcse, a+ והמבחנים של סיסקו (ccna , ccnp)?

האם יש צורך לעשות mcdst או שאין לו ערך?

• תגובות 130
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בשוק שעוד לא נעלו את הדיון הזה

בושה !!!!

מנהלים , להרחיק ולנעול

פורסם

תגיד נאונאצי חסר זכות קיום בחברה מתוקנת - מי אתה חושב שאתה לעזאזל?

אתה קורא לבן-אדם שאתה לא יודע עליו דבר וחצי דבר אפס מאופס, זאת למרות שאתה רחוק מלהיות בן-אדם, ועם כל הכבוד(ואין כבוד) - מה כבר עשית בחיים הפטתיים שלך?

אני מניח שאתה מחפש במה לדברים הבזויים שאתה אומר - הפורום הזה לא ממש במה, ואם תמצא במה, היא תתמוטט לך תחת הרגליים לפני שתספיק להגיד "הייל היטלר" כי היא עומדת על יסודות רעועים :bash:

תעוף כבר מכאן!!! :bash: :bash: :bash:

פורסם

שמישהו כבר יעיף את המשוגע החרטטן הזה בבקשה.

הוא כל הזמן נרשם לכאן בכינויים אחרים.

פורסם

רגע יש לי 2 שאלות.

את החומר אני יודע, אבל איפה ומתי אני הולך להבחן לmcse, a+ והמבחנים של סיסקו (ccna , ccnp)?

האם יש צורך לעשות mcdst או שאין לו ערך?

ואתה בטוח יודע את החומר או יש לך ידע במשהו ואתה חושב שאתה יודע אותו?למדת את כל החומר(pdfים תוכנות וכו)?

בנוגע לmcse תתקשר למיקרוסופט ישראל לברר(יש לך פה מידע http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcdst/requirements.asp)

בנוגע לccna&ccnp תתקשר לסיסקו ישראל לבירורים.

אני בטוח שהם יעזור לך :)

בכללי המבחנים נערכים במוסדות אקדמיים.

פורסם

כן תעשה mcdst כמו שאר הרוסים הלוזרים האלה.....

בקשר לכלב Electric Boom אני מניח שאתה איזה רוסי שיכור (אחרי הכל כבר אחרי 10 בלילה וזאת השעה שבה אתם "תופסים ראש ורוצחים אנשים , לא ??)

אני לא נאצי .. לא מבין מאיפה בא לך הרעיון המגוחך הזה..

אכן אני שונא רוסים כתוצאה מהחדשות שאני צופה וקורא.. וגם רק מלראות את החיות אדם האלה מתנהגות ... נכון יצא לי כמה פעמים לצעוק על רוסיות כאלה שמנות מכוערות עם פלולות בפרצוף (כמו האמא המנגולואידית של קוברה...)

אבל להגיד שאני נאצי ? תתבייש לך חתיכת חלאת המין האנושי

פורסם

ואתה בטוח יודע את החומר או יש לך ידע במשהו ואתה חושב שאתה יודע אותו?למדת את כל החומר(pdfים תוכנות וכו)?

בנוגע לmcse תתקשר למיקרוסופט ישראל לברר(יש לך פה מידע http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcdst/requirements.asp)

בנוגע לccna&ccnp תתקשר לסיסקו ישראל.

חח אתה כל כך מטומטם שזה פשוט לא יאומן טיפש טיפש טיפש .. חתיכת אפסילון מאופס

מכללת JOHN BRYCE זה מוסד אקדמאי ? האהאהאהאהאה

מכללת HI-TECH זה מוסד אקדמאי ? האטהאטה

אתה פשוט לא יודע מהחיים שלך ומטעה את הרוסים המסכנים הלאה... לא מספיק הם חסכו כסף מהשכר מינימום שלהם ועכשיו אתה גם מטעה אותם ? לא חרם ??

פורסם

בנוגע לccna&ccnp תתקשר לסיסקו ישראל.

תודה!

בקשר לa+ של compita איפה עושים?

אממ.. בעיקרון אני בשלבי למידה של החומר באינטרנט / ספרים וכו..

רק שאני אבין, mcdst ו a+ מתייחסים למחשבים ביתיים ומערכת xp רגילה. ccna , ccnp וmcse מתייחסים לרשתות?

פורסם

תודה!

בקשר לa+ של compita איפה עושים?

אממ.. בעיקרון אני בשלבי למידה של החומר באינטרנט / ספרים וכו..

רק שאני אבין, mcdst ו a+ מתייחסים למחשבים ביתיים ומערכת xp רגילה. ccna , ccnp וmcse מתייחסים לרשתות?

כידוע לי יש מכללה בתחנה המרכזית בת"א(לא יודע איזו קומה)שם אפשר לעשות בכללי אתה יכול לשלוח email לחברה או להתקשר ולברר איפה עוד יש או מתי עושים וכו.

A+ זאת תעודה של טכנאי מחשבים ואתה צריך ללמוד חומרה+תוכנה(וזה כל מערכות ההפעלה).

לא עשיתי mcdst (כל מערכות ההפעלה)אז אני לא ממש יכול לעזור לך בכל הפרטים הקטנים אבל יש לך מאגר מכובד של שאלות-תשובות כאן

http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcdst/faq.asp

וכן ccna&ccnp&mcse קשורים לרשתות תקשורת.

פורסם

חחח נאמס לי להעיר לך על בורותך , אבל אנא אמור לי מה זה "תכנאי "??

חחחח

טיפש טיפש טיפש

טיפש טיפש :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

תגיד BLACKBIRD למדת בבית או דרך קורס כלשהו?

פורסם

חחח נאמס לי להעיר לך על בורותך , אבל אנא אמור לי מה זה "תכנאי "??

חחחח

טיפש טיפש טיפש

טיפש טיפש :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אולי תסתום ותלך מפה?

לא, אתה יפה נפש, שקט ורגוע.

אדם בעל נימוסים וערכים.

עכשיו קח את עצמך, תעשה לכולנו טובה ולך, פשוט לך!

איפה המנהלים כשבאמת צריכים אותם? ::)

פורסם

למדתי דרך קורס(קורס זמני שפתחו שהיה חצי ממומן ע"י אמרקנים עשירים מאוד :)) ccna ולומד עכשיו ccnp וA+ עשיתי-למדתי לבד כי זה קל מדי ;)

אם אתה רוצה עצה מאוד טובה בעניין הזה תראה מה תעשה,פנה לסיסקו ישראל ותברר מה הם(הם מאוד חברותיים) ממליצים לך לעשות(איפה ללמוד/איך)ותעשה A+ אם יש לך את הכסף המיותר למבחן כי אם לא אז לא כדי לך(תמיד תוכל לעשות אותו בעתיד :)).

כזכור לי ראיתי פעם שהם מעבירים קורסים שלהם דרך האינטרנט אבל אין לי יותר פרטים שווה לנסות לדעתי זה יצא גם זול יותר ואם זה שלהם אז זה בטוח איכותי ביותר!

פורסם

חחחח הלוזר הזה אשכרה עבר קורס למבחינות הבדיחות האלה

מוזר כי חשבתי שההורים שלו עשירים אז איך הוא נזקק לתורומות שיממנו לו את הקורס..

תמוהה משהו , לא ??

כנראה עוד רוסי שקרן

פורסם

כן תעשה mcdst כמו שאר הרוסים הלוזרים האלה.....

בקשר לכלב Electric Boom אני מניח שאתה איזה רוסי שיכור (אחרי הכל כבר אחרי 10 בלילה וזאת השעה שבה אתם "תופסים ראש ורוצחים אנשים , לא ??)

אני לא נאצי .. לא מבין מאיפה בא לך הרעיון המגוחך הזה..

אכן אני שונא רוסים כתוצאה מהחדשות שאני צופה וקורא.. וגם רק מלראות את החיות אדם האלה מתנהגות ... נכון יצא לי כמה פעמים לצעוק על רוסיות כאלה שמנות מכוערות עם פלולות בפרצוף (כמו האמא המנגולואידית של קוברה...)

תודה על הכינוי גנאי(לא ציפית ממך ליותר), אבל אני חייב לציין שזה כבר די מחמאה כשזה בא מ"דבר" כמוך(תוצר זאת המילה שאני מחפש?)

ולא, אני לא רוסי, צר לי לאכזב אותך.

אני מניח שהשנאה העיוורת מונעת מאיפשהו מלבד איפסיותך והעובדה שכנראה אתה פחדן מדי מכדי להגיד את הדברים למישהו בפנים(זאת הסיבה שאתה חיי עדיין לא? בכל מקרה אני מצפה בכיליון עיניים לפגוש אותך פנים אל פנים, או יותר נכון אגרוף אל פנים) - אולי מישהו שהוא במקרה רוסי עבר אותך בבחינה או משהו כזה(ציינת שאתה איזה סטודנט שנה א' או בדיחה דומה, מעניין איך קיבלו אותך...אה ד"א, אני סטודנט שנה ג' - ואני לומד עם רוסים בכיף)?איזושהי קנאה מודחקת נראית לי סיבה עיקרית.

תהא הסיבה אשר תהיה - אני מכיר הרבה רוסים שהם מלח הארץ, הם הרבה יותר ישראלים(מכיר את הארץ הזאת? הכור ההיתוך הגדול שבמקרה נקלית בדרכו?)

מכלום כמוך.

והמשתמשים הרוסים שהוא העליב - פשוט תתעלמו, בניגוד אליו אני בטוח שיש לכם דברים יותר חשובים לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים