עבור לתוכן

קורס MCSE של מיקרוסופט

Featured Replies

פורסם

נראה לי הוא היה בקליפ הזה של המפלגה הנציונאל סוציאליסטית של ארה"ב ::)

• תגובות 130
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואם כבר יהדות אז תדע לך redmouse

שאתה מעכב את הגאולה

ויתומים ואלמנות צועקים לשם יתברך ולא נענים.

בגללך וכמותך שמנבלים את הפה.

ואפילו נגזר עליך 70 שנה טובות

בעוון נבול פה נהפכות לרעות. אם לא תעשה תשובה .

לא מאמין ?

תשאל תלמיד חכם ..

פורסם

פיטרו אותי ?? חחח מותק אני מרוויח כ25 אלף ש"ח לחודש בארה"ב יא אפס מאופס

אני עם ישראל גמרתי אידיוט

אתם נחותים ומטונפים

ואתה מחשיב אתה עצמך כמוצלח?

אתה אדם כושל בארה"ב אתה מרוויח סך הכל כ65,000$ בשנה זה כישלון.

אתה אדם קטן ,קטן מאוד.

נ.ב אל דאגה אני לא רוסי אלה אמרקני 100% אז עלי אתה לא יכול לספר את סיפורי הגזענות העומללים שלך!

אתה יודע מה צריך לעשות לכאלו כמוך?מה שאנחנו עשינו ליפנים בגונגל כשתפסנו כמה,מטומטם. :bash:

לנושא הדיון המעניין הזה(בלי הזבל שאליו מופנת ההודעה למעלה כמובן) אפשר לסכם את זה ככה(מנסיון כי כבר עברתי כמה קורסים כאלו):

A+ זאת תעודה לקישוט בלבד זה נחמד שיהיה כתוב בקורות חיים שעשית את זה יותר מזה זה לא יעזור לך.

CCNA זה הבסיס של הבסיס ממש היסוד של כל התחום רק זה לא מספיק לכן כל מי שסיים CCNA ושטוב בחומר כדי מאוד שימשיך ללמוד CCNP שזה כבר למתקדמים,בכל מקרה בהצלחה לכולם!

MCSE כנ"ל כמו A+ קישוט ולא יותר מזה כי אפשר לקבל את תעודת ההסמכה יחסית בקלות ויש אותה לרבים לכן היוקרה בליות בעל תעודה כזאת ירדה.

פורסם

פיטרו אותי ?? חחח מותק אני מרוויח כ25 אלף ש"ח לחודש בארה"ב יא אפס מאופס

אני עם ישראל גמרתי אידיוט

אתם נחותים ומטונפים

בזאת אני בטוח שאתה ילד בן 13 -16 שכמה רוסים פתחו לאחותך את השושנה ולכן אתה כביכול מתנקם ... פעם אתה אומר לי שאתה לומד בטכניון בחיפה ועכשיו אתה מספר לי שאתה עובד באמריקה תמורת 25א"שח ?? חתיכת אפס מאופס זה אתה ורק אתה אמא שלך, אבא שלך, ואחותך השרמוטה הבטטה ההיא .. וכל המשפחה המתועבת שלך שלא גידלה אותך כהלכה - משהו במח המזדיין שלך פגום ..אתה בטח ילד מחשבים כל כך מכוער שכנראה אין לך חיים חברתיים , לך חפש חברים ואולי המח המעובת שלך ישתנה .. אתה לא כזה שונה מהיטלר יא חתיכת בן זונה סאקר !! בוא תתחבר לממצצה שלי אולי זה ילמד אותך דבר או שניים ..

פורסם

קוברה

נו תראו את הקוברה הרוסי המזויין הזה שאמא ואבא שלו מנקים רחובות בבוקר והאב מסרסר את האמא הזונה שלו שנגועה באיידס כבר משנות ה-50 עקב גילוי עריות שהיה לה עם אח שלה...(האבא של קורבה)....

ואתה מחשיב אתה עצמך כמוצלח?

אתה אדם כושל בארה"ב אתה מרוויח סך הכל כ65,000$ בשנה זה כישלון.

אתה אדם קטן ,קטן מאוד.

נ.ב אל דאגה אני לא רוסי אלה אמרקני 100% אז עלי אתה לא יכול לספר את סיפורי הגזענות העומללים שלך!

אתה יודע מה צריך לעשות לכאלו כמוך?מה שאנחנו עשינו ליפנים בגונגל כשתפסנו כמה,מטומטם. :bash:

לנושא הדיון המעניין הזה(בלי הזבל שאליו מופנת ההודעה למעלה כמובן) אפשר לסכם את זה ככה(מנסיון כי כבר עברתי כמה קורסים כאלו):

A+ זאת תעודה לקישוט בלבד זה נחמד שיהיה כתוב בקורות חיים שעשית את זה יותר מזה זה לא יעזור לך.

CCNA זה הבסיס של הבסיס ממש היסוד של כל התחום רק זה לא מספיק לכן כל מי שסיים CCNA ושטוב בחומר כדי מאוד שימשיך ללמוד CCNP שזה כבר למתקדמים,בכל מקרה בהצלחה לכולם!

MCSE כנ"ל כמו A+ קישוט ולא יותר מזה כי אפשר לקבל את תעודת ההסמכה יחסית בקלות ויש אותה לרבים לכן היוקרה בליות בעל תעודה כזאת ירדה.

Blackbird72

חח כמה עילג וטיפש אתה יכול להיות ? כמה שגיאות כתיב יש לך איכסה אתה בושה לכל מי שטוען שהוא יהודי יא חתיכת אפס.

דרך אגב, אני מרוויח יותר מ-65 אלף דולר (קרוב ל-89) אבל מי סופר...:) אני בטוח שעם המשכורת שלי אני אוכל לסרסר את אמא שלך ב-LAS VEGAS שם שאיזה כושים שישלמו 10 דולר יוכלו לפתוח לה את התחת...

העו

פורסם

בו נראה אתה מרוויח 25,000 ש"ח בחודש /4.6=5434.78$ בחודש*12=65,217.36$ בשנה=אתה כישלון.

אתה כישלון ואפשר להבין את זה רק מלראות שאתה לא יודע מתמטיקה.

אבא שלי מקבל 120K ואמא שלי 110K .

אתה רק יכול לחלום להגיע לזה אתה בטח איזה עובד חנות נעליים סוג ז.

כמו שכולם פה אמרו אין טעם להתיחס ליצור כמוך.

אתה כישלון שבוכה לכלום אתה פשוט ילד בן 10 מסכן שנכנס ךפה אחרי שכמה רוסים בטח הרביצו לך כי אתה טרול ואתה לא יכול לעשות כלום.

כמה שגיאות כתיב יש לך איכסה אתה בושה לכל מי שטוען שהוא יהודי יא חתיכת אפס.

איפה אתה רואה שטענתי משהו בכלל?איפה יש שגיאות כתיב?

תתמודד אם זה שאתה0 :lol:

פורסם

REDMOUSE את דעתי עליך כבר אמרתי בדיון אחר.

התבייש לך. :nono:

התעודות האלו באמת כאלו קלות להשגה?

תגיד BLACKBIRD במה בדיוק עוסקים בCCNA ובCCNP?

פורסם

REDMOUSE את דעתי עליך כבר אמרתי בדיון אחר.

התבייש לך. :nono:

התעודות האלו באמת כאלו קלות להשגה?

תגיד BLACKBIRD במה בדיוק עוסקים בCCNA ובCCNP?

ברשתות,CCNA זה הבסיס וCCNP זה כבר למתקדמים :)

כן,מאוד קל יחסית לקבל A+ וMCSE צריך רק ראש כדי לזכור כמה דברים וזהו ממש לא צריך לדעת הכל אתה פשוט משנן חומר ואתה מוכן לא צריך הבנה-כלום.

A+ עולה משהו כמו 200$ וMCSE כ200-300$ (לא בטוח ב100%).

פורסם

ואיך הקורסים האלה (CCNA וCCNP) קשים?

הקורסים האלה באמת נחשבים או שאחרי שעוברים אותם נשאר רק למסגר את הנייר?

פורסם

redmouse, את הסיפורים של רוסים עניים סוחרי סמים זונות מטומטמים וכו', אני מציע לך להפסיק. כן אני רוסי(אוו אני כבר רואה מה בא, חחח)

ולא, ההורים שלי לא מנקים רחובות, אנחנו משפחה של רופאים, אמא, אבא כבר דור שלישי לרופאים, דודה כנ"ל, ואני בדרך. אז את "מטומטמים וזונות" תדחף לתחת.

חוץ מזה,אני לא מצליח להבין בכלל את המטרה שלך פה. היה פה עוד משהו(כן, משהו, לא מישהו, יצורים כמוך לא ראויים ל"מישהו") שמסכים איתך, ניחא. אבל אתה פה לבד מול...הממ...כולם?!. עד כאן. לך תוציא עצבים על כמה רוסים ברחוב, אני מאוד תומך ברעיון הזה!

עכשיו לנושא.

אם אני רוצה ללמוד חלק מהקורסים הנזכרים כאן, היכן אני עושה את זה? וכמה זה עולה?

פורסם

ואיך הקורסים האלה (CCNA וCCNP) קשים?

הקורסים האלה באמת נחשבים או שאחרי שעוברים אותם נשאר רק למסגר את הנייר?

לא זה כבר קורסים שצריך הבנה ושכל והם מאוד נחשבים.

עיקרונית איתם אתה יכול לצאת לעבוד בהייטק מתקדם ולהתחיל ממשכורת מאוד יפה-יחסית לישראל.

אם אני רוצה ללמוד חלק מהקורסים הנזכרים כאן, היכן אני עושה את זה? וכמה זה עולה?

ללמוד אתה יכול בהרבה דרכים/מוסדות שונים כמו:קורסים פרטיים,מכללות,אוניברסיטאות,דרך קורס באינטרנט,לבד(מה שמאוד לא מומלץ ומאוד קשה) ומוסדות טכנולוגים שונים ומגוונים.

כמה זה יעלה?

הלימוד הרבה אם זה לא מסובסד ע"י צדקה/מדינה ואז אתה צריך לעשות את המבחן עצמו שזה חצוני שזה עולה עוד(אבל יש מוסדות שכוללים את זה בתשלום)אם לא כתבתי בערך כמה זה

:)

פורסם

BLACKBIRD

תודה רבה על המידע :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

ברשתות,CCNA זה הבסיס וCCNP זה כבר למתקדמים :)

כן,מאוד קל יחסית לקבל A+ וMCSE צריך רק ראש כדי לזכור כמה דברים וזהו ממש לא צריך לדעת הכל אתה פשוט משנן חומר ואתה מוכן לא צריך הבנה-כלום.

תראו את המתבולל המסריח הזה

לא מספיק הוא נולד להורים שהם בעצם אח ואחות הוא גם חתיכת עילג טיפש שכותב בצורה לא קהורנתית ועם המון שגיאות כתיב... חתיכת אפס מאופס ואני רק מקווה שאיזה קאסם יפול לו בבית

מבחן MCP ל- MCSE עולה בין 125 ו-150 דולר.

COBRA -

אני לא מתפלא על השפה והכתיבה הירודה שלך .. הרי אתה בכל זאת פועל בניין רוסי שמשתכר בפחות משכר מינימום , אז די ברור שאתה מתוסכל וכו'..

ישנה דרך להוריד את התיסכול... אמא שלך ואחותך הרוסיות הזונות האלה פותחות רגליים במתחמים שונים בת"א . האחות בבורסה שם יחד עם חברויתה הרוסיות המשריצות שם אחותך הרוסייה מזדיינת עם ערבים נגועי איידס ושאר מחלות המין

אמך לעומת זאת , מוצבת בתל ברוך כדי לספק את החרדים.. חחח די מצחיק שגוייה מטונפת מספקת את צרכיהם של אוכלי החינם בישראל...

בנוסף לכך אביך הרוסי השיכור הזה מבלה את זמנו בקיבוץ נדבות ליד עזריאלי ... (הרוסי המסריח הזה שנראה לי קצת מסטול מסמים)...

בקיצור , אני מרחם עליך חתיכת רוסי תת אדם.

מאחל לך למשפחתך ולכל הרוסים המסריחים הגויים המטונפים שהיו צריכים שאמא שלהם המשריצה הזאת תפתח רגליים לאנשי הסוכנות כדי שיאשרו להם לעלות ארצה,רק רע !!

פורסם

תעיפו את הפיסת זבל אנושית הנאונאצית הזאת כבר!

זה רעיון של בדיחה מצדכם המנהלים? אני לא רואה כאן שום דבר מצחיק

פורסם

בו נראה אתה מרוויח 25,000 ש"ח בחודש /4.6=5434.78$ בחודש*12=65,217.36$ בשנה=אתה כישלון.

אתה כישלון ואפשר להבין את זה רק מלראות שאתה לא יודע מתמטיקה.

אבא שלי מקבל 120K ואמא שלי 110K .

אתה רק יכול לחלום להגיע לזה אתה בטח איזה עובד חנות נעליים סוג ז.

כמו שכולם פה אמרו אין טעם להתיחס ליצור כמוך.

אתה כישלון שבוכה לכלום אתה פשוט ילד בן 10 מסכן שנכנס ךפה אחרי שכמה רוסים בטח הרביצו לך כי אתה טרול ואתה לא יכול לעשות כלום.

איפה אתה רואה שטענתי משהו בכלל?איפה יש שגיאות כתיב?

תתמודד אם זה שאתה0 :lol:

חח אני כבר יודע שאתה משקר ההורים שלך בכלל שב"חים מעלימי מס זה בטוח

דרך אגב, 25 אלף שח אחרי הורדת מס חתיכת שמוק טיפש... אני מרוויח כ- 90 אלף דולר בשנה חח אני בטוח שההורים שלך מרוויחים חצי מזה

עכשיו לשגיאות הכתיב

"עלי אתה לא יכול לספר את סיפורי הגזענות העומללים שלך!"

חחח ועוד ועוד..

אתה פשוט אפס מאופס ואני רק מקווה שכמה מוסלמים יעשו AMBUSH על אמא שלך שם ב-WALMART ..

מגיע לה שידביקו אותה שם באיידס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים