עבור לתוכן

קורס MCSE של מיקרוסופט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש מה שאני שמעתי אבל הכול יכול להיות,ובסופו של דבר אני מאמין שרוב האנשים שעושים את הקורס הזה הולכים אחרי זה לעבוד בהייטק ולהיות אדמינים בחברה ,אז אם לא תהיה מיקצועי בעבודה שלך יזרקו אותך קיבינמאט.

מה שווה חתיכת הנייר אחרי זה?

• תגובות 130
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יסרסו אותי כאשר יבינו שאתה והמשפחה שלך הם גויים מטונפים והסיבה היחידה שעליתם לארץ זה בגלל שאמא שלך הרוסייה הזונה שרמוטה הזאת פתחה רגליים לאיש הסוכנות היהודית ברוסייה..

כמו שנאמר כל הרוסיות זונות... באה לכאן כדי להשריץ אותך ולקבל עליך את קצבת הביטוח לאומי בזמן שאבא שלך מנקה רחובות בלילה ומקבץ נדבות בבוקר...

אתה לומד CCNA פששש.. מעניין כמה זמן יקח לך להיכשל במבחן כדי להבין שאתה סתם איזה רוסי מטונף שצריך לעבוד בחנות ירקות או בחצי חינם ביחד עם הכלבים האחרים שעלו לכאן

היי שוב פעם אתה עושה כאן פוזות? ! חתיכת חלאת אדם , יצור כסיל ומטומטם ... זחל חזרה למעורה ממנה באת חתיכת אפס אנושי - נשבע בכל היקר לי שאם אני רואה אותך עכשיו במציאות, שאני ימות אם לא , אפילו אמך השרמוטה בטטה הזאת לא תזהה אותך ובטח ובטח שלא אבא שלך האדם הגאון והמדהים הזה.

אני לא מבין אותך, מה הבעיה שלך ? אתה מתוסכל מינית ? או שאתה ממורמר ואדם כעוס שלא מסוגל למצוא אהבה ? או שבכלל אמך לא נתנה לך מספיק אהבה שאתה מתנהג כמו שאתה .. מה הפאקינג בעיה שלך עם רוסים ? אתה שונא את זה שהם מתגוששים יחדיו ומסתובבים יחדיו ? או שקרה מקרה שאיזה כמה רוסים שיכרורים פתחו לאחותך את התחת ? או שמה? שלחו אותך לאישפוז ?.... לך תמצא חיים !!! יא ילד מתוסכל.

ועוד חשבתי שאפשר לעזור לך , רציתי לדבר איתך בהיגיון אבל אי אפשר!. אתה ממשיך לרשום פה תגובות שמעלות לי את המעלות ...מה מה מה הפאקינג בעיה שלך עם רוסים ?? הידעת שרב הלוחמים הם רוסים והם מגינים עלייך בגבולות הארץ (גם הקיבוצניקים ברובם לוחמים) ??

הידעת אולי שאת המדינה הזאת ברובה פיתחו הרוסים ?? שמע זאת עובדה קיימת האנשים הכי משכילים כאן זה הם הרוסים והאשכנזים , אז מה הבעיה שלך עם רוסים ? אתה יודע כמה אשכנזים התעשרו מהעלייה הרוסית של שנות התשעים ?? כמה זה תרם לכלכת ישראל ? או שאתה תבוא ותגיד לי שכל זה בולשיט ?? ...

שמע זה נכון שיש הרבה זונות רוסיות ( לרב אוקראינות אבל אתה בטח לא מבדיל ) ..זאת עובדה קיימת ולא ניתנת לויכוח אבל הרב האחר שמשום מה אני לא יודע למה אתה לא רואה את זה , הם אנשים משכילים ותורמים לארץ שאתה כל כך אוהב.. אז די להשמצות ולהתבטאויות הגעילות שלך, ותשנה פרספקטיבה...

ותפסיק לתקן שגיאות כתיב כמו איזה אידיוט שאת חוכמתו ואת עליונותו מראה בתיקון שגיאות כתיב , אוי זה כל כך עצוב .. :kopfpatsch:

פורסם

מישהו יודע פעם בכמה זמן ומתי יש להבחן לA+?

כי אני לא יכול יום שני וגם אני רוצה..

פורסם

שלום לכם

אני יתעלם מדברי רוב מה שנאמר פה ,חוץ מהמגיב מעליי שדיבר על כך שרוב הלוחמים רוסים זה לא נכון אמנם יש הרבה רוסים לוחמים אבל הם בכלל לא הרוב,

לגביי הת'רד עצמו

אני איש סיסטם בחברה גדולה מאוד ועובד בתחום הזה כבר מעל 7 שנים אמנם לא עברתי שום הסמכות לא MCSE ולא CCNA

אבל אני מכיר הרבה אנשים שכן עברו ועוברים את ההסמכות הללו,בתור אחד שראיין אנשים והתראיין בתחום הזה אני חושב שאני יכול לתת לכם עצה עניינית

אני יתחיל להגיב באופן ענייני לגבי כל ההסמכות האלו

A+ : רוב המקומות לא יתייחסו לתעודה הזאת בכלל ולכן אני לא ירחיב עלייה

MSCE : ורוב ההסמכות של מייקרוסופוט פעם היה להם הרבה משקל אבל היום הם לא נחשבות כהסמכות רלבנטיות למרות שישנם מקומות כמו חברות סיסטם קטנות שיתחשבו בכם ודורשות את ההסמכות האלו בתור בסיס כאשר חייבים ניסיון יחד איתם.

CCNA : ורוב המסלולים של סיסקו נחשבים מאוד איכותיים אמנם רק בתחום של תמיכה בציוד של סיסקו אבל עדיין כאשר יש לך תעודה כזאת וגם ניסיון יש לך כבר חצי מהעבודה ביד מה גם שיש כמה סוגים של הסמכות שלהם ורמות גבוהות מאוד ישנם מעט מאוד אנשים עם ההסמכה הכי גבוה של סיסקו בארץ

לגביי שאר התעודות שיש אל תחשבו שזה ייתן לכם ייתרון על אנשים אחרים כיוון שכל המקומות היום ייחד עם ראיון אישי עושים גם ראיון טכני ומי שאין לו ידע ובסיס

ייפול אבל זה כבר תלוי במבחן וברמתו , בכל אופן כל מי שנכנס לתחום הזה ומצפה שזה יהיה קל זה לא !

הדבר היחיד שבאמת שווה משהו זה נסיון אז לכל מי שרוצה להיכנס לתחום תלכו ותלמדו את הבסיס ותנסו ותעבדו על זה בבית

בכל אופן אני מקווה שעזרתי לכם ואם יש שאלות, אני פה

פורסם

A+ לא שווה כלום?

אני לומד לתואר מהנדס חשמל ורציתי לעבוד בחופשים במעבדות ולעשות בעצמי את ההסמכה של A+ (כי אף אחד לא מוכן להתעסק איתי בלי שום תואר למרות שהתואר הזה מפגר לאללה)

פורסם

מה מהנדס חשמל צריך A+? ::)

A+ זה תעודה של טכנאי PC.

פורסם

היי שוב פעם אתה עושה כאן פוזות? ! חתיכת חלאת אדם , יצור כסיל ומטומטם ... זחל חזרה למעורה ממנה באת חתיכת אפס אנושי - נשבע בכל היקר לי שאם אני רואה אותך עכשיו במציאות, שאני ימות אם לא , אפילו אמך השרמוטה בטטה הזאת לא תזהה אותך ובטח ובטח שלא אבא שלך האדם הגאון והמדהים הזה.

אני לא מבין אותך, מה הבעיה שלך ? אתה מתוסכל מינית ? או שאתה ממורמר ואדם כעוס שלא מסוגל למצוא אהבה ? או שבכלל אמך לא נתנה לך מספיק אהבה שאתה מתנהג כמו שאתה .. מה הפאקינג בעיה שלך עם רוסים ? אתה שונא את זה שהם מתגוששים יחדיו ומסתובבים יחדיו ? או שקרה מקרה שאיזה כמה רוסים שיכרורים פתחו לאחותך את התחת ? או שמה? שלחו אותך לאישפוז ?.... לך תמצא חיים !!! יא ילד מתוסכל.

ועוד חשבתי שאפשר לעזור לך , רציתי לדבר איתך בהיגיון אבל אי אפשר!. אתה ממשיך לרשום פה תגובות שמעלות לי את המעלות ...מה מה מה הפאקינג בעיה שלך עם רוסים ?? הידעת שרב הלוחמים הם רוסים והם מגינים עלייך בגבולות הארץ (גם הקיבוצניקים ברובם לוחמים) ??

הידעת אולי שאת המדינה הזאת ברובה פיתחו הרוסים ?? שמע זאת עובדה קיימת האנשים הכי משכילים כאן זה הם הרוסים והאשכנזים , אז מה הבעיה שלך עם רוסים ? אתה יודע כמה אשכנזים התעשרו מהעלייה הרוסית של שנות התשעים ?? כמה זה תרם לכלכת ישראל ? או שאתה תבוא ותגיד לי שכל זה בולשיט ?? ...

שמע זה נכון שיש הרבה זונות רוסיות ( לרב אוקראינות אבל אתה בטח לא מבדיל ) ..זאת עובדה קיימת ולא ניתנת לויכוח אבל הרב האחר שמשום מה אני לא יודע למה אתה לא רואה את זה , הם אנשים משכילים ותורמים לארץ שאתה כל כך אוהב.. אז די להשמצות ולהתבטאויות הגעילות שלך, ותשנה פרספקטיבה...

ותפסיק לתקן שגיאות כתיב כמו איזה אידיוט שאת חוכמתו ואת עליונותו מראה בתיקון שגיאות כתיב , אוי זה כל כך עצוב .. :kopfpatsch:

הנה ראו עוד רוסי מטומטם ודביל אשר מוריד את רמת הפורום בכך שמשתמש בקללות ובשלל מילים צבעוניות (אך לעיתים די קרובות בכלל לא רושם אותן נכון , טיפש משהו)

ראה נא חתיכת בנאי טיפש ... מצידי שכל הרוסים הקרביים יפונו לשרת שם ליד הגבול ... שיטפלו בהם שם החברים הגויים שלהם מעזה וכו' .. לא ממש מעניין אותי

אה כן .. אני שמח שאתה מסכים איתי שרוסים הם שיכורים מטונפים..

פורסם

שלום לכם

אני יתעלם מדברי רוב מה שנאמר פה ,חוץ מהמגיב מעליי שדיבר על כך שרוב הלוחמים רוסים זה לא נכון אמנם יש הרבה רוסים לוחמים אבל הם בכלל לא הרוב,

לגביי הת'רד עצמו

אני איש סיסטם בחברה גדולה מאוד ועובד בתחום הזה כבר מעל 7 שנים אמנם לא עברתי שום הסמכות לא MCSE ולא CCNA

אבל אני מכיר הרבה אנשים שכן עברו ועוברים את ההסמכות הללו,בתור אחד שראיין אנשים והתראיין בתחום הזה אני חושב שאני יכול לתת לכם עצה עניינית

אני יתחיל להגיב באופן ענייני לגבי כל ההסמכות האלו

A+ : רוב המקומות לא יתייחסו לתעודה הזאת בכלל ולכן אני לא ירחיב עלייה

MSCE : ורוב ההסמכות של מייקרוסופוט פעם היה להם הרבה משקל אבל היום הם לא נחשבות כהסמכות רלבנטיות למרות שישנם מקומות כמו חברות סיסטם קטנות שיתחשבו בכם ודורשות את ההסמכות האלו בתור בסיס כאשר חייבים ניסיון יחד איתם.

CCNA : ורוב המסלולים של סיסקו נחשבים מאוד איכותיים אמנם רק בתחום של תמיכה בציוד של סיסקו אבל עדיין כאשר יש לך תעודה כזאת וגם ניסיון יש לך כבר חצי מהעבודה ביד מה גם שיש כמה סוגים של הסמכות שלהם ורמות גבוהות מאוד ישנם מעט מאוד אנשים עם ההסמכה הכי גבוה של סיסקו בארץ

לגביי שאר התעודות שיש אל תחשבו שזה ייתן לכם ייתרון על אנשים אחרים כיוון שכל המקומות היום ייחד עם ראיון אישי עושים גם ראיון טכני ומי שאין לו ידע ובסיס

ייפול אבל זה כבר תלוי במבחן וברמתו , בכל אופן כל מי שנכנס לתחום הזה ומצפה שזה יהיה קל זה לא !

הדבר היחיד שבאמת שווה משהו זה נסיון אז לכל מי שרוצה להיכנס לתחום תלכו ותלמדו את הבסיס ותנסו ותעבדו על זה בבית

בכל אופן אני מקווה שעזרתי לכם ואם יש שאלות, אני פה

והנה לכם עוד משתמט חלאת אדם אני בטוח שהוא גם רוסי מלוכלך ומטונף

הוכחות ? הוא בן 25 ואמר שהוא עובד שם כ-7 שנים ... 25 - 7 = 18 כלומר הוא לא התגייס בכלל החלאה הזה

פשוט חלאת המין האנושי

פורסם

redmouse מי שמוריד את רמת הפורום הוא אתה והמנהלים צריכים להרחיק אותך מהפורום לצמיתות.

פורסם

קובי אתה בטח גם חלאת אדם רוסית ::)

shame on you ::)

פורסם

זה הדיון הכי דפוק שראיתי מעולם! צריך להוסיף לכותרת "אין כניסה לרוסים" :lol::lol::behead:

:kopfpatsch:

ועוד יהודים מתפלאים שיש אנטישמיות... (ד"א, אני אשכנזי מניאק, הייתי בצבא ואני מצטער על הזמן המבוזבז :-X, תראו מה יצא מה"עכבר האדום")

ד"א, ha_miki תודה על האינפורמציה בשלוף.

:spam:

עריכה: מוזר של-redmouse יש "0" תגובות, הוא נרשם שלשום. האם הוא גבר על ה-admins של HZ ? חחח... איזה troll מוצהר :)

פורסם

עריכה: מוזר של-redmouse יש "0" תגובות. האם הוא גבר על ה-admins של HZ ?

זה בגלל שהודעות בפורום "כללי" לא מעלות את מונה ההודעות.

פורסם
  • מחבר

הנה ראו עוד רוסי מטומטם ודביל אשר מוריד את רמת הפורום בכך שמשתמש בקללות ובשלל מילים צבעוניות (אך לעיתים די קרובות בכלל לא רושם אותן נכון , טיפש משהו)

ראה נא חתיכת בנאי טיפש ... מצידי שכל הרוסים הקרביים יפונו לשרת שם ליד הגבול ... שיטפלו בהם שם החברים הגויים שלהם מעזה וכו' .. לא ממש מעניין אותי

אה כן .. אני שמח שאתה מסכים איתי שרוסים הם שיכורים מטונפים..

תשמע,אני יגיד לך ככה אם הייתי רואה אותך ברחוב והייתה אומר לי דבר כזה ,אני מבטיח לך שהדרך לקבר הייתה קצרה,אני ממליץ לך מאוד לשמור על הפה ולא להרוס לי את הדיון פה .

פורסם

נו ראו מה הביאו לכאן ? בהמות אדם ? רק לרצוח , לדקור , להרוג הם רוסים השיכורים המסריחים האלה

תחזרו כבר לחור שממנו באתם חבורה של אוכלי חינם מתועבים ... כמו שאומרים הרוסיות הזונות המסריחות האלה (ביניהן גם אמא שלך I.K) באו לכאן כדי השריץ* ילדים ולחיות על ביטוח לאומי

פורסם

למה, החרדים יותר טובים?? :screwy: והם תמיד היו פה.

ד"א, אם לא היו זונות רוסיות לאן היית הולך כל סופ"ש ? ואני בספק שיש לך חברה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים