פורסם 2006 ביוני 3019 שנים לוקחת מטריצה ו הופכת אותו בסיס בודקת תלות לינאית ...יש משהו כזה משהו פשוט .
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר אין ספק אבל לא חבל .יש כאלה בטח מליון חשבתי שיש משהו שמשתמש במשהו כזה .ןיכול להמליץ על תוכנה נחמדה .
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אני יכול לתת לך שמות של תוכנות ביום ראשון. יש לי חברים שבטוח מכירים. אם אתה רוצה יש לי class ב-java שמדרג מטריצה, אולי יעזור לך לבדוק אי תלות.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים לוקחת מטריצה ו הופכת אותו בסיס בודקת תלות לינאית ...יש משהו כזה משהו פשוט .יש את SFTmath, אני משתמש בה לחדווא, אבל אולי אפשר לעשות שם פעולות באלגברה לינארית... תעשה חיפוש בגוגל או משהו...
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים למרצה שלי הייתה בדיחה קבועה לגבי מטריצות מסדר 17. עכשיו אני בטוח שלא קיבלת תרגיל של בדיקת תלות עם מטריצות מסדר 17, נכון?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים סביר להניח ש-matlab עושה את זה.MATLAB עושה הכל, תוכנה מעולה שנבנתה לעבודה עם מטריצות - MATrix LABaratory.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים למרצה שלי הייתה בדיחה קבועה לגבי מטריצות מסדר 17. עכשיו אני בטוח שלא קיבלת תרגיל של בדיקת תלות עם מטריצות מסדר 17, נכון? אהמ.. אמרתי לכם שהמספר מסוכן.. תדרג לוח שנה.. אתה יכול ליצור תוכנית שתדרג מטריצה בצורה רקורסיבית.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים דירוג זאת הבעיה שלך?אתה מאפס כל פעם עמודה בסדר עולה, ואז בסדר יורד(פעולות פשוטות, ע"י מקדם בטוח)כמובן שזאת דרך פרימיטבית מאוד, אתה תקבל מספרים נוראיים(לאו דווקא רצ',ועוד בצורתם העשרונית...)אבל מה אני מקשקש, אני צריך ללמוד למרוכבות :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.